Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
-10dB-vel gyengébb mindenütt, mint a másik két kezemben lévő Samsung telefon. Gyenge térerőnél a Mars ledobja a kapcsolatot mint a pinty, ki-be kapcsolásnál meg már fel se csatlakozik. Ilyen esetekben problémás, de ha közel a router/AP, akkor is mindíg gyengébb a jel (mérve) mint a többin, más telefont nem próbáltam (két samsu duos készülék ami még a "kezelésemben" van.
Egyelőre még nem találtam, lehet-e erősíteni valahogy, ha valaki tudja, írja le, mtk progiban sokféle test, meg anyámkínja van, de nem igazán láttam mit kéne állítani, ha lehet egyáltalán. A hátlapi fóliát nem vettem még le, nem hiszem, hogy számít (?) úgyis ott a két műanyag csík, gondolom azért, mert a fém árnyékol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest