Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Én szerettem a fényes fekete 3G-t is... Sőt, amikor bementem a boltba, egyértelmű volt, hogy a kiállított darabok közül az i7 Jet Black a legszebb. Sose akartam a mostaninál nagyobb telefont, de az nagyon megfogott... Szerencse, hogy az SE-vétel után voltam, különben simán elcsábulok.
-
-Ben-
veterán
Hát a húgoméknál valami nem százas, de JB kell nekik.
Majd egy év használat után rakok fel róla fotókat....
Egyébként az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy nem egy átlagos hátlapi fólia szedte le a feliratot, hanem egy „kotonfólia” (full body), ami még akár a matt feketéket is rongálhatja. Kopás leginkább az antenna csíkokon látszik, a többi (fekete rész) inkább karcos lehet. De ha nem teszed betonra és nem dobálod, szvsz nem lesz vállalhatatlan. Ettől függetlenül egyetértek, nagyon kényes, nagyon kell rá vigyázni és így is csak „szép állapotú” maradhat, makulátlan soha...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem kizárt, hogy az új iPhone már három méretben készül és teljesen új dizájnt kap.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest