- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
-
törölt tag
Honvédségről van szó, onnan meg 2000-re gyakorlatilag teljesen kivonták.
Nem működésről esett szó, hanem szétszedésről. Abban meg a PP(K) származékok és a Glock-ok elég jelentősen különböznek. Ahogy működési elvükben is teljesen eltérnek, szóval nagyonis égbeszökő a különbség. Ráadásul a mini Glock-ok is nyugodtabban viselkednek, mint a PA-63, szóval a kezelésük sem teljesen ugyan olyan.
Miért csalódás a HMMWV? Amire tervezték, arra tökéletesen megfelel, sőt, az egyik legjobb a világon. Az sem véletlen, hogy Afganisztánban azt hazsnálják a magyarok. A szarcik ugyanis minden szempontból teljesen alkalmatlannak bizonyultak a feladatra.
-
caprine
senior tag
-
caprine
senior tag
válasz
#65675776 #18 üzenetére
Azért PA63 még volt néhány éve a rendőrségnél.
Az elméleti és gyakorlati oktatáson van a hangsúly, amúgy sincs a működési elvűket tekintve egy PA63 meg egy glock 17-es között égbeszökő különbség. Aki ezzel elboldogult, az azzal is elfog. Akinek meg egyik se volt a kezében az meg lehet hamarabb lővi magát lábon mint a támadóját.
Túl sok az amcsi cucc a képen. Csak tippelgetek: M1A1, M249, PSG9.
A humvee meg aki már ült benne, tudja, hogy traktor, nagy csalódás, legalábbis nekem az. A H2 az már jobban bejön.
-
Peter13
senior tag
Erről az jut eszembe amikor a főnököm életében először elment lőni (errefelé nem divat a kötelező sorkatonai szolgálat, ugye). Megkapta az eligazítást, odevazették a lőálláshoz, majd mielőtt felvehette volna az éles fegyvert, az instruktor jól hallhatóan kibiztosította a saját fegyverét, és közölte, hogy (az előtte elmondottoknak megfelelően) aki megpróbál fegyverrel a kezében megfordulni (ő ugye hátul állt, a célpontok meg elöl), azt kérdés nélkül lelövi.
"No pressure"
-
Dr. Akula
félisten
"hogy tudnánk megvédeni magunkat, ha mondjuk Kína megtámadna?"
A vietnamiaknak van erre egy működő receptjük.(#12) cain69:
Az ukránoknak nemsoká fegyverük se marad, sokkal esélyesebb (persze csak elméletben, mert sok érdekük nincs hozzá)) a román + szerb. Nálunk van kb. 5000 katona + 20.000 irodista+tábornok (azaz semmittevő), ezzel szerintem Monaco ellen is esélytelenek lennénk. -
Dr. Akula
félisten
"kézbe is vehetik a gépkarabélyokat, puskákat és egyéb fegyvereket, illetve célba is lőhetnek az instruktor útmutatása alapján."
A képen meg csak légpuskával durrogtatnak a csókák, most akkor lehet a távcsövesekkel is lőni (rendeztek be lőteret?), vagy csak wurstli van?
-
HANDO88
senior tag
A nagyok tényleg nagyok.
De. Szerintem jelen pillanatban bármelyik szomszédos ország elsöpörne bennünket napokon belül.A régi fegyvereket eladták,az újak árát ellopták. Állomány nincs,hadra fogható réteg már nincs.Én még 1,5 évet voltam katona, most 48 vagyok de még mindÍg szét tudnám szedni és összerakni az AK-t,a PKM géppuskát,PA63-as pisztolyt és az RPG-vel is elboldogulnék.Természetesen használni is tudnám őket. Szóval szerintem a 1,5 év durván baromság volt de egy 6 hónapot most is el tudnék képzelni.
Lenne kikre támaszkodni ha baj vanUI: Női vezetők??
Nézd meg szegény németeket.
-
SirRasor
addikt
Ezért kell csak női vezetőket választani (akkor max nem volnánk beszélőviszonyban a többi országgal
)
Igazat adnék neked, de mégis hogy tudnánk megvédeni magunkat, ha mondjuk Kína megtámadna? Akkora a hadserege, mint a teljes lakosságunkÉs az amcsik? Nekik meg szerintem van annyi tankjuk
Szóval pici országnak nyilván pici hadserege van, ami pici támadás ellen jó. Nagyobb országok ellen meg..
-
HANDO88
senior tag
Ahogy elnézem csupa olyan fegyvert mutogatnak ami náluk is csak mutatóba fordul elő.
Kölcsön kérték a jenkiktől az összes COD-os csúzlit, had ámuljon a nép. -
DRB
senior tag
Az nem Hummer, hanem HMMWV azaz Humvee
-
tDr1v3r
veterán
Demokrácia, ahogy én szeretem!
-
DR|FTK|NG
veterán
Itt sem kell félni egy terrortámadástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest