- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Előző évadokból láttam jópár részt (feleségem révén), meglepően érdekes, persze itt is voltak taktikázások, ordibálások, hisztizések, de az a helyzet hogy itt pont az ellenkezője történik mint máshol, egy idő után nem jobban megjátsszák magukat a celebek, hanem pont hogy kijön az őszinte énjük (Jenő séfben pl. nagyon csalódtam emberileg). Na persze lehet hogy pont ez a színjáték része
Mindenesetre szerintem érdekes műsor, és nem annyira a celebvilág aljából merítenek, most is azért alapvetően (kivételek most is vannak persze
) "normális" emberek lesznek. Balázs és Kabát pedig (ha az ember elviseli őket, mert nem nyilvánvaló azért az se) nagyon feldobják a műsort.
szerk: Mondjuk miután rágugliztam a nevekre (Kamarás Norbi = ÉNB Lali
) kezdem átgondolni az "alapvetően normális emberek lesznek" kijelentésem
Egyébként nincs bajom a sráccal, látszik hogy ez az imidzse és nem hülye, pont ezért kíváncsi leszek hogy itt milyen szerepet fog játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyetlen részt sem láttam az előző négy sorozatból. Egyik fórumtársunk szerint a NyalóVilág és a Survivor keveréke a...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest