- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
nemszabad #40 üzenetére
jaja, ez is nagyon igaz. mlais nálam is csinálta, hogy akárhova is raktam a csengőhangot (internal/external sd) újraindítás után visszaállt alapra. legbosszantóbb az volt hogy gyakran média hangerővel együtt a csengőhangot is levette...
ram téma: igen, baromi lusták mostanában a programozók. 4x-en a 3 gigából marad kb 1 most így belakva. hova? minek? egy rohadt w7 kevesebbet eszik. pedig aztán az se az optimalizálás csúcsa
-
DJGABI
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #13 üzenetére
+1, ez! Köszönöm hogy leírtad. Redmi 4x is ajánlott, és így pár hónap használat után egyszerűen nem értem hogy lehetett az. Rendben, egy oké telefon. Ez elég is ahhoz? És olyan alap dolgokról nem volt szó hogy folyamatosan merül. Nem, nem egyedi eset, nem app függő (előző telóm ugyanezekkel az appokkal, minimálisan nagyobb akkuval, stock droiddal tudott 6-8 órát, ez 6-ot se néha. a különbség hogy az mtk volt). Meg akkor még a miui szoftveres hülyeségei.. Hardverileg tényleg rendben van ennyiért, de a szoftver nagyon megöli nekem, és -egyelőre- a custom romok se 100%osak. Az esti képek elég olajfestményesek.
Jó oké, azt ha sz*r a kijelző vagy a kamera nyilván írják le. De nem kell ezt bő lére ereszteni. Az a baj a tesztek formátuma megmaradt ugyanúgy mint 10 évvel ezelőtt. Aztán pár szerző persze próbál egyediséget belecsempészni, de ennyi. Nyilván én se várok el tartós tesztet, van hogy még 1-2 hét alatt se jönnek ki dolgok.
Dogee x5 pro is különösen ajánlott. Ellenségemnek se. Többet volt szervizben, mint használva. X6 ugyanez.
VR mostanában a mánia, valaki régebben betette a szenzor tesztes app képét, de ennél a vernee-nél megint csak a táblázatból derül ki, hogy van benn gyro, mágnes. Aztán hogy tényleg működik is-e... Vedd meg, derítsd ki. A camera 2 api teszt becsülendő, az jó hogy mostanában bekerül a tesztekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged