Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
J.J. András #22 üzenetére
Nem mind1. Mivel a furmark úgy terhel, ahogy egy játék sem képes, legalábbis hőgenerálás terén. Maguk a kártyák egészét nézve igen, hiteles. Maga a hűtők összevetését tekintve nem, mivel nem derült ki, melyik is valójában a legizmosabb aftermarket cooler. Engem pedig ez is nagyon érdekel, és erről nem igen találni tesztet.(pedig a külön vásárolható egyedi hűtéseket mindig összevetik)
-
MPowerPH
félisten
válasz
J.J. András #14 üzenetére
Azért mert elolvastam a cikket, megnéztem a grafikonokat.(még azt is hozzátettem, hogy furmark-al, mert a játék arra nem alkalmas) Ez az összehasonlítás nem mutat meg semmit, mivel a kártyák más-más órajelen futottak, valszeg még feszültségük is különbözött, pluszban az automata hűtőbeállítás kizárja, hogy össze lehessen őket érdemben vetni.
Persze, ez a teszt nem arról szólt, hogy melyik gyártó aftermarket hűtője a leghatékonyabb. Fogalmam sincs, hogy a DC2 mennyit pörög maximumon, és azt se, hogy az MSi mennyit tud.Egyébként miért vagy ideges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest