- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
lumpen_stex #81 üzenetére
Pont, hogy nem a hw paraméterekről van szó, hanem arról, hogy kekszboksszal fele annyi pénzből tudsz ugyanolyan (sőt szubjektív véleményem, hogy jobb) játékélményt előállítani!
Idézem magamat, ami elkerülte a figyelmed:
"És nem az számít, hogy paramétereiben leveri-e, vagy sem, hanem az, hogy képes-e vállalható grafikával futtatni az adott platformra létező összes játékot."De amúgy sem lehet csak hw paraméterek alapján két különböző architektúrát összehasonlítani!
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
lumpen_stex #78 üzenetére
Hasonlítsd már össze a dollár-forint árfolyamot "pár éve" és most. Ja, bocsi...
Sőt, augusztusban még én is összeraktam volna neked 70-ből egy használható gépet. Ugyanez most 100-ból sem jön ki jön ki... -
joysefke
veterán
válasz
lumpen_stex #79 üzenetére
Köszi a pontosítást, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ennyire (1280x720) a HD4830 is képes DX9-ben az összes általam eddig játszott játék esetében.
-
Lambos
tag
válasz
lumpen_stex #84 üzenetére
Ez mindenhol így működik, nem csak a PH-n
-
antikomcsi
veterán
válasz
lumpen_stex #81 üzenetére
Légyszíves ezt a lekezelő "szövegértés" dumát tartogasd másnak.
Lenne, mit mondanom, de nem fogok egy értelmetlen vitát kezdeni/folytatni Veled!
-
antikomcsi
veterán
válasz
lumpen_stex #50 üzenetére
Szerintem meg ez hülyeség. Eleve 28K egy oem win7, és a maradék 52K-ból nem tudom mit lehet kihozni, ami azért már éppen nem budget kategória. Ha azt vesszük, egy "rendes" vga és hdd 50K manapság, és akkor még hol a többi???
-
syl5
őstag
válasz
Szerintem nem.
70-80k-ból biztos nem hozol ki olyan gépet, ami mindent vállalható grafikával futtat, még használtan sem!És nem az számít, hogy paramétereiben leveri-e, vagy sem, hanem az, hogy képes-e vállalható grafikával futtatni az adott platformra létező összes játékot.
-
válasz
ha 80ból kihozol nekem egy olyan gépet, ami viszi a skyrimet 1080p-ben, akkor nagyon ügyes vagy.
próbáljátok már megérteni, hogy a kettő baromira nem összehasonlítható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest