- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
cskamacska #86 üzenetére
Hát nemtom. Ha a színvonal tartása mellett tudnak újdonságot integrálni, az szerintem jó dolog, nem "megbecstelenítés". Ha meg a színvonalat nem tartják, akkor konzolon ugyanúgy szar lesz, mint PC-n.
De tudom, én nem vagyok elég vallásos ahhoz, hogy rázzam az öklöm az ilyen dolgok miatt. -
Morden24
nagyúr
válasz
cskamacska #80 üzenetére
Próbálom elképzelni, hogy egy standard egér + bill irányítású PC játékon (mert a Portal-ban nem az írányítás a nagy szám, az ugyanaz, mint bármelyik FPS-ben) mit tud elbaszni, ha mellesleg más platformon kontrollert, joystick-ot, agyhullámokat vagy esetleg Natalt/Move-ot (is) támogat.
De nem megy. My bad. -
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo #38 üzenetére
Tévedés, a steam gőz, a stream az a patak, vagy mi
Bár jogos, hogy a steam is lehet víz, a source meg forrás. -
Morden24
nagyúr
Te ezt nem érzed szopatásnak?
Én a HL -> HL2 időszakról beszéltem, és te is. Azt nem éreztem szopatásnak. Akkoriban még alapban kevésbé volt divat az egy év/egy rész játékgyártási technika.
A mostanit meg szopatásnak érzem, igen. De nem azért, mert 6 vagy 7 évet kell várnom, hanem azért, mert a Valve-os példából az derül ki (számomra), hogy az epizodikus felépítés egy nagy rakás.Mellesleg a Portal 2 lényege pont az, hogy NEM egy kis ötlet-demo lesz, mint az első rész, hanem teljesen önálló produktum, nyilván terjedelemre is. Legalábbis eddig ezt kommunikálják.
(#31) WonderCSabo: Osztom. Egyébként nagy LOL ez a Valve-os DNF marhaság. Kb. annyira volt esélyes, mint Steam engine-es Wing Commander remake. Remélem hamar elül ez a "Valve miért nem a DNF-et meglepsizte" kreténség.
-
Morden24
nagyúr
Szénné szopatták az agyunkat a HL2-vel (egy "picit" sokat vártunk rá
Ezt annyira nem értem. A HL megjelent '98-ban, a második kieg (Blueshift) 2001-ben, amit követett 2004-ben a full új engine-es, leeső állas HL2. Ez azért nem volt különösebben nagy szopatás
Engem inkább a HL2 rövidsége döbbentett le (nem más játékokhoz, hanem az első részhez mérten). -
Morden24
nagyúr
Akkó' eléggé úgy tűnik, hogy igazam lesz.
Portal 2 -> meglepsi: Natal & Move támogatás.de még Duke Nukem Forever sem lesz kint az idei E3-on.
Na jó, hát aki ezen meglepődött, az még vagy csecsemő, vagy enyhén naiv. Ideje lenne már oda tenni ezt a DNF-dolgot, ahol a helye van, nevezve 6 lábbal a föld alá, aztán elővenni akkor, amikor egy jogi személy hivatalos közleményben aszondja, hogy "csináljuk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest