- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Áhháá!
Utóbbi témában már vannak kutatások, úgy hallottam néhány sikert is elértek, reméljük 5-6éven belül már piacon is lesznek az első megoldások!
Előbbi talán úgy működne, ha a fejedre kötnél kötnél egy kamerát, ami a szemedet figyeliAhhoz azért elég jó felbontás kell, hogy pontosan meg lehessen állapítani, pontosan hova nézel (bár az Apache helikben van egy sisakja az elő ülőnek, ami figyeli hova néz, és a gépágyút arra fordítja, de az lehet, hogy csak fejmozgást figyel. Próbáld ki, nem lehet olyan nagyon drága egy Apache. Mindenképpen írd meg, hogyha megtudtad!)
-
icons
addikt
Pontosság. Mit szeretnél? Centiméter pontosan látja minden elmozdulásodat, ha az ujjad behajlítod, azzal semmi gondja nem lesz. Nem is kell kívánnod, már létezik
Youri: ja értem
Hát igazából félek, hogy nem sokban fejlesztették az SDKt, csak úgy gondolják, aki megveszi az így is megfogja, tehát nem szükséges alacsony áron árulni (meg ugyebáár semmilyen terméket nem szokás alacsony áron árulni, kivéve ha van a piacon riválisa, vagy ha pl mint az XBOXnál és a Kinect nél a játékokkal szedik vissza a kiesést)
-
syl5
őstag
Egyéni igények, egyéni megoldások.
Nem a kábelezésre gondoltam egyébként, hanem arra, hogy PC-n állandóan csak a pöcsölés, tökölés van. Bugos játék, későbbi játékmegjelenések, ha már kicsit nem figyelsz oda a gépedre, akkor rögtön fps csökkenések, nagyobb töltés idők, akadozások vannak. Fotelból nekem szenvedés lenne az bill+egér kombó, a joyokat meg állandóan állítgatni kell. Túl komplex szerintem egy PC arra, hogy csak játékra legyen használva.
Ezzel szemben xbox elé leülsz, kényelmesen elindítod a joy-al a gépet, és már tolhatod is! Nem fog kilépni, nem kell ilyen trükk, meg amolyan patch, nem kell konfigolni a joy-t, nem kell félni attól, hogy mikor fog leesni 40-ről 20 az fps, egyszerűen csak leülsz kényelmesen és élvezed a játékot.
Én játszottam sokat PC-vel, és Xbox 360-al is, van összehasonlítási alapom. Először PC-n játszottam, majd jött az Xbox360. Teljesen másképp éled meg a játékot. Már ott kezdődik a dolog, hogy nincs az, hogy leülsz és akkor 5 percenként váltogatod a játékot, mert olyan szar, hanem ha elindítasz egyet akkor a feeling miatt 1-2 óráig biztos nem hagyod abba. Nem tudom megmagyarázni miért van így, de saját magamon tapasztaltam. Ennyire más dimenzióba helyezi a játékélményt.
Mostanában elkezdtem újra nézegetni a PC-n való játékot (5670 ddr3 -> 5670 ddr5 -> gts 450 -> gtx 460), aminek következtében például az lett, hogy a Batmant már nem is akarom játszani, aminek az első részét xbox-on játszottam ki, és azt mondtam, hogy ez minden idők egyik legjobb játéka!
Nem mondom, hogy nem szebb a PC-s grafika, de 2-3 m-ről már észrevehetetlen a különbség. És akkor kb ennyi volt a PC előnye részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest