- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Én próbáltam már mindent, barátomnak szinte mindene van, rengeteget szórakozunk/szórakoztunk.
Őszintén, nálam a csúcs, ha a PC-met projektorra kötve leülök 3 méterre és bill-egér kombóval elszórakozom. Nem tehetek róla, nekem a kontroller elvadult dolog, soha a fenében nem lesz olyan pontos, mint a kombó együtt. Ha netalántán ezt a pontosságot sikerülne a PC-s kinectnek hozni (szép álom), akkor annál jobbat én nem kívánok.
Sokat gondolkodtam, hogy vegyek xboxot kinecttel én is, de nekem ennyit nem ér a dolog, de 250 dolcsit is sokallom, nem is kicsit. Majd lemegy az ára, remélem.Hagyjuk a BUgokat, én nem hajlok a zsír új játékokra, simán kiélvezem a régebbi idők patchelt verzióit, ha kell. Nem minden játék szar kiadáskor, ne túlozz. Vannak, sajnos, és idővel egyre több lett, de azért általánosítani túlzás. De ha BUgos, félreteszem és játszom mással, vagy az önuralom segít
.
-
depmod
aktív tag
Ez nagyon érdekes lesz, de a 250 dolcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest