- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
J.J. András
őstag
Furmark, vagy game.... ugyanaz a teszt futott mindegyik VGA alatt..., akkor az mértékadó és hiteles összehasonlítási alap. Amúgy meg ha ilyen VGA-t veszel, nem éjjel-nappal a furmark hajtja a gépedet, vagy igen ??????
nem vagyok ideges... csak nem szeretem az olyan kérdéseket, amikre Te magad is tudod a választ.
-
J.J. András
őstag
le hát, miért ne tudná, hiszen csak 1200rpm-mel pörög.... és így is 70°C hoz.... akkor szerinted nem menne le 60°C-ra ???
midnegy, de egy bassza a csőröm: miért nem írtad be, bocsi srácok, benéztem, figyelmetlen voltam ??? hm ??
, mert a kérdésed egyértelműen a kártyák közti hőfokokra utaltak.... AZ PEDIG BENNE VOLT EREDETILEG IS A CIKKBEN
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sosem tesztelnek FurMark-al.
Ezen az oldalon azért ott vannak a kártyák hőfokai játékok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest