- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Ahogy Jacint írta, sajnos az tényleg használhatatlan hozzá. Van nekem itthon, használom is, de azt a pici kínai kezek a gyárban beprogramozták, és nem igazán lehet hozzányúlni.
Viszont találtam egy ilyet, de ha a leírásnak lehet hinni, akkor csak 1Wattra képes (bár a képeket elnézve, szerintem csak rosszul írták oda).
Elsőnek egy műveleti erősítőre gondoltam, de nincs se időm, se kedvem egy kapcsolási rajzot összedobni -
Vidual001
tag
Igen, azt aláírom, ha egyszer valaki normálisan beállítja, ahhoz többet nem kell nyúlni, de én párszor átböngésztem a kézikönyvet, neten is keresgéltem (lehet én vagyok a h*lye hozzá), de nem tudtam beállítani.
A másik az ára, amit írtál, hogy átlag felhasználó inkább 3-4 ezerért vesz potisat. De ha valaki ért hozzá, ideje és felszerelése is van hozzá, akkor csinál egy olyat mint Jacint78.Jacint78: Szerinted egy karácsonyfa égősor elektronikája jó kiindulási alapja lehetne az RGB vezérlőnek? Persze a dalolós fajtából
-
Vidual001
tag
Scythe Kaze Chrono ventiszabályzóm volt korábban, de egyszerűen idegesítő volt, hogy 2 percet azzal bajlódtam, hogy játék közben beállítsam az ideális fordulatszámokat.
Scythe Mugen Rev3. B hűtőm volt, az alsó lamellákhoz volt téve a hőmérő szenzor, és nem tudtam normálisan beállítani az automatikus szabályzást. Egyébként nagyon mutatós volt, a világítást is ki lehetett kapcsolni, így éjszaka sem volt zavaró ha 0-24-ben ment a PC. A doboz felszereltsége is jó volt (bár ennyi pénzért legyen is jó) viszont nekem akkor is a potméteres verzió jött be jobban.
Megjegyzem, egy potméter csere nem tart semeddig, megnézed, hogy a nyák mit kíván, illetve milyen paraméteres kell a ventikhez (nálam Pure Wings2 van 2 120mm és 1 140mm-es), de Lepa Bol Quiet-tet is hajtott már. Egyébként most egy Revoltec 4 ch-s ventiszabályzóm van, a 140-es ventihez kicseréltem a potit, de az original is vitte volna, leégés nélkül -
Vidual001
tag
Szia!
Gratu a kivitelezéshez, sokkal egyszerűbb és zseniálisabb, mint amiket a boltból lehet venni. Nekem egyszerű potméteres szabályozóm van, mert a manuálisak közül nekem ez a leggyorsabb, a gyári automatások, ahogy te is írtad, fabatkát sem érnek...
Szeretnék tippet kérni tőled, gondolom jobban értesz hozzá, mint én.
Adott egy Gigabyte G1 Sniper Z97 lap, az egyik CPU ventiszabályozót akarom bekötni egy LED vezérlőbe.
Az elképzelés az, hogy terheléstől függően változik a led színe és fényereje, mint néhány gyári VGA-ban.Szerinted ez kivitelezhető, ha igen, tudnál adni pár tippet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged