Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ezt gondolom hogy ezért dobták. Mivel más gyártók nem nagyon mentek a technológia után igy hátrányba kerültek a minősége miatt, fejleszteni meg a minőségét a kijelző mögötti kamerának idő és pénz amit másra is elhasználhatnak. Persze örülnék ha egyszer felülvizsgálnák hogy amúgy mennyien használják a belső kamerát mert érzésre kevesebben használják mint az spen-t, én egész sokat meetingelek telefonon de ha olyan meetingem van ahol kell kamera akkor úgyis gép előtt ülök szóval én nem látom hol az értelme. (Ezt az spent még sokáig nem fogom tudni megemészteni.
Remélem a következő szériába visszakerül.) -
Teal'C
veterán
Megvizslattam a Pólusban, gyönyörű vékony kecses, a kék szín hibátlan. A hajtás alig látszik kinyitva le a kalappal. De miért kell belül egy kb 6mm-es kamerakivágás!
Egy apróság és el van cseszve legalább is számomra. -
WiZARD
veterán
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Igen, valóságban alig látszódtak, guggolva zsebből 20centiről kiesős volt a legdurvább, a többi azt se tudom hogy lett rajta.
Méltányosság simán ment. Szervizes mondta hogy sorry ezt így vissza kell utasítania, mert központból nem hagyták jóvá fotó alapján. De írjak levelet hogy méltányosságból csinálják meg, és azt mindig megadják.
Meg is lett, csak ne kelljen már könyörögni, meg méltányosságot kérni, meg ne játsszák már el nekem hogy ők mennyire jóindulatúak és rendesek hogy a sérülések ellenére is megcsinálják.
Egyrészt egy flagship, olyan áron, és szerintem elvárható lenne hogy ehhez méltóan kezeljék a vevőket/helyzeteket.
Másrészt egy nyomorult telefon, mindennapi használati eszköz, amihez ráadásul még ők se kínálnak olyan tokot ami megvédené. Majd ezek után a mindennapi használathoz tartozó legapróbb esztétikai sérülésre fogva nem javítanak olyan hibát, amikor a belső átvezető kábel elszakad
Ezek ellenére megrendeltem a Fold7-et, mert nincs nagyon jobb/alternatíva. Majd még jobban vigyázok rá, és reménykedek hogy most is lesz méltányosság, ha besz*rik.
(azt csak remélem hogy a beszámításnál nem fognak szivatni és annyit adnak érte mint amit ígértek) -
klaya86
őstag
Na részben ezért sem vállaltam be a Foldot. A munkám miatt azert simán tudna egy két karc keletkezni a Foldon még tokban is.Vicc a Samsung részéről ez a hozzáállás. Nevetséges , hogy ezek miatt egy lista áron 800-900ezres telefont nem hajlandóak garanciában javítani. Kis túlzással le kéne cummantaniuk a vásárlókat, amiért két havi átlagbért otthagy náluk. Ehhez képest...
-
FearFmRadio
tag
Uhhh , fotók alapján szerintem ez szemmel alig észrevehető .
Gondolom a méltányosság elérése se volt egy egyszerű menet . Ez olyan van garancia de mégsincs.
Egyetlen 1 személy bírálja el a garanciát itt Pesten ? Vagy ki van adva az összes szerviznek hogy ha egy hajszál karc van a zsanéron akkor sztornó ? -
WiZARD
veterán
válasz
FearFmRadio
üzenetére
-
FearFmRadio
tag
Fold esetén sok helyen olvastam ha oldal zsanér akár 1 hajszál karc van akkor garancia-t bukja az ember .. Tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban így nem tudom mennyire valós ez (de gondolom csak úgy nem találják ki az userek)
1 év garancia van a kínai verzióra . Ha valamilyen oknál fogva tönkre megy a telefon akkor az biztos az én hibám lesz (epitő ipar )(vivo fold x3 pro elég jól bírta a strapát , de azért vigyáztam rá )
Snoop27:
Kamera: én nagy % milc géppel fotózom . De arra hogy pik pakk elő vegyem le fotózzam az adott témát számomra tökéletes . Ha jól emlékszem a vivonak 0.6x volt a nagylátó , itt a honor esetén 0.5x (ha ez számít )Ha gondolod ma csinálok pár videót fel töltöm YouTube-ra és be linkelem ide (nyers anyagot )
Negatívum amit tapasztaltam (de szerintem csak szerver hiba lehetett mert ma többször próbáltam és hibátlan működik )
Az pedig az Ai kép javítás / ai kép kiterjesztés . Itt első nap akadtak gondok elment 99% a generálás és 'hálózat hibára hivatkozva error"
Wifi/5g is próbáltam .Ma viszont tökéletesen ment ezért is gondoltam hogy ez egyfajta honor szerver gond lehetett .
Az akkumulátor :
Ma eléggé lightos a munka (szerencsére) , netezem / videózok közbe Bluetooth szól a zene . 98% indultam otthonról .
5:40 kor indulok minden reggel.
Jelenleg (13:01) 62% vagyok . Fényerő 50-60% között van . Ha napra ki megyek és fel húzom maxra akkor teljesen jól látható a kíjelző (jobb mint vivo esetén ott pl volt hogy vonaton fényes nappal nem láttam egyszerűen a filmet ...)Kínai ai (yoyo a kisrobot) :
Én eddig úgy tapasztaltam hogy csak kínai és angol nyelven tud . Bár én ilyen ai asszisztens esetén a gemini-t használom ami tökéletesen működik .Honor féle DEX mode.
Szinte majdnem ugyan olyan mint a Samsung esetén . Viszont a Chrome alkalmazást itt valamiért nem látom (megprobalom ma a brave-t hátha )Ami még negatívként fel tudok hozni az a telefon első belapcsolás után a gyári kínai billentyűzet lecserélése SwiftKey-re... Nah ezzel egy picit meg kínlódtam mire a kínai gépelés (én még ilyet nem láttam sehol máshol ) olyan hogy is mondjam ... Értelmetlen .. Mint a régi telefon nyomógombos gépelés ..
Video lejátszás :
Gyárilag nincs olyan videó lejátszó amivel mkv/avi ac3 le tudja játszani (vivo alapból tudta meg a Samsung )
De fel raktam az oplayer-t és így már hibátlan .Usb c - to - usb c kábel . Össze kötöttem a telefont a milc géppel tökéletesen fel ismeri és lehet fájlokat másolni .
Zárolt képernyő :
Ide raktam be saját képet és a stílus sokkal jobb mint Samsung honor esetén .
Ahol az óra van és éppen olyan képet rakok be ahol egy emberi arc van akkor az óra az ember arc mögé kerül félig meddig ami szerintem jó :) -
Annak ellenére, hogy vissza mondtam a megrendelést holnap kiküldi a Samsung a másik fold7et is.
-
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Hát így, hogy van egy szinte garancia nélküli telefonod és egy napig kb annyiért meg lehetett venni a Fold7-et szerény véleményem szerint nem csináltál túl nagy üzletet. Mármint értem a töltés neked fontos, hogy gyors legyen és papíron nagy az akksi is, de nekem ez fix nem egyenlő a bármikor szervizbe küldhető "nyugodtsággal" vagy akár biztosítással is amit F7-re lehet kötni.
-
Snoop27
őstag
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Igaz, irtad fentebb, hogy kinait rendeltél. Milyennek érzed? Kamera előző telóhoz képest milyen? Aksi idő? Töltés elég gyors?
-
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Ez az ott garizzák ahol vetted annyira 90-es évek a gyártótól.
-
Snoop27
őstag
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Lerendeled kinából? Mondjuk ha idehaza rendeled akkor ok a garancia.
-
FearFmRadio
tag
Fel hívtam a honor-t
Első alkalommal egy angol srác vette fel a telefont
meghallodta hogy magyarul kezdtem el beszélni le is rakta 
Mondom meg próbálom újra ... Második alkalommal már 1 magyar diszpécser vette fel .
Következő információt kaptamKínai telefon esetén : garancia időn belül futárral kell vissza küldeni Kinába ahonnan vettem a készüléket .
Globális verzió esetén : garancia időn belül CSAK ABBAN AZ ORSZÁGBA SZERVIZELIK AHOL LETT VÉVE A KÉSZÜLÉK. direkt rá kérdeztem hogy ha Németországban veszem akkor itthon Magyarországon nem is foglalkoznak vele ? Nincs európai garancia ? Azt mondták amelyik országba lett véve oda kell vissza vinni .
Így viszont azt nem értem hogy ha unión belül vannak Honor márka boltok és mondjuk én utazok francia országba ..és ott be megyek a Honor boltba ... Akkor ott miért nem fogják szervizelni ?
Így akkor igazság szerint ez az Európai garancia = 0val.. Van de mégse

(nah sebaj párszor már volt hogy Kínába küldtem vissza más műszaki cuccokat eddig sose volt gondom a szervizzel )
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Ezen a lapon nézz szét, van telefonszám és e-mail cím is.
[kép] -
Snoop27
őstag
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Tudomásom szerint van Honor márkabolt s a garanciáztatást itt rendezik.
-
FearFmRadio
tag
Kérdésem lenne
Honor garancia az globális ? Ha itthon is (eu-ba) elérhető lesz a V5 akkor globális szinten lehet garanciaztatni a kínai modellt is? Vagy mindenképp a kínai modellt futárral kell meg oldani vissza Kínába ?(családon belül 1-2 rokon szeretne még honor v5 készüléket és ezt a kérdést tették fel ma nekem így hozzátok fordulnék ez ügyben kinek mi a tapasztalata ? Vagy esetleg itthon van kimondottan HONOR márka bolt ?
-
Snoop27
őstag
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Nálam is opció a V5, de mindenképp EU-ból venném, várom a megjelenést.
A Fold 7 is bejön, viszont nekem 0 kedvezményem lenne rá, s teljes árban sajnos nagyon drága lenne
-
Gábor001
tag
Samsung webshopból kb. mennyi idő alatt érkezik meg a Fold 7? Kiszállítanak júli 25 előtt is már?
Mellesleg a mostani kuponnal olcsóbb a fold mint a listaáras S25U 256GB. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Égess még ki kicsit jobban, köszi....
Mindenesetre most tettem fel és nagyon egyszerű fel tenni valamint minőségi üvegnek tűnik. Nem ér ki teljesen a szélére szóval aki használ tokot neki sem lesz gond vele.
-
Közben megjött a Spigen üvegfolia, hát ekkora csomagolásban sem láttam még fóliát..
-
Van aki esetleg már rendelt valamilyen tokot Fold 7-re?
A samsung alap tokjai nem tudom mennyire jók igy hogy egyrészt nincs előlap része másrészt meg hogy ahogy nézem egyikben sincs benne a QI mágnes ami nekem sokszor jól jön. Ezt néztem [link] igy még a kék hátlapot is láthatnám ami nem hátrány vagy van hinge protection verzió. [link]
Ezenkivül még milyen ajánlott tok márkák vannak? Pitaka még amim volt és szerettem.A másik kérdésem használt már valaki ilyen féle visszatükröződést gátló fóliát valamilyen samsungon? Olyasmi lenne a végeredmény mint az S25 ultránál vagy a közelében sincs? [link]
-
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Szoftver terén szerintem nagyon távol van a One UI-tól, nekem az alapból kizáró ok.
-
FearFmRadio
tag
-
FearFmRadio
tag
Vettetek volna Honor-t
-
-
Nem tudom hogy csináltam, de meg tudtam rendelni az előbb az 1 terrást 692 ezerért. Az elég jó.
-
Most akartam én is irni, ma 3 órával ezelőtt rendeltem egyet.. Most akarom lemondatni a rendelést.
100k-t megér egy kis chat box
-
qfm
őstag
Sziasztok. Most a LIVEGALAXYZ és egy HCC kóddal 596eFt-ra levihető az 512es Fold 7. Jó Flipre és watchra is.
-
-
blueye
veterán
Egyelőre ideiglenes tokom már van, telefonom még nincs

Sajnos úgy látom hogy gyári bőrtok nincs hozzá, azt nagyon szerettem a 4esen
-
blueye
veterán
Akkor nekem ehhez képest egész jó ajánlatom volt: Magenta1, vezetékes több helyen, több mobil - mindenre két év hűség de 770e HUF az 512es, illetve 22 hónapra ugyanúgy 0% THM. de nulla kezdő.
Ez így is jóval több mint a Samsungtól az Erstével, ráadásul beszámítás se lett volna. -
v_atis
tag
a yettelnél új előfizetőként olcsóbban lehet elhozni mint sok éve telekomosként a telekomtól. online beszéltem telekommal. nekem is azt ajánlották más szolgáltatásokat is vonjak bele és akkor tudnak még kedvezményt adni. mondtam nekik yettel se ad nekem mást és teljesen új előfizető lennék. hát sajnálja ő ennyit tud tenni. még bemegyek személyesen is hátha ott sikerül (anno összejött) ha nem és esetleg telefont nem is de szolgáltatót mindenképpen cserélni fogok...
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én már most tudom hogy az is széles lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem a következő szériába visszakerül.)

Egy apróság és el van cseszve legalább is számomra.

meghallodta hogy magyarul kezdtem el beszélni le is rakta