Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
üzenetére
Ezt most cáfolom, szimpla megemelésre is kihozza az ujjlenyomatolvasót (7pro), de ez tényleg off
Mondjuk nem is tudom ebbe miért kezdtem bele, itt tényleg arról van szó, hogy 1 vagy legrosszabb esetben 2-3 másodperc alatt vagyunk a telefon kezdőképernyőjén, én utálok várni, de azért azt már én is durvának tartom, hogyha valaki ezeken képes agyalni, hogy ebben vagy abban az esetben a gyorsabb a feloldás (ne vedd magadra)
Én várom is, meg nem is az inscreen kamerát
Szinte sosem szelfizek, max talán barátnő szokott, ez évente 2 alkalom, így nincs rá szükségem, számomra ezért sem zavaró pl egy popup kameraPlusz én abba 10 emberbe tartozok akit egy iphoneos notch sem zavar, főleg ha annak értelme is van, így felőlem akár azt is meghagyhatná bármely gyártó, még mindig kevésbé zavaró mint a vastagabb káva
Csak azért írtam, hogy jót fogok majd nevetni, mert ha egy nagyobb akksira ennyire kiakadnak az emberek, akkor bármire, de ez majd egy másik topic tartalma lesz egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest