Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Xmister #24 üzenetére

Feladom...

Tehát az nVidia nem játszik mert... Mert egy hipotetikus jövőkép szerint bizonyos low-level API-kban, bizonyos feltételek mellett hátrányban van. Senki sem állítja, hogy csak és kizárólag ezen API-k alatt jelennek majd meg a jövő VR játékai, de ettől függetlenül leírjuk az nVidiát. Csak mert azért.

Sorry, ha negatív vagyok, de újra és újra azt látom, hogy rohan a fal, de soha nem fejeljük le. Emlékszünk a GCN megjelenésére? Hogy ez a jövő? Hogy jön a Mantle, ami mindent megváltoztat? Hogy jön a Dx12, és majd az...
    Hány év futott el mellettünk eközben? Hol tartunk most? Hogy egy-két, max. techdemónak jó játékban sikerül felmutatni viszonylag szerény előnyt az évekkel ezelőtt lefektetett csodáknak?

Nem, nem az AMD-haterség szól belőlem, sőt, pont azért vettem anno Radeon 7950-et, mert hittem a GCN-ben (és bevallom rohadt nagyot csalódtam), és igen, közben a "túloldalon" ugyan ez pepitában a PhysX például.

De én meg azt látom, hogy olyan téren megy mellé a téma, hogy például nem játszik a Radeon Pro Duo ellen a GeForce 980Ti vagy a TitanX SLI (vagy legyen multi-GPU megoldás, mindegy ebből a szempontból), mert... csak mert azért, van egy rész, ahol gyengébb lehet...

Van teszt, ahol ezt lemérték, kihozták, hogy a gyakorlatban tényleg a Radeon Pro Duo-nak a bokájáig nem ér fel két 980Ti kártya VR-ben? Mert ha ott bebizonyosodik ez, akkor oké, csak én nem láttam a csodát, és megtérek... :U

Új hozzászólás Aktív témák