- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nem vagyok hardver-szoftver szakértő de lehet eddig azért nem használták az AC-t mert a korábbi DX-ekkel nagyon körülményes volt a használata,plusz a VGA se úgy volt felépítve hogy támogassa(Lást GTX 900 széria,vaggy korábbi GTX-ek vagy korábbi RADEONOK)!Szerintem a DX12-be úgy lett megoldva a dolog hogy könnyen lehessen használni,és így már van értelme olyan kártyákat kifejleszteni amik használják is,hisz gyorsulást hoz.Érted amit nem használ a kutya füle se arra minek hardvert építeni!
-
kikikirly
senior tag
Oké de én nem 2 évre veszek kártyát...Én csak azt az álláspontot képviselem hogy jelenleg egy 290X jobb választás mint egy 970/980.A megspórolt pén pedig félre lehet tenni és jövőre venni Pascalt vagy amit szeretnél,ebbe az architektrúrába felesleges beleőlni egy kisebb vagyont.Én jelenleg azon filózom hogy vegyek egy QHD monitort vagy az árából Occulus Riftet vegyek jövőre,hiszen elvileg még olcsóbb is lesz mint egy normális QHD monitor.A jövőre kijövő kártyák már rendesen fel lesznek készítve Occulusra,erősebbek lesznek ,és nyílván a DX12 is jobban fogják kezelni AC-stul,mindenestül.
-
kikikirly
senior tag
Ez nem mostani probléma lesz,a mostaniakban jól szerepel.Később is jól fog-e az már más kérdés(ha végre tényleg implementálva lesznek rendesen a motorokba).Lehet hogy igen,de az is lehet hogy nem.Számomra ez a valószínűbb.Persze a Cuda segíthet rajta,majd kiderül mennyire fognak ezzel szórakozni széleskörűen.Nvidia Gameworks-ös játékokban fognak vele,de máshol egyenlőre nem lehet tudni hogy mire számítson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest