- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Szerintem nem kell ehhez az elektronika hibája. Elég az akkué. Az sem igaz, hogy az Android bármit is reálisabban jelezne. Az előző chinafonomhoz rendeltem egy akkut. Egy átcimkézett szart kaptam. Nem volt vele baj, mert, mint ahogy korábban említettem, 1-2 óránál többet nem volt töltő nélkül a teló. De, egyszer megtörtént, hogy lement 60% alá. Onnan pillanatok alatt megzuhant, a teló kikapcsolt, és az akku soha többet nem tért magához. Van "okostöltőm", amivel meg tudtam volna "bikázni", de nem vesződtem vele, mert a teló amúgy is megérett a cserére. Sztem az iPhone -os tünetek kísértetiesen hasonlók. A felhasználói élmény védelme duma természetesen bullshit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tim Cook az ABC Newsnak adott interjújában beszélt a következő frissítéssel érkező legfontosabb újdonságról.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest