- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
namart
csendes tag
-
bandikaa
csendes tag
válasz
Steve2006 #9137 üzenetére
Köszi, néztem, annyi bajom van csak vele, hogy erőforrászabálónak sejtem, minden induláskor indulni akar, amit nem tartok feltétlenül indokoltnak... Még agyalok rajta.
Más: Lehetséges, hogy a teló kijelzője, pontosabban az üveg felülete nem teljesen sík?
Még annak idején rendeltem üvegfóliát is. A gyári második fólia mostanáig bírta, full karc, leszedtem, felraktam az üvegfóliát, de egyrészt túl nagy (azaz ígyisúgyis cserés), másrészt viszont nem tapadt fel a kijelzőre, van egy kb fél centi széles szakasz lent-jobb-bal oldalon ahol levegő van alatta, rásimításra eltűnik de az üvegfólia rugalmasságánál fogva vissza is ugrik.A kérdés: VALÓJÁBAN mekkora üvegfóliát vegyek? Akinek van fent és elégedett, pls adjon nekem egy mm-ben megadható szélesség magasság értéket...
-
azbest
félisten
válasz
Steve2006 #9050 üzenetére
mondjuk pont nem a google támogatása hiányzik. A chipset gyártók nem csinálnak drivereket az újabb rendszerekhez, nem nyílt a driver, így más sem tudja újabb kernelhez lefordítani őket.
A készülékgyártók pedig nem szerentek újra fizetni a driverekért a régi telefonokhoz, ingyen pedig nem kapják meg.
Az újabb, módosított kernel pedig ahhoz kellhet, hogy működjön az újabb android vele. -
azbest
félisten
válasz
Steve2006 #8208 üzenetére
A kamera a sima thorban is trükkös, ott is 8/13 és 2/5 lehet. Pont azért írtam az előző kommentemet, hogy a nagy hasonlóság kábé kimerül abban, hogy a nevét újra felhasználták és egy két alkatrész közös vagy hasonló. De amúgy teljesen más készülék.
A linkelt összehasonlításban is vannak hibák. A thor-e nem 2.5D görbített üveges kijezős. Sík.
Egyébként kiderült már az, hogy a Thor valójában tud-e 5GHz-es wifit kezelni vagy sem? Itt valamelyik alternatív rom kapcsán a felsorolásban írva valaki a changelog listájában hogy 5GHz wifi megosztás javítása. A normál 7es rendszeren nem működik, az biztos. A 6-os korában meg nem volt 5GHz-es wifim.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G,12/256GB
- Eladó iPhone 12 Black 64 GB-os modell. 2026. február 3-ig érvényes Apple Korlátozott garanciával
- Huawei p20 Midnight Blue 128gb szép állapotban eladó!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest