- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nem vagyok hardver-szoftver szakértő de lehet eddig azért nem használták az AC-t mert a korábbi DX-ekkel nagyon körülményes volt a használata,plusz a VGA se úgy volt felépítve hogy támogassa(Lást GTX 900 széria,vaggy korábbi GTX-ek vagy korábbi RADEONOK)!Szerintem a DX12-be úgy lett megoldva a dolog hogy könnyen lehessen használni,és így már van értelme olyan kártyákat kifejleszteni amik használják is,hisz gyorsulást hoz.Érted amit nem használ a kutya füle se arra minek hardvert építeni!
-
kikikirly
senior tag
Oké de én nem 2 évre veszek kártyát...Én csak azt az álláspontot képviselem hogy jelenleg egy 290X jobb választás mint egy 970/980.A megspórolt pén pedig félre lehet tenni és jövőre venni Pascalt vagy amit szeretnél,ebbe az architektrúrába felesleges beleőlni egy kisebb vagyont.Én jelenleg azon filózom hogy vegyek egy QHD monitort vagy az árából Occulus Riftet vegyek jövőre,hiszen elvileg még olcsóbb is lesz mint egy normális QHD monitor.A jövőre kijövő kártyák már rendesen fel lesznek készítve Occulusra,erősebbek lesznek ,és nyílván a DX12 is jobban fogják kezelni AC-stul,mindenestül.
-
kikikirly
senior tag
Ez nem mostani probléma lesz,a mostaniakban jól szerepel.Később is jól fog-e az már más kérdés(ha végre tényleg implementálva lesznek rendesen a motorokba).Lehet hogy igen,de az is lehet hogy nem.Számomra ez a valószínűbb.Persze a Cuda segíthet rajta,majd kiderül mennyire fognak ezzel szórakozni széleskörűen.Nvidia Gameworks-ös játékokban fognak vele,de máshol egyenlőre nem lehet tudni hogy mire számítson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8300 mAh, maradhat?
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Energiaital topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest