Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"hogy tudnánk megvédeni magunkat, ha mondjuk Kína megtámadna?"
A vietnamiaknak van erre egy működő receptjük.(#12) cain69:
Az ukránoknak nemsoká fegyverük se marad, sokkal esélyesebb (persze csak elméletben, mert sok érdekük nincs hozzá)) a román + szerb. Nálunk van kb. 5000 katona + 20.000 irodista+tábornok (azaz semmittevő), ezzel szerintem Monaco ellen is esélytelenek lennénk. -
HANDO88
senior tag
A nagyok tényleg nagyok.
De. Szerintem jelen pillanatban bármelyik szomszédos ország elsöpörne bennünket napokon belül.A régi fegyvereket eladták,az újak árát ellopták. Állomány nincs,hadra fogható réteg már nincs.Én még 1,5 évet voltam katona, most 48 vagyok de még mindÍg szét tudnám szedni és összerakni az AK-t,a PKM géppuskát,PA63-as pisztolyt és az RPG-vel is elboldogulnék.Természetesen használni is tudnám őket. Szóval szerintem a 1,5 év durván baromság volt de egy 6 hónapot most is el tudnék képzelni.
Lenne kikre támaszkodni ha baj vanUI: Női vezetők??
Nézd meg szegény németeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged