- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Az eszmefuttatásod második felével még egyet is értek, nekem is volt "prémium anyaghasználatú készülékem" (most nincs, sőt), utána meg vehettem rá a Noreve tokot rém lóvéért, hogy baja se legyen, de nézzen is ki azért valahogy, ha már kifizettem a pózőrségi felárat.
Viszont a másik oldalról néha most is azt érzem, hogy hiába jó ez a telefon arra amire való, egyszerűen nem olyan igazán jó kézbevenni, nézegetni a részleteket, satöbbi. Nem vagyunk egyformák, valakinek ez fontos, valakinek kevésbé, másoknak megy egyáltalán nem. Ettől még nem kell elítélni a másikat.
-
macskea
őstag
Az igen gondos megmunkáláson a "Brushed stainless steel body" megjelölést érted? Mert ez annyit tesz, hogy a csövet, amiből van, egy kemény kefével végigdörzsölték. Szóval ez egy darab (valószínűleg eredendően hidraulika) cső, két körömnyi esztergált rézdugóvala végén. Tényleg no offense, de ezek olcsó technológiákkal készített apró alkatrészek. Nem baszakodni akarok, becs szó, csak ezekhez a témákhoz kifejezetten értek. A bóvli alu meg megér egy LOL-t. Az hogy egy acél rozsdamentes még nem sokat mond el a több tulajdonságáról, különösen nem az áráról. Azok az aluminiumok meg amikkel a telefonokon találkozol nem ugyan azok, mint amiből a nagyi ételhozdója készült anno.
Alapanyag és technológia, de elsősorban a technológia. Ezt kellene valahogy megérteni. A tisztánlátásról meg annyit, hogy én ezt tíz éve csinálom, ez a munkám.
De nem te vagy a hibás,
hanem a Dunning-Kruger hatás.(rímelt!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged