- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A gugli is teljesíti az adókötelezettségeit"
Ezt beszéld meg az angolokkal, hogy az Egyesült Királyságbeli kattintásokat hova kell elszámolni. De lehet folytatni az Amazonnal, ők egész Európában jelen vannak, de csak Luxemburgban fizetnek adót, stb.
"Az offshore értelmezésére nincs hivatalos definíció... Az én értelmezésem teljesen helytálló."
Úgy érzem, hogy itt sikerült kicsit önellentmodásba kerülnöd...
-
"Amikor egy Mercinek Magyarországon nem egészen 1% (!!!) társasági adót kell fizetnie, akkor az bizony éppúgy offshore, csak épp másik szemszögből nézve."
Látom, hogy gumidefiníciót sikerült alkotni az offshore értelmezésére. (sóhaj)
A kormányzati adópolitika szempontjából a kecskemétei Mercedes gyár ezzel az adóval teljesíti az adózási kötelezettségét. Ha viszont a könyv szerinti forgalmat átterhelné a Daimler-Kajmán Ltd-re, azt már nem szeretik.
-
"azt nem érti sok okostojás, hogy például az eu-ban szolgáltatások és termékek szabad áramlása, szabad versenye van."
Akkor jelentkezek okostojásnak én is, mert azt nem értem, hogy lehetett bevezetni a szabad áramlást egy közös gazdasági környezet nélkül. De ez már megbosszulta magát az euróövezettel is.
-
Az a kérdés csak, hogy hol a hiba? A cégek rövidlátó, profitmaximalizáló üzletpolitikájában, vagy a kormányzatok rövidlátó, csak-megint-engem-válasszanak-legközeleb hozzáállásában?
(Azért arra is kíváncsi lennék, hogyan versenyezhetne egy európai ország Bermudával vagy a Kajmán-szigetekkel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Tudományos Pandémia Klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest