- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Én próbáltam már mindent, barátomnak szinte mindene van, rengeteget szórakozunk/szórakoztunk.
Őszintén, nálam a csúcs, ha a PC-met projektorra kötve leülök 3 méterre és bill-egér kombóval elszórakozom. Nem tehetek róla, nekem a kontroller elvadult dolog, soha a fenében nem lesz olyan pontos, mint a kombó együtt. Ha netalántán ezt a pontosságot sikerülne a PC-s kinectnek hozni (szép álom), akkor annál jobbat én nem kívánok.
Sokat gondolkodtam, hogy vegyek xboxot kinecttel én is, de nekem ennyit nem ér a dolog, de 250 dolcsit is sokallom, nem is kicsit. Majd lemegy az ára, remélem.Hagyjuk a BUgokat, én nem hajlok a zsír új játékokra, simán kiélvezem a régebbi idők patchelt verzióit, ha kell. Nem minden játék szar kiadáskor, ne túlozz. Vannak, sajnos, és idővel egyre több lett, de azért általánosítani túlzás. De ha BUgos, félreteszem és játszom mással, vagy az önuralom segít
.
-
joysefke
veterán
Én a nevezett HD4830/512MB-vel játszom 1280x1024-ben, 2GB DDR2 RAM, és egy 2,33GHz-s C2D (Conroe) társaságában. Azt, hogy hogyan viszonyul az 5670 a 4830-hoz, nem tudom, számozás alapján azt gondolnám, az 5670 egyértelműen gyengébb.
Metro/Crysis2/GTA4/BF3-ig még nem jutottam el, de amivel eddig játszottam (
Dragon Age 1-2, MW 1-2-3, Prototype, FC2, SC2, ME1-2), az gyönyörűen futott 1280x1024-ben, egyedül a minőségbeállításokkal kell néhol játszani (SC2-nek kevés az 512MB high beállítás mellett, MW1-2-3, ME1-2 max 2xAA-t bír, ha minden high on van), de az 1280x1024 mindenhol megvan, természetesen DX9-et használva, ez saját tapasztalat.Bár nincs saját XBOX-om, legjobb tudomásom szerint a fent említett játákok többsége nem hogy 1280x1024-ben nem fut az XBOX-on, hanem még a HD-ready sem feltétlenül van meg, a felbontás általában HD ready alatti és így van meg a 30fps. Ezt az állításomat a fórumokban eddig olvasottakra alapozom.
Tudom, hogy mivel a PC támogatja a képminőség állítását, adott esetben csábító jóval magasabb minőségre, ne adj isten DX10-DX11-re állítani a csúszkát, de ha te azt a képminőségi szintet célzod meg, mint amit az XBOX tud, azzal eddigi tapasztalataim alapján egy gyengécske processzor és egy öregecske 4830 is probléma nélkül megbírkózik.
J.
-
joysefke
veterán
ehhem...
Ház+táp 10K
3GB RAM 10K
Proc 15K (Athlon II 635 vagy hasonló)
Lap 10K
vid kártya: 15K (Radeon 4830 512MB)
perifériák, kiegészítők 10K
vinyó 10K.
mindösszessen: 80K (oprendszer igény szerint)ez a gép véleményem szerint elbír az összes multiplatform címmel általánan 1280x720-ban, high beállítások mellett esetleg 1024x 720-ban, mindvégig DX9-et feltételezve. Ennél többre az Xbox sem képes, sőtt általában alacsonyabb beállítások mellett megy..
J.
-
lumpen_stex
aktív tag
ez hülyeség. egy xbox 6..8 éves konstrukció, 70..80k-ból simán kihozható olyan pc ami veri.
a másik dolog tavaly előtt ősszel vettem a gyereknek egy box-ot 34k-ért okositva (ujat) az (előző 3 év után halt meg) karácsonyra meg kisírt egy kinnect-et magának valami 25k volt egy játékkal. ez így együtt 60k. nyilván tv meg monitor egyiknél sincs az árban.
az xbox-os kinect meg pc-vel is mivel egy sima usb device és van driver hozzá:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest