- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
ma már nem bírtam magammal és elvittem a T-függő mate20am, hogy ténylegesen összehasonlítsam egy mediamarktos updateltel... ég és föld
a fényképeket már ugye jó ideje szajkózom, 108assal mintha egy 2 évvel ezelőtti gép csinálná a képet, a
frissítettel teljesen rendben van+nemcsak abba nyúltak bele, hanem egymás mellé téve a két teló (full azonos beállításon: szemkímélő le, szinskála ugyanaz, fényerő ugyanaz srb.) T-s 108as, "fehér" szine, ami a frissített mediason valóban szép fehér, gyakorlatilag sárga (remélem nem a kijelzőmmel lesz a baj, hanem a frissítéssel állítottak gondolom a színárnyalaton)
mellékelek egy hát... reprezentatívnak nem nevezhető tesztet, de bal oldalt frissített soft., jobbon t függős 108 (sajnos a mostmár kézenfekvő ötlet nem jutott eszembe hogy átküldjem egyik készülékről a másikra a képet, hogy valósan meg tudjam mutatni a különbséget, de szerintem még így is tökéletesen látszik - 108ason túlélesített, túlkontrasztolt, rossz gamma értékű, nem színhű a kép -- és nagyon remélem hogy nem az én készülékemmel lesz hiba, hanem minden említett gond javul majd frissítéssel)
((az én matem 2 dolog miatt tűnik nagyobbnak a képen, egy hogy szilikon tok van rajta, 2 hogy nem tökéletesen ugyanabban a szögben áll))
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
továbbra is 108-on még mindig , fájóan rosszak a képek - én csinálok rosszul valamit ? ha AI-t lenyomom akkor se jobb a helyzet, manualban sem, és más progival sem, mármár kételkedem hogy ebből sokkal jobban varázsolhat egy update, de nagyon megnézném és összehasonlítanám
+
ja... és reggel úgy keltem hogy az órán se kép se hang, gondoltam biztos lemerült, de nem jelzett töltést se ahogy rádugtam, szóval most se kép se hangAmi nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
válasz MikeWazowski #347 üzenetére
lapozz egyet és ott nézd meg, óra nélkül, 230 . Az általad írt ár órával van. Előrendelésnél ez ajándékba járt, de maga a teló most is 230
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
jönne, én szivesen teszek/tennék fel, de az inkább jelenlegi softwarrel csak elrettentésre jó (jöhetne már az a @#x˘+! update T-re
-
schumi
aktív tag
válasz Luser2000 #310 üzenetére
én is várom mint a Messiást, mert nekem ez a kamera így elfogadhatatlan, viszont a media marktban kiállított modelleken már jó, azzal kiegyeznék, ezért várom hogy a 14napos elálláson belül valahogy érjen már el T-hez is vhogy az update hogy tesztelhessem ...
-
schumi
aktív tag
válasz #42308056 #305 üzenetére
hozom, ígérem , csak jöjjön záros határidőn belül update még van rá 10 napjuk, mert ha nem jön és nem tudom rendesen tesztelni 14 napon belül elállok
#zenwalk
igen, erőteljesen recseg[ Szerkesztve ]
-
schumi
aktív tag
válasz #42308056 #288 üzenetére
ez így valóban az, de kicsit most visszajött a kedvem mert:
telkomosba vettem, szerintem kéne jönnie egy updatenek mert media marktban néztem tegnap a mate 20akat, és ott kifejezetten jó képeket csinál már (nincs túl élesítés, nincs ilyen gagyi hdresítés, a fekete tónusok is sokkal jobbak) .
#babosmiki te milyen szolgáltatónál vetted ?
-
schumi
aktív tag
válasz #42308056 #257 üzenetére
sajnos nekem sem annyira 100as a fényképezőrésze :/ lehet vissza is vetetem, nem azt mondom hogy rossz a fényképezője mert ez badarság lenne, nekem nem tetszik hogy túlélesít túlkontrasztol, és nekem a színhűség sem jön be annyira, a fekete/sötét túnusokat nem adja vissza, egybe sötétszint készít . (portré, elmosós képek, és macro viszont zseniális)
foto mód bal oldalt mate 20 jobb oldalt a 4éves lgG4em (nyilván az meg full életlen már, valahogy a kettő közt lenne az igazság) - lehet 1-2 frissítés és módosul majd a huawei, mert sztem ez mind softwares
-
schumi
aktív tag
tegnap néztem, van a sima szilikon 2k-ért, de van hozzá szinezett is 5k-ért, meg volt kihajtható is (bár ebben nem vagyok biztos hogy sima 20hoz volt) -mammut MM
//weboldalukon nincs fennt//[ Szerkesztve ]
-
schumi
aktív tag
sziasztok- köszi hogy megnéztétek, még ma kitalálom mi legyen majd vele
tok: media marktban tegnap láttam a szokásos alap szilikon áttetsző tokot 1990ért amig jobbat nem lehet kapni teljesen jó szerintem
-
schumi
aktív tag
hát azért elég gáz dolog ez :/
rákerestem angoul is, mate 20hoz nem találtam még ilyet de p20nál tökugyanez volt anno a jelenség (figyelni kell rendesen, nálam észrevehetően nem full homogén a kép ha pl beteszem az említett fehér hátteret, lehet sikerült kifognom egy hibás kijelzőt) : [huawei-p20 yellow tint screen](szemvédelem mód bekapcsolása nélkül jön ki igazán, kb 50% fényerőn nálam)
[ Szerkesztve ]
-
schumi
aktív tag
eddig nem rossz nálam se -tetszik minden (bár fényképezője még picit fura/szokatlan - túlélesít mindent és túlkontrasztol de ez szerintem megszokás kérdése lesz)
Nálam viszont van egy hát hogy is mondjam ... hiba ... másnál nem figyelhető ez meg ? :
-kivettem alulról a gombokat és gesturesel irányítom, így alul ugye nincsenek a menü ikonok így könnyebben megfigyeltem, már böngészés közben de akár menüben is hogy a kijelző kb 1/8ad része mintha be lenne égve sárgásan ... (aztán letöltöttem egy hófehér képet és ott is sejthető/látható (iszonyat halványan /még?/ de látszik) )
más nem figyelte még meg - gondolom nem létezhez hogy lcdnek ott lenne egy bevilágítási csíkja, olyan mintha be lenne égve-csakhát 0órásan...- ?,
Most nem is tudom hogy kéne intézni ha elállok a vásárlástól akkor vélhetően ha rendelek mégegyet akkor bukom már az órát,
ha gariztatom akkor szerintem csak cserélni akarnák a kijelzőt, bár utánna nézek idevonatkozó jognak-talán új készüléket kellene adniuk...Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
ha láttok friss camera sample videot vagy cikket légyszi dobjátok majd be ide (s9+ és mate 20 között hezitálok, hétvégén el szeretném dönteni de még sok sample nem lelhető fel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest