- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
eustock
tag
válasz
Robit Sakraf #298 üzenetére
A két készüléket a felhasznált anyagok miatt sem érdemes ilyen szinten hasonlítani. (műanyag vs. fém ház)
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #298 üzenetére
Próbáld ki, hogy csak 1 eszköz csatlakozik.
Példám egy általános minőségi WiFi router-re vonatkozott, de mostanában ezek sem olcsók.
1A-es táppal ellátott WiFi router max. 1 eszközt tud valójában normálisan kezelni, a többi meg csak szenved. -
Robit Sakraf
tag
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #295 üzenetére
Jó, de ebből nem derült ki, hogy ugyanannyi eszköz volt rácsatlakozva, vagy +1 eszköz.
Anno pont ilyennel küzdött ismerősöm, s végén kiderült, hogy +1 eszköz volt rajta.
Persze WiFi router gyártói leírásban nem szerepel, hogy minnél több eszköz van rácsatlakozva annál gyengébb lesz hatótáv.
Pl: 3 eszköznél általános WiFi router 15m-ig közepes szintet tartja, de 4. eszköz miatt már 7.5m-re esik.
Amiatt +1 eszköz miatt felére esik hatótáv.
Persze nagyobb táppal lehet növelni hatótávot, de ehhez az elektronika is támogatnia kell.De állíthatsz MTK e.módban ezen, amit fogyasztás fogja növelni.
(#297) Beerwolf
Ha tényleg így van, akkor azon szoftver javítás segít.
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #293 üzenetére
Mihez képest?
Mert ha egyszerre mérted ugyanarra eszközve csatlakozva, akkor leadó eszköztől függ jel. -
Robit Sakraf
tag
Egymás mellé raktam a mostani és a régi ( coolpad f1) telefonomat miközben futtattam a wifi analyzer programot. A régi sokkal jobb és stabilabb jelerősséget mutatott. 🤔
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #290 üzenetére
Én nem app-ot használok, hanem tárcsázóba bemásoltam ezt *#*# 3646633#*#* .
Fejlesztői mód bekapcsolás kernel verzió 5x rányomni. -
gábor323
csendes tag
Tegnap megjött az enyem is, nekem 6-ossal jött de egyből jöttek a frissítések.A kijelző viszont olyat csinál főleg fehér vagy fekete háttérnél észrevehető, hogyha rányomok valamire akkor az érintésnél elszürkül a kijelző mint a tft monitoroknál ha megnyomjuk. Nemtudom más is tapasztalt-e ilyet. A telefon amúgy tetszik, az ujlenyomat olvasó tényleg nem valmi pontos de elmegy.
-
darvinya
titán
válasz
#63534592 #282 üzenetére
Idézek hsz-ből: Nálam is megvan a hiba.
(#283) Robit Sakraf
Írtam, hogy vezetékes hangerőn MTK e. módban lehet változtatni és egyszintre hozható.
Ehhez nem kell root.(#287) kelzsoca
Jack dugó PIN kiosztás belszólhat ilyenbe.
De hogy jack anyaga biztosan nem.Én Headset-tel használtam, ami 4 PIN-es és nincs gond.
-
Beerwolf
senior tag
Esetleg valakinek valami ötlet a kiküszöbölésére?
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #280 üzenetére
Ez tényleg érdekes.
Nálam működik.
Lehet más összetevős kicsit készüléket. -
Robit Sakraf
tag
válasz
Beerwolf #271 üzenetére
Most próbáltam ki én is. Nálam is megvan a hiba. Kipróbáltam másik zenelejátszóval is és azzal sem lehetett állítani a hangerőt. Viszont eddig azért nem tűntet fel a dolog mert Bluetooth fejhallgatót használok, és azzal lehet állítani a telefonon és a fejhallgatón is. Érdekes hogy csak vezetékes fülessel van baja.
-
Robit Sakraf
tag
válasz
Bratyesz01 #260 üzenetére
http://index.hu/tech/cellanaplo/2016/08/23/megerkezett_az_android_7.0_nougat/
-
törölt tag
mégegyszer megkérdezrm.Valaki szokott játszani a san andreas játékkal?Másnak is van grafikai problémája?
-
darvinya
titán
válasz
Beerwolf #274 üzenetére
Nálam mondom nincs ilyen.
Akkor konkrétan Sony Music app-ját használom és annál arra állítom hangerőt amire akarom.
BT-n is megy.Inkább azt vettem észre, hogy halkabb az eddigi készülékekhez viszonyítva.
Mert itt 90%-ra kell felhangosítani, ami másik készüléken 65%.
De ezen könnyen segítettem, MTK engineering mode alatt. -
kelzsoca
félisten
válasz
Beerwolf #271 üzenetére
Ismert probléma, valószínűleg érkezik majd rá javítás.
-
Beerwolf
senior tag
Tegnap megérkezett az én telefonom is. Brutálisan jó vételnek tűnik ennyiért, remek kidolgozás, szép kijelző és akadásmentes működéssel lehetne jellemezni. Egyből felraktam rá a két frissítést, viszont lehet hogy a 7.0-át hiba volt. Ha fülhallgatón keresztül hallgatnék zenét, akkor maximális hangerőn keresztül megy függetlenül az éppen aktuális multimédiás hangerőtől. Olvasgattam utána és azt írták, hogy 6.0-ban még jó volt és 7.0-ra romlott el. Másnak is jelentkezik ez a hiba?
-
darvinya
titán
válasz
Bratyesz01 #260 üzenetére
Egyrészt igen, mert új funkciók és stabilitás lehet.
De ha neked így is megfelel, akkor használd így. -
törölt tag
ki játszik a telefonon a san andreas játékkal?Nálatok is vannak grafikai problémák?
-
Bratyesz01
csendes újonc
Sziasztok!Érdemes droid 7-re frissíteni?Mivel jobb mint a 6?
-
törölt tag
válasz
darvinya #238 üzenetére
és ennél nem lehet bekapcsolni az akkumulátor százalékos kijelzését mint a vernee apollonál?Ott igy lehetett beállitani
Akkuszázalék: Tehát lehúzod felülről a kezelőfelületet és lesz legfelül a beállításokat jelentő fogaskerék, ezt a jelet nyomd hosszabban kb 3 másodpercig és kiírja a telefon,hogy létezik most már egy kezelőfelület-hangoló menüd is. Belemész a beállításokba-megnyomod a fogaskereket- és legalul lesz a kezelőfelület-hangoló menü, ebben lesz az akkuszázalék kijelzés, csúszka elhúzása-mint az Iphone-kon- és már ki is jelzi az akkujelen %-ban is. -
pluhm
aktív tag
A telefon bluetooth-ját használja valaki rendszeresen? Nekem van egy Garmin Forerunner 230-as sport/okos órám, amit használok már egy ideje (leginkább futáshoz, de az okos funkcióját is kihasználom). Az eddigi telefonommal (Elephone P6000) összekötve tökéletesen működött. Tartotta a kapcsolatot 10-15 méterig, ha lecsatlakozott és visszamentem a telefonhoz, azonnal újracsatlakozott...stb. Sajnos a Mars ebből a szempontból rosszabb. Sokszor egy helységen (szobán) belül is 2-3 méteres távolságról elveszti a kapcsolatot, utána ha közelebb is megyek a telefonhoz, gyakran eltelik 2-3 perc, mire újra érzékeli az órát, sőt volt olyan eset, hogy csak akkor csatlakozott újra, ha beléptem a telefonon belül a Garmin alkalmazásba.
-
Ricardo
titán
Tudja valaki, hogy ez a 103 nap mit jelent?
-
Bratyesz01
csendes újonc
válasz
Robit Sakraf #239 üzenetére
Köszi a választ.De ha megnyomom a három pöttyöt azt adja fel,hogy módosítások elvetése vagy törlés.
-
Ricardo
titán
válasz
Bratyesz01 #236 üzenetére
Nekünk is ma jött meg. Hetes droid van rajta. Tok is volt hozzá. Az első benyomás jó.
-
Faterkam
addikt
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #240 üzenetére
Gyárit használom.
(#241) ******
Annyi a különbség, hogy kamera app nem MIUI, így azok a beállítások nincsenek(Ez nekem is hiányzik, de keresem miként lehet felrakni. MIUI-n használt számológépet már fenn.).
-
Robit Sakraf
tag
válasz
Bratyesz01 #236 üzenetére
Ebbe én is belefutottam. Névjegy szerkesztésnél a jobb felső sarokban a három kicsi pötty alatt.
-
Bratyesz01
csendes újonc
Sziasztok!
Nekem is ma jött meg a mars.Ajándék tokot is küldtek vele.Android 6 van rajta.Egyenlőre még csak ismerkedem vele.Egyéni csengőhangot,hogy tudok névhez beállítani? -
Faterkam
addikt
válasz
Cyberslider #232 üzenetére
Pontosan úgy igaz, ahogy leírod, a kidolgozás tényleg jó. Kézbe fogva minőségi. Csak az akku ne lenne olyan amilyen! Nekem csalódás. Már odáig eljutottunk, hogy minimális használattal (1h kijelzőidő) talán 2 napot kibír!
-
Cyberslider
őstag
válasz
Robit Sakraf #231 üzenetére
Nekem is kéne tok, de akkor nem rendelek külön, ha még azt is ajándékba adják, az teljesen oké lenne! Ráadásul két telefont is akarok venni, egy ilyet nekem, meg egy xiaomi 4A-t az asszonynak (neki az teccik) csak várunk, mert az még nincs raktáron.
Remélem jó lesz a mars, főleg a kidolgozás miatt tetszik, hogy ilyen minőségi, és fém.. Játszani nem fogok, nekem a teljesítmény nem annyira számít (amire én használom.. telefon,meg net, az is csak módjával).. 4GB RAM meg csak elég lesz!
Egyedül amit irtak itt is, az aksi a gyenge láncszem, de remélem ha beáll azért annyira csak nem lesz "rossz"... -
Robit Sakraf
tag
válasz
Cyberslider #230 üzenetére
Bezony. Én is miután megrendeltem a telefont akkor néztem hogy az a tok ami náluk van drágább az aliexpressen. Írtam nekik hogy csapjanak a megrendelésemhez egy tokot is, amire az volt a válasz hogy az ajándék.
-
Cyberslider
őstag
válasz
Robit Sakraf #227 üzenetére
Tényleg adnak hozzá tokot? Csak mert nem látom a leírásban, de lehet vak vagyok
-
törölt tag
válasz
Robit Sakraf #227 üzenetére
Félreértessz.Ennyi pénzért best buy ezt nem tagadom.Én arra reagáltam hogy volt egy kérdés 157-es ,hogy melyik a jobb a redmi note se vagy ez.Most se-m van de volt a kezemben mars,nem rossz telefon,de van köztük különbség
-
darvinya
titán
válasz
#63534592 #225 üzenetére
Arra válaszoltam.
SD650 ugyanúgy hat magos(4x A53+2x A72), mint SD808, csak a hőtermelést csökkent.
GPU-ban elenyésző a különbség.
Kamerában kicsit jobb Vernee(MI4c-ben is ugyanez a szenzor van)-nél.Amit nem írtam, de ez már tényleg szubjektív, az alsó részben lévő kapacitív vezérlő, mert ekkora méretnél már nagyon kényelmetlen egy kéznél.
-
pluhm
aktív tag
Üdv!
A tegnapi napon érkezett készülékemen (Eustock) 6-os android van. Visszaolvasva viszont többen 7-essel kapták. Mitől függ, hogy milyennel érkezik, ill. OTA-n megkapja-e a 7-est? Egyébként a tegnapi bekapcsolást követően kb. fél órára jelzett, hogy van frissítés, de az csupán egy 20 MB-os javítás volt.
Update:
Közben rányomtam a vezeték nélküli frissítésre és jelzett is, hogy van egy 900 MB-os csomag is, akkor ez lesz a 7-es .....
-
kelzsoca
félisten
VERNEE MARS TESZT – KÖZELI SZOMSZÉD
"A navigálás precíz és pontos, nem melegszik közben a burkolat."
-
misseje
csendes újonc
válasz
darvinya #213 üzenetére
Gyári fórumon
EU stock sem "kecsegtet" jo infoval
ui:Thor tapasztalat miatt kerdeztem enis:/
-
Ricardo
titán
Valaki meg tudja mondani, hogy melyik sim helyére lehet a micro sd-t tenni?
Egy simmel használná a párom, de nem mindegy hogy micro vagy nano sim kell.szerk: Ma jön majd nekünk is.
-
misseje
csendes újonc
Milyen a GPS!? csak "rosszat" hallani...
-
Hompi01
tag
Köszönöm megvan
-
pluhm
aktív tag
Akku százalékhoz jó a Battery Percent Enabler az áruházból.... Tulajdonképpen bekapcsolja helyetted a korábban leírt beállításokban található opciót.
Más kérdés:
A Noti Led csak kéken tud pulzálni, más színt nem ismer? Illetve semmilyen beállítást nem találtam hozzá. A Noti Ledet egyébként a Flip tok eltakarja, tehát ha tokkal használom a telefont, nem látom a Noti Ledet...
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #204 üzenetére
El van rejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest