- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Kulon tap???
Dupla csatis USB-t meg egyik tervezoje sem latott meg.
Szvsz eleg amator hiba. -
HThomas
őstag
Ha befut, majd biztos lesz óccsó kínai változat
-
franc0
őstag
Jó ötlet, de nem olcsó. HDD nélküli verzió is jó lenne így a cloud hajnalán.
-
Sanya
nagyúr
50.000 forintért ez nagyon-nagyon drága.
-
Tamás9x
őstag
Nagyon jó cucc, leginkább szerelőknek, akik oylan helyekre járnak ahol többet nyom a kosz a gépben mint a tényleges hardver USB- pik pak feltelepítve, adat lemetve és szevasztok
-
HThomas
őstag
Jó cucc, remélhetőleg lesz belőle beépített hdd nélküli változat, ami olcsóbb és tetszőleges hdd-t bele lehet pakolni.
-
Syd69
aktív tag
Az ötlet jó, nem kell a komponenseket külön-külön trógerolni az embernek magával.
Először azt írtam volna, hogy nagyon drága, de ODD+HDD teljesen rendben van (ötvenért meg pláne, ha lenne
)
-
banhammer
veterán
Teszt lesz rola?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #5 üzenetére
azért írtam, hogy tényleg ultrabook kiegészítő. Érthetők az érveid
-
Gadgetfan_
senior tag
Engem pont megtaláltak ezzel a kínálattal. Általában az ultrabookokon 2 USB (jobb esetben 3) van, jól jöhet még pár (pl. SD kártya helyett én inkább magát a kamerát és a videót szoktam rádugni a gépre kábellel). Amiket kinéztem, hogy azok közül akarok venni egyet, mind SSD only, így a + HDD is kell, a telefonomra meg rendszeresen teszek fel a régi CD lemezeimből válogatásokat, meg vagy 200 régi film DVD-m sincs mind vinyóra feltolva, ezért nem árt ha van egy külső meghajtó is a háznál... Tetszik, hogy mindezt egyben megkapom és ezért hajlandó vagyok kicsit többet is fizetni, mint ha külön-külön megvenném.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #2 üzenetére
hát tényleg ultrabook kiegészítő, de azokba is van azért SD kártyaolvasó, meg USB. ODD már nem nagyon kell manapság, így marad belőle egy 2,5" HDD, amit olcsóbban is meg lehet úszni azért
-
Gadgetfan_
senior tag
Nagyon jó ötlet és még árban sem vészes. Most készülök ultrabookot venni, ha látnék egy ilyet valahol 50E körül, egyből meg is venném mellé.
-
Bodz
nagyúr
Jópofa és praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest