- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
gergo5991 #983 üzenetére
Tegnapi adásban ott volt a válasz:
Joe: Lesz olyan férfi aki majd betöri a lányát?
Zsófi papa: Nem kell betörni, ez így tökéletes.
Szóval Zsófi úgy nőtt fel hogy bármit csinált igaza volt. Amíg apuka a képben van ez így is marad.
Most 23 éves, van még 5-7 éve hogy találjon egy dúsgazdag papucsot vagy mai szóval simp-et. Csak ugye ő meg nem egy simp férfira vágyik így kódolva van a boldogtalansága. -
paatrick
őstag
válasz
antikomcsi #975 üzenetére
De miért vizezték volna be Zsófi gyújtósát? Mi benne a logika?
Hisz a játékok alatt többször volt hogy az ő javára "tévedtek".
-
paatrick
őstag
válasz
antikomcsi #975 üzenetére
Hallod ha volt olyan játék amiben fix Zsófi a favorit akkor az a tűzgyújtás
és Daninak se egyből gyulladt be.
Alexa meg értelmes indokot mondott ami a műsorban látott értékrendjébe passzolt is, miszerint: "bár nem mindig jöttek ki Danival, de ő legalább képest volt belátni hogy hibázott és bocsánatot kért tőle".
Zsófitól meg bekérdezte hogy amúgy ők sosem voltak rosszban és mégis kiszavazta. Miért? Zsófi meg terelt. -
paatrick
őstag
válasz
csababarca #969 üzenetére
Hát legalább meg tudta indokolni miért szavaz rá. Ellenben Evelin, "hát Zsófi nyerjen mert nő"
Sajnos az lett a konklúzió hogy ki kell esni a holtak szigetére, így már a legutóbbi 3 magyar survivort is az nyerte aki onnan visszajött
-
paatrick
őstag
Evelin -> Zsófi.
Ezigen.
Ahhoz képest hogy mekkora jóban voltak Danival a holtak szigetén, ez elég meglepő. -
paatrick
őstag
Zsófi nagyon a szende kislányt próbálja eladni, de hát mindenki ott volt és látta mi van
-
paatrick
őstag
Nem lehetne hogy egyik se nyerjen?
#945 antikomcsi
"Igazából most is legyőzte Zsófi, csak szerintem nem mondták el neki rendesen, hogy mi az a füstbomba, és hogyan működik."Biztos hogy elmondták, volt cikk hogy a játékokat részletesen akár 1 órán át is magyarázták és volt bemutató is mit kell csinálni.
Szóval max Zsófi már nem figyelt a végén, felment lóbálta a bambuszt, Dani meg felment és bontotta is ki. Zsófi meg azt jegyezte meg hogy a rudakat a hajóban előre kell dobálni, a többiek meg azt felejtették el útközben.Juliska meg egyszerűen elbalfaszkodta. Rózsának már a feladat ismertetésekor se volt esélye.
-
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #933 üzenetére
De azért vicces hogy végül Dani nyerte. Eddig az ilyen feladatokban egy idő után kiakadt a válla, szóval a többieknek csak bírni kellett volna tovább. Bár Danin most egyáltalán nem látszott hogy fáradna, a többiek kicsit rosszul is fogtak hozzá mert nem a lábukból tartották magukat hanem támasztásból, azért halt le Alexa meg Máté keze is.
-
paatrick
őstag
Összefoglalom a Juliskás látogatást:
Még nézni is kellemetlen volt
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #919 üzenetére
Én az előzetesből úgy vettem ki, meg ahogy emlékszem az előző évadra, előbb lejátsszák a holtak párbaját. Onnan 1 visszamegy a 3 lányhoz, és kezdődik az utolsó játék ahol 2 kiesik így kialakul a 2 döntős.
Előzetesben 4 torony van, de csak a 3 "élőt" mutatják játszani. Szerintem ma elkezdik és a holnapi adásban fog véget érni a játék + utána szavazás. -
paatrick
őstag
Az a baj hogy az előző 2 magyar évadban is olyan nyert aki csak hereverézett a holtak szigetén, 0 konfliktussal
Aztán a végső szavazáson azért szavaztak az "élő" ellen aki végigvitte a játékot mert egyszer rájuk szavazott...
Ha megint egy holt nyer akkor nincs értelme az egész játéknak.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #898 üzenetére
Te melyik műsort nézted?
Leültek a táborban és megbeszélték hogy Rózsa ötlete volt, Zsófi meg belement. Ezért kérdezett rá Juliska hogyha Zsófi nem félt a párbajtól mint ahogy nagy keményen hangoztatta előtte, akkor miért ment bele Máté kiszavazásába?
Erre jött a válasz Zsófitól: "nem tartozom neked elszámolással"... -
paatrick
őstag
Hehe most írta valaki a facebookon:
Zsófi - kiesett, visszahozták
Rózsa - kiesett, visszahozták
Juliska - semmire kapott egy amulettet hogy ne essen kiÉs tényleg, komoly mezőny.
-
paatrick
őstag
Zsófinak megint előjött az alternatív valóság ahol ő bármit csinál csak jó lehet
Juliska hiába szembesítette hogy ellentmondásban van, ő csak nézett a távolba és lepergett róla.
Ennek a műsornak 2 morális győztese van: Kabát és Alexa. Ők emelt fővel jöhetnek haza.
-
paatrick
őstag
Hát lehet utálni Rózsát, de mióta visszatért ez taktika level 1000. Mindent megold. Nagyon durva.
Mondjuk Juliska is igen elgondolkozik hogy milyen hálótársat választott
-
paatrick
őstag
Sabirának ez a stílus már bicskanyitogató.
-
paatrick
őstag
Istenem ez a Nilton olyan hülye még akkor se értette mit kell csinálni miután végignézte hogy kell behúzni a cuccot.
Joe vagy 4x ordította be hogy lentebb fogják, erre ő próbálta a végénél húzni.
-
paatrick
őstag
Ha tényleg az lesz a feladat a holtaknál hogy egy nagy ládát kell húzni a homokban és csak 1 lány 1 fiú marad akkor ez nem túl fair Alexával szemben
ő már ott dekkol vagy 10 napja a napi 1 tál rizzsel, esélye nem lesz Sabira ellen.
-
paatrick
őstag
Látva az eddigi játékokat mindenkinek az lenne az érdeke hogy Zsófit rakják ki. Gondolom megint nem lesz belőle semmi
-
paatrick
őstag
Szegény Kabát 2x is a kirakón esett ki
Nekem maradt Alexa, hajrá
-
paatrick
őstag
Jó lett volna ha minden hétre raknak valami hasonló oktató részt, milyen ott a lét, mit csinálnak az emberek. Nem kellett volna ki se menni a táborból hanem odavisznek valami autentikus helyi cuccot amit meg lehet nyerni, vagy azzal kell játszani.
Úgy érzem a tükör+ hány kilót fogytál cuccot idén már kihagyják, lehet mostanra már nem lehet kimondani a lányokról hogy hány kilók nehogy megsértsék szegényeket
-
paatrick
őstag
Sabira kiakadása nagyon vicces. Ő is ugyanúgy rárakta Rózsára, most mit várt? Hogy Rózsa a biztos bennmaradás helyett válasszon mást?
-
paatrick
őstag
Ma se esett ki senki
-
paatrick
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én már örülök hogy a héten vége. Ezt az oda-vissza vekengést rossz nézni. A másikon az Exatlon se volt jó mert ott túl hosszú volt a játék, de ez se jó hogy gyakorlatilag azt nézzük hogy nem történik semmi. Én minden napra tettem volna játékot, és akkor a műsor fele legalább azzal menne el hogy küzdenek.
-
paatrick
őstag
Ha 5 nap van hátra, az utolsó nap fele biztos a szavazással megy el. Akkor előtte kell a végső játékot lezavarni csütörtök-pénteki adásban amiben 3-an lesznek. Így hétfő-kedd-szerda kéne kiessen 6 (?) játékos, remélem nem ilyen hirtelen halált csinálnak hogy egy játékban esik ki a holtaktól az összes és csak 1 marad.
-
paatrick
őstag
Előzetes alapján Zsófi megint átkerül az alternatív valóságába. Ha tényleg Sabiráról mondja hogy "Csak elárultad őt, én meg ilyen nem tettem meg volna soha"
Közben 2 napja azt hallgatjuk hogy már utálja Sabirát és hogy kéne kiszavazni
-
paatrick
őstag
8 foga kilyukadt 30 nap alatt???????
Csóri ősembereknek anno akkor már 15 éves korukra nem lehetett foguk se
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick #787 üzenetére
Így mentek el az első kör után mikor mindenkinek úgy kellett volna kinéznie mint a zöld, barna tábla.
Kivéve Juliskáé (piros) aki előnyt kapott. Egyik oldalon a szimbólum másikon az üresek.
Joe külön leordította Rózsát (kék) hogy előbb ugyanúgy rakja ki mint Máté, Sabira (zöld, barna). Erre Zsófinál (sárga) meg "elnézni" hogy már 4-et berakott előre... -
paatrick
őstag
Na az első játék ahol érezhető volt hogy Zsófinak mintha előnye lenne.
Joe mindenkire ráordított, hogy alapból úgy kell kirakni a táblát hogy egyik oldalon a szimbólum másikon a szín. Erre Zsófié az első kirakás után már összevissza lehetett, és "véletlen" a jobb alsót is sikerült Juliskáéról lelesnie amit Joe jó helyre rakott be neki mint előny.
-
paatrick
őstag
Tudom én vagyok a helyi Zsófi utáló, de most komolyan azon hisztiztek össze hogy Zsófi magára zárta a cellát és befeküdt legbelülre?
Mármint WTF, reggel már úgy volt a sátor hogy elöl sehol nem volt rajta ponyva, tehát nem fixen rögzített a széle se. Sabira is ezt mondta hogy miért kell máson átmennie ha ki tud menni a szélén is?Ettől függetlenül Máté 20 centin megáztam kötekedése nagyon erőltetett volt. Bár én is aludtam már 1x sátorban úgy hogy beázott és az alvás az volt 5 percenként felriadtam hogy baromi hideg van, szóval nem a legjobb
-
paatrick
őstag
Ez a Zsófis megint vagy igaz vagy nem. De terápiás lovasoktatónak pont nem ilyen embert képzelnék el, hanem aki akkor is higgadt és kenyérre lehet kenni ha amúgy belül idegállapotban van. Pont egy ismerős mesélte hogy voltak sima lovagláson gyerekkel, és egy másik gyerek alatt kicsit bemakrancosodott a ló a vezető meg ráordított, erre a gyerek is beszart, röviden a szülők következő hétre kirúgatták az oktatót.
Rózsa meg durva, de ha megfigyeled a lányokat nagyon szétkapta a nap meg a környezet. Szerintem Rózsán valami napallergia is kijött, plusz valami bogár/hangya akármi is lehet a szigeteken. Múlt héten Juliskát mutatták közelről hát ha 100 csípés nem volt a lábán akkor egy sem. Mostanra meggyógyult a képek alapján, ez olyan lehet mint itthon a szúnyog valakit jobban csípnek valakit meg egyáltalán nem. Zsófi, Sabira szerencsésnek tűnik rajtuk kevesebb csípést látni. Fiúkon meg szinte egyáltalán nem.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #767 üzenetére
Nyilván hátrányból indult nálam Zsófi, de adtam neki egy esélyt, hátha egy ilyen közösen kell hajtani játékban tud alkalmazkodni.
Kb 3 napig tartott, mikor kitalálta hogy ők majd ketten építenek egy palotát és külön alszanak, aztán nem sikerült. Na ott én már láttam hogy megint ez a bűnbakkeresős kötekedős önsajnáltatás lesz a terítéken. És mint a műsor megmutatta ahogy valami nem úgy alakul ahogy őnagysága elképzeli egyből jön a hiszti.Amúgy Love Islandhez képest kicsit finomodott a stílusa ott folyton a "most felkérdezel?" "mit kérdezel fel???" "kussoljál már" ment. Ott már én agyfaszt kaptam mikor belekezdett...
De előzetesből ítélve holnap megint kihozza ezt a szimpatikus énjét.Azt hogy ügyes a játékokban senki nem vitatja. A játékon kívüli viselkedése a probléma.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #763 üzenetére
Úgy jön ide a Love Island hogy ott már láthattuk Zsófit, és ugyanezt csinálta. Tehát hiába próbálod úgy beállítani hogy Zsófi nem tehet semmiről, ismét adott itt több mint 10 ember akiből most már 10+ nem képes elviselni Zsófit. Ennyi. De nyilván a többiek a hülyék.
A napraforgóságról meg annyit hogy pont tegnap volt kiakadva Zsófi hogy Rózsa micsoda áruló, erre ma ő ugyanezt teszi.
Zsófi Rózsára joggal lehet dühös, de Sabirára nem. Sabira nyerte az utat ő dönt kivel megy. Inkább az fáj Zsófinak hogy egy gumicukrot tudott csak szerezni.
-
paatrick
őstag
Az egész Love Island játékban Zsófi úgy jutott a döntőbe hogy folyamatosan zsarolta a párját a hisztijeivel. Az meg akkora balfasz volt hogy folyamatosan bocsánatot kért. 1 hónapot se voltak együtt a játék után.
Mivel a Survivorban viszont csak 1 ember nyer így senkinek nem érdeke magát lealacsonyítani. -
paatrick
őstag
válasz
csababarca #760 üzenetére
Mivel meg kellett osztania a tortát, mégis kinek adta volna? Mátét, Juliskát pont aznap akarta kirakni.
Ha nem menti meg Rózsát akkor mostanra 5 celeb ülne a törzsben.
Az meg mindent elmond Zsófiról hogy már most puncsol Juliskának és azt mondja rakják ki Sabirát.
Ha nem tud érzelmileg zsarolni egyből fordul máshoz. -
paatrick
őstag
Zsófinak ismét nem jött be az érzelmi zsarolása, de most az önsajnáltatással túllőtt a célon már Sabiránál is.
Priceless volt mikor Zsófi elkezdi mondani hogy "jajj én nem ehettem semmit a játékon" és erre bemondta Sabira hogy "én se" (ráadásul Sabirát ki is zárták)és Zsófinál még ekkor se esett le hogy most kéne inkább befogni, még folytatta az önsajnáltatást hogy "te legalább nyertél hajóutat" és ebben a pillanatban Sabiránál pukkk
Azt mondjuk nem értettem Zsófi miről beszél hogy ő mennyit segített Sabirának a játékban, egyszer nem adta át neki semmijét, ha meg Sabira nem lett volna mellette az elejétől akkor már rég kiesett volna.
-
paatrick
őstag
Nilton hogy besztárolta már magát hogy ő egy harcos és úgy szeretne küzdeni ahogy eddig mindig és mindent belead
hát ha az emlékeim nem csalnak szinte minden játékban majdnem utolsó volt szóval nagy jövőt nem jósolok neki.
Egyet nem értek, Sabira játékát. Neki mi lenne a cél? Önként száműzte magát Zsófival, nincs senkivel igazán jóban csak Zsófival így viszont ki szavazna rá a döntőben ha odajutna? Vagy arra számol hogy Zsófival lesz a döntőben és hátha Zsófit többen utálják?
-
paatrick
őstag
Zsófinak nem jött be az érzelmi zsarolása, Rózsa nem ment Máté ellen.
Az amulett után viszont már biztos volt hogy Nilton esik ki, Nilton-Juliska párbajon is Juliska nyert volna szerintem.
-
paatrick
őstag
Tegnap elég vicces volt a nehezítés amit Dani kapott. Mennyi fért abba 1,5-2 kiló
Ha kapott volna egy 10 kilós mellényt akkor azt mondom hogy értem amit Joe mondott a szavazatok "súlyáról"...
-
paatrick
őstag
Szerintem csak kamu lesz a holtak szigeteki tanács. Nem esik ki senki.
-
paatrick
őstag
Nem első eset hogy Zsófi alternatív memóriáját csillogtatja
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #643 üzenetére
"Ostoba volt, hogy Rózsát megmentette, az tipikusan olyan döntés volt, amit nem lehet értelmezni."
Ez volt Zsófi érdeke is (hiába mondja hogy a "csapatért" tette) mert különben mostanra csak civilek estek volna ki a szavazáson. Onnantól meg ő is csak addig marad amíg tud nyerni védettséget.
Amúgy holnap esik ki valaki a holtaktól.
-
paatrick
őstag
"Szavazásnál nagyon elrontották, hogy a szavazatok leadása előtt kérdezték meg ,hogy van-e valakinél amulett... mikor eddig mindig utána csinálták. Oké ,hogy nincs a játékban aktív védettségi amulett de akár lehetne is bármi."
Szerkesztők tudják hogy kinél mi van, Dani meg mondta is hogy az amulettet most fixen fel kell használni, tehát csak ez az amulett volt ami játszhatott. Elég fura lett volna ha szavazás után kérdezi Joe hogy akkor kinek töröljük a szavazatát. Majd elkezdi kiválogatni melyiket is írta Bálint. -
paatrick
őstag
Ott van egy fél rúd szalámi a bokorban és most már senki nem tudja
-
paatrick
őstag
Ez a mostani már tegnap tudható volt azért
nem is lett semmi meglepetés.
Holnap viszont ha tényleg kiesik valaki valami játékban az izgalmas lesz. Előzetes alapján rémlik hogy volt ilyen előző évadban is, mikor a Feri maradt 3-4 csaj ellen. Volt egy hosszabb de biztonságosabb út, meg egy rövidebb de rizikósabb. Talán valami vizes cuccot kellett feltölteni.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #618 üzenetére
Kókuszos játék volt a fordulópont mikor egymásét kellett levágni. Onnantól világos volt, bár szerintem előtte is hogy ha így folytatják Bálint-Kabát+valaki celeb(esélyesen Juliska) lesz ott a legjobb 3-ban.
Ha Máté a celebekkel szavaz akkor is csak döntetlen lett volna.
-
paatrick
őstag
Bárki esik ki biztos balhéznak majd utána, hogy ki kit árult el
-
paatrick
őstag
Hála az égnek már hogy levágták a csirkét. Komolyan a lányok úgy csináltak mint ha nem vágnák le akkor 100 évig élne még. Közben meg a műsor után ha visszaadják a helyieknek azok is simán lecsapják a fejét
-
paatrick
őstag
Október 15-én lesz vége a Survivornek. Kb így is számoltam hogy 2 hét lehet még belőle. Nincs hivatalos bejelentés de okt. 18-án hétfőn indul a Nyerő páros.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #582 üzenetére
?
Nem nézem ezeket a műsorokat. De most ránézve nem látok egyezést a győztesekben.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #580 üzenetére
"Kabát is nyert már nyerő párost, volt a konyhafőnökben, bejáratott arcokat használnak ezek a műsorok."
Senki nem nyert semmit, csak Zsófi a Love Islandet.
VV-be se rémlik hogy olyan került be aki előtte megnyert egy másik műsort.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #577 üzenetére
Várom az érveidet hogy lehet becastingolni olyan embert aki a műsor előtt 1 évvel nyert 10 milliót egy hasonló felépítésű TV műsorban.
Amúgy nem volt olyan szivárogtatás hogy Zsófit etetik, csak hogy valakinek a valakije és úgy jutott be és próbálják benn tartani. De mivel itt nem a néző dönt így bárhogy is alakítják nem biztos hogy ő nyer. Sőt én pont emiatt azt gondolom hogy a végén mégse ő nyer majd.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #573 üzenetére
Sose volt arról szó hogy a csatorna tolja, hanem egy embernek a valakije. Ha a végén mégse ő nyer akkor is nagyon véleményesek az egész műsor történései körülötte. De így könnyebb hozzásegíteni 20 millához mint munkával.
Ezt ebben az országban ki kell fejteni?
A játékosok meg nem fogják még véletlen se elmondani nyíltan. Egyrészt az RTL csúnya pert verne a nyakukba, másrészt elesnének a későbbi szereplési lehetőségektől is.
-
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #571 üzenetére
Az infó nagyobb segítség. Mindenkinek vannak bevágott jelenetei mikor magában van és mesél valamit. Ha ott elmondanak neki valamit, ki-kit akar, használja-e az amulettet stb. azzal könnyen lehet előrenyomni.
A játékokban is lehet kicsit trükközni, pl mikor választásnál az volt a feladat hogy egy rudat kellett elkapni. És Zsófit állították széllel szembe, így a rúd mindig felé repült el. Bár végül azt is elvesztették, szóval mindegy volt.Nekem inkább az rejtély ha tényleg ő nyer hogy ki a fene szavaz majd rá? Niltonnal fog a döntőben állni vagy mi?
-
paatrick
őstag
Jó szarul volt megvágva ez a játék. Kabát sokkal előbb jött ki a ketrecből, erre Zsófi simán beelőzte a zárnyitással
Nilton meg azt se értette hogy kéne kijönni. -
paatrick
őstag
Az viszont brutális hogy Juliskának már van gyereke (nem tudtam) és ennyire karban van tartva a teste
-
paatrick
őstag
Én sosem értettem ezt a húsevős dolgot. Ha ilyen állatvédő akármi, sajnálom az állatokat akkor ne egyek húst kész. Nincs olyan hogy elém raknak valamit és ha azt nem láttam élve akkor meg lehet enni, de ha tegnap még ott kapirgált akkor már nem.
Az a hamburger boci is lehet szeretett volna még legelészni...
Mintha Zsófi se értené hogy mit akar mondani.Sabira a legpoénabb benne, azt mondja hogy ő vega/vegán otthon nem eszik húst, de megfogadta ha itt lesz hús és éhes lesz akkor megeszi. Ilyen egyszerű
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #543 üzenetére
Hiányozhat csak ilyenkor neki inkább csöndben kéne maradni, mert baromi nagy előny volt számára hogy kiesett és visszarakták. Többiek a játék kezdete óta nem tudják mi van otthon. Ehelyett már megint azt néztük hogy Zsófi sír a semmire. Aztán azt néztük hogy Zsófi hisztizik a csirkével a semmire.
Sokkal jobban örülnék ha még 8-an vannak ott akkor a többiekről is derülne ki valami. Pl Juliska alig van benne. Sabiráról se tudunk semmit.
Zsófi-Bálint-Máté hármas körül forog a műsor. -
paatrick
őstag
válasz
csababarca #541 üzenetére
Emellett Zsófi már megint baromi képmutató volt, az előző "nincs cukor a szervezetemben" sírdogálás után. Most meg "hiányzik apu brühühü" közben mikor mutatják a kiesett játékosokat a hotelben, akkor látszik hogy nincsenek bezárva, elzárva a külvilágtól. Szóval míg 2 napig ő is hotelezett biztos beszélt az itthoniakkal.
-
paatrick
őstag
Zsófinak ez a nyekergése szánalmas volt. Ki ő ott hogy megmondja hogy a másik 7 ember mit tehet?
Senki nem mondta hogy Zsófinak kell levágni a csirke fejét, kibelezni, pedig úgy adja elő hogy Ő nem akarja megölni... -
paatrick
őstag
válasz
csababarca #522 üzenetére
Balhé biztos nem a medál miatt lesz, mert kiszavazás után szinte mindenki megdicsérte hogy ez egy pozitív csalódás, mert nem gondolták volna hogy átadja valakinek.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #519 üzenetére
"Jól értem, akkor bukott a Zsófi a legönzőbb dolog?"
Dehogy bukottnem azért tette mint Máté mikor bevédte Kabátot és dupla szavazattal küldte Danit, hanem a saját seggét védi csak. Annyira ő se hülye hogy ne látná ha kihullik mellőle Rózsa, Nilton is akkor ő fog jönni hamar.
Plusz az előzetes szerint lesz valami balhé megint körülötte.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #517 üzenetére
Én azt figyeltem hogy annyira nem hatotta meg a celeb csapatot hogy kiesett Alex. Egyedül Máté volt megint ledöbbenve hogy jól benézték. Így viszont hogy kiment az amulett, a következő kiszavazáskor akár lehetne rámenni Zsófi-Bálint kettősből arra aki nem lesz védett. Bár az még szebb lenne ha párbajoznának a bennmaradásért.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #513 üzenetére
Szerintem azért Evelint vitte mert Ketrin mondta hogy neki még mindig rossz a gyomra, lehet simán kirókázta volna a kaját, így megbeszélték hogy menjen Evelin.
Alexet azért sajnálom, a légynek se ártott igazából és mégis neki kell átcuccolni a másik szigetre.
Amúgy lehetne most már valami feladat is mindkét helyen, mert hiába mondja Joe hogy a holtak szigetén milyen nehéz többet kell nélkülöznöd, nehezebb próbák várnak, eddig csak herevere van.
Mindkét helyen csinálnék valami durva versenyt ahol mindenkinek végig kell mennie aztán fél napig fel se tudjanak kelni
Mert jelenleg csak annyi bajuk van hogy esik az eső. -
paatrick
őstag
Csóri Nilton bárkire szavaz most megszívja megint
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #505 üzenetére
Nem hiszem, Ázsia expresszben 1 percig nem volt gonosz.
Tegnapi vagy tegnapelőtti műsorban mondta, hogy "az ország úgyis mindig azt gondolja rólam hogy kétszínű gonosz vagyok bármit teszek, akkor most úgy is fogok játszani"
Pont mint ahogy Zsófi most próbálja játszani a szende kislányt Bálint előtt. Aztán majd ott is kibújik a szög a zsákból.
-
paatrick
őstag
Én azt érzem Evelinnél mint a "lányszövetség" idején. Megmondták neki hogy csinálni kell a show-t és ennyi. Ő ebben nőtt fel, tudja mivel kell kihúzni a nézőnél a gyufát, így felvette újra a szerepét. Mert amúgy a holtak szigete baromi unalmas lenne ha nem csinálná a műbalhét.
Mint ahogy Kabátról is kiderül ebben a műsorban hogy nem olyan "hülye" mint a többi showban beállítják/ vagy beállította magát. Az egy szerep, azt kell adni mert azt szereti a néző ha okosabbnak/erkölcsösebbnek érezheti magát mint a "híres" szereplő. Ezt az illúziót remekül eladja Kabát és Evelin is.
-
paatrick
őstag
Legjobb volt a kiszavazás után a tűz körül. "Rózsa te szemét, hazudsz, meg elárulsz mindenkit"
Máté: "Miért Zsófi, te nem mondtad el a többieknek amit titokban mondtam neked az amulettemről?"
Zsófi: "Hátdeőőő, azt nekem kötelességem volt elmondani nekik"
Máté: "Szóval nem érzed úgy hogy elárultál?"
Zsófi: "Nem"Remélem Máté sokáig benn lesz mert úgy látszik csak ő látja vagy mer rákérdezni mások hazudozásaira.
Niltonnak is felnyílhatna a szeme, a saját népe akarta kirakni. Rózsa viszont nem tudom mire gondol hogy "mostantól én is másképp játszok" mert sok mindent nem tud tenni magában.
-
paatrick
őstag
Zsófi szerintem se fogja átadni az amulettet. Csak az a baj hogy fixen ki lehessen tenni el kell jutni 5-2-ig úgy hogy civil nem lesz védett épp akkor. És még akkor is párbaj lenne belőle és csak utána 5-1 vagy 4-2-nél tudna kiesni.
A készítők hamarabb belenyúlnak minthogy sorban essenek ki a civilek.Vagy nagyon el kéne altatni hogy ne használja fel és úgy rárakni. De ez megint kizárt mert a úgy tűnik a stábban van egy beépített embere és biztos szólna neki hogy mégis használja fel.
-
paatrick
őstag
Szerintem Zsolt azt érti hátba szúrás alatt hogy ő mindenkihez semlegesen állt, nem veszett össze egy lánnyal se.
---
Közben persze Zsófi már el is kezdte az önsajnáltatást, hogy nincs benne semmi cukor és nem nyerte meg a reggelit. Ezt is megint kinek köszönheti? Önmagának. -
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #459 üzenetére
Hát írják itt hogy Zsófi éhezett meg fél a kiszavazástól. Közben ott van amit te is írsz, pihizett a szállodában, az meg hogy fél, hát ki alakította így?
Már a sárga törzsben is külön akart költözni meg saját sátrat csinálni, most megint nem akart beilleszkedni. Mit vár?Gondolom Sabira Zsófi barátnőség is véget ért a játékkal, mint ahogy anno a Love Island szerelem is
Szóval védhetitek Zsófit de ha ezek ott vannak vele egész nap és már a "barátnője" is kiakad, akkor képzeljétek el mi mehet akkor amit nem látunk. 1 napból csak 1 óra az összefoglaló.
-
paatrick
őstag
Ti amúgy valami másik műsort néztek?
-
paatrick
őstag
Nem volt túl fair ez a medálos szék már megint. Van aki 20 napja koplal, Zsófi meg visszajött kb 4 napja, előtte 2 napig zabált persze hogy könnyen odaül...
-
paatrick
őstag
Sajnos Máté kiakadása csak erősíti azt a szálat hogy Zsófi részére bele van nyúlva a játékba. Mi csak egy órát látunk, ki tudja mi megy egész nap.
Amúgy nektek megvan a Baukó Éva műsor eleji szivárogtatása:
Nagyon e szerint mennek a dolgok -
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #432 üzenetére
Nincs sok értelme mert akkor meg párbaj lett volna alapból. Azt meg biztos nem akarták a celebek, mert bárki lehetett volna párbajozó közülük. Látszólag nem sejtette Máté, Alexa, Zsolt hogy Zsoltra fogják rakni. Szóval párbajjal nem számoltak csak egyenes kieséssel.
Ha mégis így lesz akkor nagyon balfaszok.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #418 üzenetére
Minden szavazatot mutattak:
Kettőt megmutatnak már akkor amikor felírja, plusz az indoklás. Ez volt:
Dani -> Zsófi
Evelin -> Zsolt
Többiekét meg a végén csak összevágva:
Rózsa, Zsófi, Sabira -> Zsolt
Alexa, Zsolt, Máté -> SabiraOnnantól hogy kijött Dani szavazata ami nem Sabira lett, a lányok már tudták hogy nyertek.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #416 üzenetére
Nem, Alexa Sabirára szavazott.
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #411 üzenetére
"Amúgy Alex a legnagyobb kétszínű, egyből ölelget mindenkit, Zsolttal is jóban volt pl, aztán első adandó alkalommal hátbaszúrta."
Mivel??? -
paatrick
őstag
Azért őszintén ki lepődne meg ha 2-3 év múlva visszatekintve erre a játékra, kiderülne hogy mellékágon Zsófit valami fejes hegeszti és tolja a játékban előre.
Ez a csajkommandó annyira a semmiből jött megint mint Gábor feladása. Evelin az RTL szülötte gondolom így könnyebben volt kapható hogy elviszi ezt a balhét, mert hogy ő ezzel semmivel nem került előrébb az is biztos.
Főleg hogy Máté dupla szavazatával simán mindig civilt lehetett volna kirakni, kvázi egyenes út az egyesülésbe amire annyira vágyik. -
paatrick
őstag
Szomorú volt ez a mai adás
-
paatrick
őstag
Azt is akartam tegnap kérdezni hogy valakinek rémlik hogy Zsófi most mit durcizik Rózsára? Nekem nem rémlik hogy összevesztek. Vagy csak ennyi hogy rárakta a kiszavazáskor? Miért ne rakta volna? Ha jól rémlik akkor Zsófi és Gábor kaptak szavazatot, Gábor meg jóban volt Rózsával. Miért kellett volna a barátjára raknia?
Tiszta hülye ez a Zsófi.
-
paatrick
őstag
Tegnap akartam írni, hogy jól bemondta Sabira hogy ő erős jó tartó aztán kiállt elsőnek
Az viszont durva hogy erre a mondatra ők is emlékeztek 1-2 óra után is.
-
paatrick
őstag
Niltonnal jól jött ez a medál megsemmisítés. Így még ha kamuzott is hogy elhagyta most akkor se bukhat le hogy mégis van nála.
Másrészt ebből a játékból már kiesni se lehet, most Rózsa jött vissza
és még nem is vagyunk a holtak szigeténél.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #362 üzenetére
Zsófi nem volt túl jó a legutóbbi egyensúlyozásban, de itt mindenképp előnyben lesz a kisebb súlya miatt.
A kontaktlencse problémát én se értettem. Nyilván ha kiesik, attól még a másik szemével lát. Ha az is kiesik akkor is lát annyit hogy hol van a víz teteje és kiúszik mint Evelin vagy kimentik. Ez elég hülye kifogás volt. Azért ez nem olyan hogy ha egyszer kiesik akkor utána nem kapja vissza, ha eddig is azzal játszott akkor biztosítottak neki steril felszerelést hozzá minden nap.
-
paatrick
őstag
Nilton túl sokat nézte az amerikai Black Lives Matter mozgalmat, elfelejtette hogy itt senki nem fogja megsajnálni csak azért mert más a bőrszíne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest