- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
kikikirly #92 üzenetére
...A prohadver 6 honlapból álló lapcsaládnak a része,szerintem ez az oka annak hogy nem itt írtak róla,a vállalati politika/eseményekről ott szoktak írni,prohardveren hardver-szoftver fejleményekről,Gamepodon konzolról stb...
Ezek alapjan az EMC felvasarlasrol, eleg lenne, ha az IT Cafe irna, de irnak rola a PH-n is...
Atok
-
valenc
tag
válasz
kikikirly #106 üzenetére
Ez is olyan dolog hogy számodra jó választás. Szerintem meg 2 évnél többre hülyeség kártyát venni kitudja mi lesz 2 év múlva. Nagyon sok más szempontból viszont a 970 sokkal jobb választás mint a 290x és az emberek nagy részét nem hatja meg a dx12 mert kitudja mikor lesz rá játék ill. Ne kepzeljük azért azt hogy a maxwell majd hirtelen összecsuklik..
-
Jack@l
veterán
válasz
kikikirly #101 üzenetére
De az aszinkron computer nem a DX része, azt azért sejted? Már DX9 óta lehet compute-ot használni játékok mellett, cuda-t is meg opencl-t is(dx/opengl interoperability-nek hívják), mégse hemzsegnek tőle a játékok. Meg van az oka... (több szívás van vele mint haszon)
Mitől lett épp most annyira nagyon fontos?
Mire ezeket elkezdik masszívan és jól használni, addigra az aktuális kártya generáció már csak történelem lesz. -
deicide
veterán
válasz
kikikirly #99 üzenetére
Idehaza más a sztenderd egyelőre, igen, keveseknek van 2db 970/980/Titan a gépében, ami meghajtja a 4K-t 60fps-el. Tőlünk nyugatabbra is csak az extrém gamerek viszonylag szűk táborát érinti. Arról nem is beszélve, hogy a TV-nek is HDMI2.0-nak kell lennie, ami szintén nem akármelyik 4K-s modellben van benne. Én is keresgéltem egy ideig, mire találtam megfelelő típust.
Csak annyit akartam mondani, hogy elképzelhető, hogy valaki emiatt dönt pl 2db ilyen kártya mellett az AMD ellenében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- VR topik
- Jövedelem
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest