Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Én arra lennék kíváncsi, hogy kiképeznek-e itt egy (a GPU-knál rugalmasabb) kvázi virtuális gépet, amin az OpenCL kód "fut", vagy az utóbbi közvetlenül fordulhat low-level logikai kifejezésekre? Utóbbi esetben mire kellhet külön odafigyelnie az OpenCL programozónak?
(#46) cousin333: "DevKit? Miért kellene azt megvenni?" - Én nem beszéltem DevKitekről.
3. A partícionálás és a részleges rekonfiguráció két különböző dolog.
(#56): "Nagyjából azt, amikor HDL kóddal úgy körülírod a HW-t, hogy "eszébe se jusson" mást fordítani, mint amit te eredetileg elterveztél, ahelyett, hogy magát a problémát írnád le, aztán majd hardveresen lesz belőle, amit jónak lát."
Az elsőt hogyan kivitelezed, tekintve hogy az implementáció többlépcsős folyamatában először is megkerestetnek a lényegi logikai műveletek, majd ehhez az optimlis elvi áramköri kialakítás, végül ennek a meglévő fizikai formákba öntése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest