- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #48 üzenetére
Mindig a VRM-el van gond ezeknél a hűtőknél.
Eagl3: Neked lehet hogy nincs, nekem annál inkább. Szétfeszelve, bench közben még 5 fok is sokat számít. Nem mindenki játékra veszi a vga-t... Vagy legalábbis nem csak arra.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
J.J. András #22 üzenetére
Nem mind1. Mivel a furmark úgy terhel, ahogy egy játék sem képes, legalábbis hőgenerálás terén. Maguk a kártyák egészét nézve igen, hiteles. Maga a hűtők összevetését tekintve nem, mivel nem derült ki, melyik is valójában a legizmosabb aftermarket cooler. Engem pedig ez is nagyon érdekel, és erről nem igen találni tesztet.(pedig a külön vásárolható egyedi hűtéseket mindig összevetik)
-
MPowerPH
félisten
válasz
J.J. András #14 üzenetére
Azért mert elolvastam a cikket, megnéztem a grafikonokat.(még azt is hozzátettem, hogy furmark-al, mert a játék arra nem alkalmas) Ez az összehasonlítás nem mutat meg semmit, mivel a kártyák más-más órajelen futottak, valszeg még feszültségük is különbözött, pluszban az automata hűtőbeállítás kizárja, hogy össze lehessen őket érdemben vetni.
Persze, ez a teszt nem arról szólt, hogy melyik gyártó aftermarket hűtője a leghatékonyabb. Fogalmam sincs, hogy a DC2 mennyit pörög maximumon, és azt se, hogy az MSi mennyit tud.Egyébként miért vagy ideges?
-
MPowerPH
félisten
Láttam, de nem arra gondoltam.
Ez csak az én, meg pár benchmarkkal szórakozó user mániája. Kártyák azonos órajelen, hűtők maximumon.(mer ugye így lehet megnézni, melyik tudja a legerősebb teljesítményt nyújtani) De tudom, ez némileg elvont... Valszeg a DC2-es is letudná hűteni 60 fok körülire a GPU-t.
-
MPowerPH
félisten
Hőfokokra lettem volna kíváncsi, mondjuk furmark-al stresszelve a VGA-kat. Legalább lehetett volna látni, melyik gyártóé a leghatékonyabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest