- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Köszönöm az elismerő szavakat, de ha a cikkben szereplő weboldalon szavaztok a gépemre, akkor még .........!
Na ezt a mondatot itt befejezettnek tekintem, ugyanis: számomra már az is egyfajta győzelem, hogy ezen az oldalon bekerültem a nevezettek közé. Az csak hab a tortán, hogy mind a mostani, illetve a 2014. októberi hónap nyitóképének az én gépeimet választotta a szerkesztő. Ez számomra az adott szavazatok számától függetlenül többet jelent. -
jones965
Modder
Köszi! Ez is kínai. Egy gond van vele, sajnos csak 8x pci-e sebességen kommunikál, pedig a kábel 16x.
Igazából azért nem foglalkozom vele, mert gyakorlatilag minimális a sebességkülönbség a 2 között.
2 db-ot rendeltem, mindkettő ugyan ezt produkálja.Olajka02: be lesz burkolva ennek a résznek is belseje.
Ide még később lehet meghajtókat elhelyezni. -
jones965
Modder
Köszi mindenkinek!
kzkz: a riser kábel gyakorlatilag nem látszódik a vga kártya miatt. A tápkábelek közül az atx 8 és 24 pin, ami az alaplap mellett lesz behúzva, színben természetesen igazodva a megjelenéshez. A többi kábel pedig alulról lesznek bevezetve, tehát az összképbe nagyon nem fognak belerondítani. Remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest