- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nekem alapvetően nincs bajom a TP-s dizájnnal, de a kék Enter-t és piros Trackpointot valamint touchpad folotti gombokat már igazán elhagyhatnák. Ezek az apróságok nálam teljesen elfogadhatatlanná teszik ezeket a gépeket, kicsit úgy néznek ki mint valami rosszul sikerült gyerekeknek készült játékszerek.
Természetesen legyen matt és fekete és alakra is tökéletes igy, de azokat a szineket már legalább 5 éve nem kéne eröltetni. Érdekes, hogy Dell és HP tudott haladni a korral úgy hogy elegánsak maradtak a gépek, TP is valamit újithatna. -
törölt tag
Három éve az akkor még új laptopomra évfolyamtársaim megkérdezték, hogy milyen régi. Igaz ugyan ők röhögtek ki, mikor felvetettem nekik, hogy tán mégse az acer a notebookos minőség netovábbja, mint ahogy kifejtették.
Na de ízlésről kár vitázni, nekem tetszik a gépem, ez a lényeg.
A fonalat meg már lassan kezdem elveszíteni, annyi féle tp jött ki mostanában..
-
Tim82
félisten
Milyen érdekes, IBM-ék annak idején egyszer költöttek design-ra, de biztos akkor akkora összeget, hogy a designer olyat alkotott, amit pár millió felhasználó és a világ designmúzeumai máig elismernek.
Nincs semmi gond a véleményeddel, nem te vagy a célközönség, ennyi. Szerintem meg a T4x szériás Thinkpad-eknél nincsen szebb és letisztultabb formavilágú noti a világon.
Üzleti laptop nem feltétlenül csak az, amivel villogunk a tárgyaláson (egyébként a minimalizmus ott is előny), hanem az is, amelyik bírja a sok hurcolászást és nemigen látszik rajta az igénybevétel.
-
luw2win
őstag
Jó ez tény, "jé ilyen piros bogyós laptop még kapható? rég nem láttam ilyet".
Ha valaki nincs toppon a mai számítástechnikával, amit meg kell hagyni elég gyors, annak elég nehéz követni ezt a dolgot, és mitmondjak könnyű kiesni a ritmusból, így a valaha hozzáértő emberből, gyorsan laikus válik
Pl, HP Elitebook-ok nagyon szépek, és ott tényleg fordítanak időt pénzt a külsőre
-
evone
őstag
nem, nem unalmas, annyira nem, hogyha valtoztatnanak rajta valamit, tobbe nem erdekele az egesz marka.
kulonben erdekelne h mit szeretnel h megvaltoztassanak? ezen a gepen igyis annyi valtozas van egy igazi thinkpadhez kepest hogy az mar sok is.
kulonben az nem unalmas hogy a thinkpaddel kapcsolatos hirekbe mindig beirja valaki hogy unalmas ez a design? segitek: de, az. unalmas. nagyon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Crew sorozat
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPad topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest