- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nem vagyok hardver-szoftver szakértő de lehet eddig azért nem használták az AC-t mert a korábbi DX-ekkel nagyon körülményes volt a használata,plusz a VGA se úgy volt felépítve hogy támogassa(Lást GTX 900 széria,vaggy korábbi GTX-ek vagy korábbi RADEONOK)!Szerintem a DX12-be úgy lett megoldva a dolog hogy könnyen lehessen használni,és így már van értelme olyan kártyákat kifejleszteni amik használják is,hisz gyorsulást hoz.Érted amit nem használ a kutya füle se arra minek hardvert építeni!
-
kikikirly
senior tag
Oké de én nem 2 évre veszek kártyát...Én csak azt az álláspontot képviselem hogy jelenleg egy 290X jobb választás mint egy 970/980.A megspórolt pén pedig félre lehet tenni és jövőre venni Pascalt vagy amit szeretnél,ebbe az architektrúrába felesleges beleőlni egy kisebb vagyont.Én jelenleg azon filózom hogy vegyek egy QHD monitort vagy az árából Occulus Riftet vegyek jövőre,hiszen elvileg még olcsóbb is lesz mint egy normális QHD monitor.A jövőre kijövő kártyák már rendesen fel lesznek készítve Occulusra,erősebbek lesznek ,és nyílván a DX12 is jobban fogják kezelni AC-stul,mindenestül.
-
kikikirly
senior tag
-
kikikirly
senior tag
Ez nem mostani probléma lesz,a mostaniakban jól szerepel.Később is jól fog-e az már más kérdés(ha végre tényleg implementálva lesznek rendesen a motorokba).Lehet hogy igen,de az is lehet hogy nem.Számomra ez a valószínűbb.Persze a Cuda segíthet rajta,majd kiderül mennyire fognak ezzel szórakozni széleskörűen.Nvidia Gameworks-ös játékokban fognak vele,de máshol egyenlőre nem lehet tudni hogy mire számítson az ember.
-
kikikirly
senior tag
Ezt nem tudtam.Nekem a célgép 2560X1440P(QHD).Azért már ide is igen vaskos gép kell a stabil 60FPS-hez,legalább is jelenleg,egy 970/780TI egész biztosan kevés hozzá!Érdekes amit mondasz de igazából nem tudom hogy igazad van-e vagy én tévedek.Játszani nagyon kevesen fognak ekkora felbontáson.Filmezni is örülök ha a FullHD-t vissza tudom seedelni a maguk kis 15 gigáival,nem hogy ennél nagyobb felbontást.Én csupán magamból indulok ki,de lehetséges hogy tévedek.
-
kikikirly
senior tag
Értem amit mondasz de én megvédeném a Prohardvert.
Hogy a globális dolgozóinak 5% elküldi az AMD költség optimalizálás címén:
Itt tényleg nem írtak róla,viszont az SG.hu-n IGEN.A prohadver 6 honlapból álló lapcsaládnak a része,szerintem ez az oka annak hogy nem itt írtak róla,a vállalati politika/eseményekről ott szoktak írni,prohardveren hardver-szoftver fejleményekről,Gamepodon konzolról stb.Én nagyon sokáig odavoltam a Maxvellért,mert játékok alatt erős,DX12 barát(vagyis időtálló), és keveset fogyaszt.Igen ám csak kiderült hogy mégse annyira DX12 barát,pedig most vezetik be ezt az új technológiát,aki ilyenkor DX11 kártyát vesz,főleg úgy hogy a másik oldalon már 1 évvel korábban kijött, ugyanekkorra összegért,ugyanilyen erősségű kártya,annak csak gratulálni tudok.Mondjátok itt sokan hogy kit érdekel a DX12,hol van az még,meg nincsen teszt meg bla-bla-bla stb.Ha annyira nem számít a DX12 akkor miért vettetek GTX970-et?Vehettetk volna 780TI-t az majdnem 980,de a 970-nél erősebb,az nem vitás és pénzbe is ugyanannyiba kerül!Fogyasztást meg hagyjuk már,
azért van akkora különbséga 2 kártya között hogy a teljesítményt előtérbe helyezzem a fogyasztással szemben,amúgy se hallottam még olyat hogy valaki észrevehető különbséget tapasztalt volna villanyszámla ügyileg.Szerintem a DX12 miatt választottátok és nagyon helyesen tettétek!!.Zárójelben jegyezném meg hogy akin esetleg már most meg akarja venni az Oculus Rifet,az szintén jobban teljesít 290/X mint 970-en,bár, igaz a FURY-X nevezhető ténylegesen Occulusra felkészített VGA-nak no de az olyan drága hogy kevesen engedhetik meg maguknak,szóval most igazából csak kötekedek.Arra akarok kilyukadni hogy ebben az évben nem remekelt valami hű de nagyon az Nvidia.
Mindenesetre én is kíváncsian várom hogy jövőre mit alkot a két gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest