- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én üzleti világban dolgozom, igaz, informatikai vonalon. A félhülye lilainges menedzsereken kívül mindenki tudja mi az a Thinkpad. (Ők nem számítanak, mert máshoz sem értenek.) Sőt, a vállalati jogászunknak is Thinkpadja van, amit saját pénzéből vett, mivel nálunk Asus a céges notebook. De ő Thinkpadet akart. Gondolta, ha az összes rendszergazdának az van otthon, akkor az neki is jó lesz...
Tehát inkább úgy fogalmaznám meg: aki a látszatra megy rá, az vesz magának csilivili Acert, vagy MSI-t, és büszkén sorolja milyen fasza benne a processzor, meg bika a videokártya. Csak aztán a Thinkpad még 5 év múlva is megy, az MSI-jét meg már rég feldarabolta, és sósavban feloldotta a harmadik szerviz után.
Egyébként érdekes a dizájn elavultságának csépelése. Kicsit arra emlékeztet engem, mint amikor egy osztálytársam még általános iskolában azért röhögött ki, mert egy RÉGI számot hallgattam. Egyszerűen nem fért a fejébe, hogy hallgathat valaki nem új számot. Hát így, egyszerűen.
flimo: tökéletesen meg tudlak érteni. A touchpadet sohasem szerettem, mindig egeret használtam helyette, ha volt rá lehetőségem. A pöcökegér azonban teljesen más. Nem mondom, hogy jobb, mint egy egér, ha asztalon van a gép és dolgozni kell, de ha öledben van, akkor nincs nála jobb. Egyszerűen a kezedet el sem kell venni a billentyűzetről, nagyon takarékosan bánhatsz a mozdulataiddal. Zseniális találmány!
-
törölt tag
Anno azért adtam ki 20-40% felárat egy ibm notiért, hogy sokáig működjön, megbízhatóan. Aztán rászoktam a trackpointra, és ma már azért adnám, hogy legyen rajta. Macem is azért nem lesz a büdös életben, mert nincs rajta csiklóegér. Épp ezért lenne elfogadható számomra egy 13-as edge is, kb netbook funkciókra.
-
evone
őstag
Na lol. Ha nem lennenek a touchpad folott gombok, akkor megneznem hogy hasznalod kenyelmesen a trackpointot. Egyszer igazan kiprobalhatnal egy ilyen gepet. Mi a baj a kek enterrel es a piros szinnel? Ezek nelkul olyan jellegtelen lenne a gep, csak egy fekete hanyas lenne az egesz gep.
Kulonben 1x probald ki a trackpointot es akkor rogton nem fogod azt gondolni hogy elkene dobni azokat a gombokat. Az X szerias thinkpadeken meg eleve nincs is touchpad, kiveve az uj X201es szerian, de szerencsere meg az is csak opcionalis. Ezek a szinek hatarozzak meg ezt a gepet. Ennyi erovel mondd azt hogy a bmw logoban szedjek ki a kek szineket. ( segitek: http://www.ozonwheels.hu/replica/gyari/logok/bmw.jpg )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest