- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mefistofeles #40 üzenetére
Nyilván, de mint mondta, az InWin ezekkel a házakkal tűnik ki, ezek a "Signature" cuccaik. A csőváz-házikó sem épp a legideálisabb, se piros/kék, se aranyozott színben, és az is horror áron ment/megy ahhoz képest, amit nyújt. Ettől nem lesz jobb, de minden annyi, amennyit adnak érte. Vannak náluk érdekességek a használható kategóriából is, nem kell félni.
Hogy kinek mi tetszik, az ízlés kérdése, amiről vitatkozni nem érdemes. Az pedig nem aranyozott, hanem narancs színűre eloxált alu. Ami aranyozottnak hathat az a réz alaplapi távtartók, de azok meg mindenhol olyanok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mefistofeles #38 üzenetére
Nem állítottam, hogy jobb lesz, de valamivel ki kell tűnni. Az 5mm-es alulemezből hajtogatott házra sem a praktikum a jellemző és az is horror áron van, mert akkora lemezt precízen meghajtani nem 2 fillér. Csupán annyit próbáltam mondani, hogy nem egy filléres házra tettek irreálisan nagy árcetlit -mint ahogy azt itt páran leszűrték- hanem egy relatíve költségesen előállított házat dobtak a piacra magas áron. Az In-Win ezt csinálja. Ez a cég védjegye, ahogy az Aerocool-nak a zörgő, olcsó fröccsöntött műanyag és a bazári kijelzők. Más a megcélzott vásárlókör.
Akinek csak egy testbech kell, annak nyilván nem ez az ideális választás.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hieronymus #35 üzenetére
Nem éppen erre gondoltam. Ha valaki vette volna a fáradságot, hogy jobban megnézze a képeket, akkor látta volna, hogy a ház alapjául szolgáló masszív keret nincs illesztve/csavarozva. Egyetlen irdatlan tömbből van kimunkálva. Egy -kép alapján- kb 60x40x10cm-es alumínium tömbből. Ennél már csak akkor lenne költségesebb az előállítás, ha CNC helyett kézzel munkálnák ki a kívánt formára a cuccot. Szóval nem arról van szó, hogy a gyártó fogott egy gagyi, olcsó valamit és odavágott még egy nullát a végére, hanem a lehető legprémiumabb módon készítette el a cuccot. Újfent kérem, ennek értelmét/létjogosultságát ne vitassuk, ahogy a többi prémium termékét se. Akinek ez drága, annak rendelkezésére áll tucatnyi gyártó olcsóbb kivitelű terméke ugyanebből a kategóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest