- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
J.J. András #22 üzenetére
Nem mind1. Mivel a furmark úgy terhel, ahogy egy játék sem képes, legalábbis hőgenerálás terén. Maguk a kártyák egészét nézve igen, hiteles. Maga a hűtők összevetését tekintve nem, mivel nem derült ki, melyik is valójában a legizmosabb aftermarket cooler. Engem pedig ez is nagyon érdekel, és erről nem igen találni tesztet.(pedig a külön vásárolható egyedi hűtéseket mindig összevetik)
-
MPowerPH
félisten
válasz
J.J. András #14 üzenetére
Azért mert elolvastam a cikket, megnéztem a grafikonokat.(még azt is hozzátettem, hogy furmark-al, mert a játék arra nem alkalmas) Ez az összehasonlítás nem mutat meg semmit, mivel a kártyák más-más órajelen futottak, valszeg még feszültségük is különbözött, pluszban az automata hűtőbeállítás kizárja, hogy össze lehessen őket érdemben vetni.
Persze, ez a teszt nem arról szólt, hogy melyik gyártó aftermarket hűtője a leghatékonyabb. Fogalmam sincs, hogy a DC2 mennyit pörög maximumon, és azt se, hogy az MSi mennyit tud.Egyébként miért vagy ideges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Légies iPhone halvány színei
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest