- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
s-typeot mondjuk en majdnem vettem ket honapja hasznaltan, ugy "csak" 300 euro lett volna. gyonyoru ipari formatervezett, iszonyatosan massziv funkcionalis szobor, kb hozzak a skandinav minimalista stilust (tok jol ment volna a neobarokk iroasztalomhoz).
ami miatt megsem lett, hogy egyreszt hiaba alu, uresen lett volna 20+ kilo (vizzel egyutt meg 40-50), nem fertek volna el a radiatorjaim (egy SuperNova1080 egy Phobya benchen eleg ronda lett volna mogerakva), plusz vegiggondoltam, hogy megint a belvarosban lakom aztan valamennyire por van. nem annyira, mint amikor Budapesten a XIben laktam, de elegge.
btw, itt a "max 300 eurot erne" ott bukik meg, hogy csak a tap kulon eladva kerulne majdnem annyiba.
-
válasz
TESCO-Zsömle #37 üzenetére
"Egyetlen irdatlan tömbből van kimunkálva."
Ránézésre nekem öntvénynek tűnik. Kis széria esetében is megéri öntvényt csinálni. Ráadásul az öntvény alaktartóbb és erősebb a forgácsolt társánál.
De ennek nincs jelentősége. Nem attól prémium egy termék, hogy forgácsolással állították elő vagy sem.
-
kisza25
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32 üzenetére
én a funkcióra gondoltam, de fémből sem lehet sokkal drágább megcsinálni
-
válasz
TESCO-Zsömle #39 üzenetére
Részben elfogadom az érveidet de az árat akkor is irreálisnak tartom, pusztán azért mert itt semmiféle jelentősége nincs az előállítási technológiának. Egy jól megmunkált, precízen csavarozott alap pontosan ugyanolyan jó lenne. Egy óraszerkezetnél számít, itt nem.
Ha igaz is az, hogy egy darabból munkálták meg az tuti, hogy a vásárlók 90%-nak fingja nem lesz róla...... Látják a nevet, azt, hogy extrém a kinézet és az árcédula és megveszik. Ennyi. Ettől a ház? nem lesz jobb, könnyebb (oké talán pár garmmal), hűvösebb.Arról nem is beszélve, hogy az egyébként igényes alapot, egy bóvli giccsé teszi a műanyag hatású, buta ívekben hajló, bugyipiros keret meg az aranyozott, kiálló, förmedvény csavarok!
-
válasz
TESCO-Zsömle #37 üzenetére
Attól, hogy valaki a lehető leg költségesebb előállítási módot választja attól az adott termék nem lesz jobb!
Ennyi erőval titánium vagy valami olcsóbb ötvözet is lehet, miből gondolod, hogy aluminium? Amúgy az igényességről és az izlésről kár vitatkozni de nagy truváj az egy tömbből megmunkált alap ha a felső (egyébként bazi ronda, múanyag hatású) piros kereteket a fekete piros öszhagba tökéletesen nem illő bazi fejű aranyozott csavarokkal rögzítik! Persze lehet, hogy valakinek ez az izlésesség csúcsa..... -
válasz
TESCO-Zsömle #32 üzenetére
Érthető a gyártó hozzáállása.
Vélhetően tizedáron forgalmazva sem lenne több bevétele a cégnek ebből mint ezen az áron forgalmazva.Magyarul tízszer annyit lehetetlen eladni ebből a termékből, mint amekkora forgalmat terveztek a mostani áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest