Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
+1
Mindenki várja a nagy hűhát, mert jubileum, de elképzelhető, hogy nem lesz semmiféle "hátas dobás".
velosolex: Az Intel pl 10 évre előre tervez, amikhez ki kell alakítani majd az infrastruktúrát is. Direkt fejlődnek a kijelzők, a hangchipek, hogy pár (akár 5+) év múlva beszereljék. Nem csak véletlen találják az utcán ezeket.
Aztán lesz, mai a kukában végzi, vagy átalakítva felhasználják. Ilyesmi lehet egy K+F. Szóval ne térdelj le a Xiaomi vékony kávái előtt (bár szép a telefon), mert a hangminőségre panaszkodnak a Sharp ilyen telefonjainál is. És a Xiaomi sem különb, mert gondolom erre egy büdös kanyit nem szánt. -
Adam_97
csendes tag
Helyesbíteném, hogy nem a következő mivel már köztudott, hogy minden új iPhone-t az "s" követ. Szerintem nem nehéz maximum úgy lehetne írni, hogy az új széria, nem következő.
-
judas13
addikt
Lejárt a szerkesztési idő..
Amúgy az összehajtható mobilt is mindig pont a következő évre ígérik (mindegy is most melyik gyártók) már mikor olvastam az első hírt erről nem is tudom.
Na az nagy durranás lenne nem kicsit nagyon. -
-Ben-
veterán
Viszont ez esetben lehetnének már fotók korábban is... ha viszont még csak mosz fejlesztik az i8-at, ahogy az a „mérnök” nyilatkozta, akkor nem tudom hogy mennyire lesz ebből szeptemberre telefon.. sántít ez. Ezek szerint vagy nem i8 jön, vagy nem fejlesztik, hanem már gyártásra készen áll.. fene se tudja.
Mr.Silkó: » hát... hidd el, én is lefagytam
-
Blyan
félisten
Ne teljes készülékben gondolkozz, bekapcsológombtól a legalsó káváig, hanem koncepciókban.
Nem a mobilarénát nézegetik, hanem nyakig benne ülnek az iparágban, pontosan tudják, milyen kijelzőfejlesztések folynak (a Samsung, LG, stb pl maga is fejleszti ezeket), milyen kameramodulok, milyen SoC vagy egyéb félvezető (ARM, Qualcomm, Samsung, TSMC), stb irányok várhatóak a következő években, jóval azelőtt, hogy itt csak pletykálnának róla.Így pedig elképzeléseik és terveik vannak arra, hogy ha az xy akármi (SoC, kijelző, rádiós egységek, bármi) eljut arra a szintre, amit már fel tudnának használni, akkor valóban felhasználhassák, ne csak üljenek és vakarják a fejüket, hogy na most ezzel a hajlított kijelzővel mi frászt kezdjek?
-
Blyan
félisten
Biztosan fejlesztik, ahogyan a Samsung is már a Note 8-at hegesztené, ha nem sült volna be a mutatvány (vagy a S8 utódot tervezik, mert az S8 is már közel készen van, sőt).
Gondolom láttál már roadmapot, pl videókártyák vagy processzorok esetében (ahogyan a 2018-as Exynos, vagy az A12-esen is agyalnak már egy ideje). Ott is előre lehet látni két vagy akár több évre, hogy mi várható.
Nincs ez másként a mobilgyártóknál (csak nem kötik egymás órára). Kivéve persze az olyan legóművészek esetében, mint mondjuk a Xiaomi, amely hardverfejlesztéssel nem igazán foglalkozik. -
Potrien
senior tag
Ha nem lépnek vásárlókat fognak veszíteni, szerintem.
-
SlayR
senior tag
Szokásos éves álmodozás...majd a megjelenéskor a kellemetlen ébredés
-
Blyan
félisten
Amúgy a 2017-es iPhone valószínűleg gyártás közeli stádiumban van (de legalább is 95%-os végső állapotban van), nem esélyes, hogy bármi revolution dolog, amit ma, tegnap, vagy a jövő héten látnak az majd hatással lesz arra.
-
Blyan
félisten
Mellesleg ezek mind ocsmányak...
-
Blyan
félisten
Eddig is voltak ilyen elvárásaik, megannyi ehhez hasonló koncepció született már, amit iPhone-ra álmodtak meg, és mint elég sokszor kitárgyaltuk, két éve létezik ilyen telefon a valóságban is.
Ha azt hiszed a Xiaomi most csinált egy negyedik ilyen készüléket, akkor az iPhone-nal szembeni elvárások nagyobbak lesznek?
Ne már... Arról nem is beszélve, hogy Apple-re ez meg extrém kényszerítő hatással lesz?Az elmúlt három-öt év termései, csak úgy random. Vajon melyikre érezte úgy az Apple, hogy ezt most rögtön a vásárlók kezébe kellene adni?
-
arn
félisten
válasz
Pálin(t)ka #84 üzenetére
en erre nem vennek merget... az ipadnel is varialtak a kavakkal. majd hatalmas innovaciokent naluk is jonni fog.
-
Pug
veterán
válasz
Pálin(t)ka #84 üzenetére
A kérdésed nem értem, én hol írtam le a saját nézőpontomat? Segítek, sehol.
De most akkor leírom.
Szinte borítékolható, hogy 10. évfordulóra valami merőben új design fog érkezni.
És igen, ez az én szubjektív véleményem. -
Pálin(t)ka
tag
Neked vagy neki? Nem akarok beleszólni, de 2 éve mindenki sír, hogy milyen szélesek a kávák az Iphoneokon...a kezdetek óta vannak bizoynos arányok, a gombok mérete, a felső/alsó terület aránya a kijelzőhöz...hiába a nagy felhajtás, nem hinném, hogy ezen változtatni fognak. Edge to edge, vagy ezzel kacsolatos kijelzőt meg pláne sose várjunk, nem is kéne bele, így egyedi, ahogy van!
-
Potrien
senior tag
Túl sok itt a találgatás, ki tudja milyen lesz!
Ami biztos:kénytelenek lesznek lépni a xiaomi tegnapi telefonja után! -
-AD4M-
tag
válasz
whatwhatwhat #9 üzenetére
Sőt! A végén még beperlik a samsungot, hogy másolják őket
-
arn
félisten
teljesen trendkovetove valt az apple, jokora csuszasokkal. az uveg hatlap a legszarabb hasznalatnal.
-
joey04
titán
válasz
szupermacs #67 üzenetére
te is elolvastad és kommenteltél
valamint kb. az összes külföldi híroldal lehozta. -
Kasya
nagyúr
Igen, a torestol tartanek en is. De a tobbseg ugy is tokba teszi, az meg takarja a toresvonalakat
Ugyanakkor szeretem a keramiat, tobb mindennapi hasznalati termekem is tartalmaz keramiat, igy engem mindenkepp lenyugozne. Bar volt korabban is keramias telefon, az megsem gyozott meg teljesen, hogy valtsak.
-
szupermacs
veterán
Újabb topic a találgatások és pletykák miatt? Hihetletlen, hogy ennyi komment és egy cikk is született ezzel kapcsolatban. Valamit nem akartok kitalálni még az iPhone 15-tel kapcsolatban, vagy a Galaxy S32-ről?
-
Blyan
félisten
Sokba is kerülne, de főleg macerásan nehéz akkora tételben előállítani. A kerámia Watch is esetében vannak ilyen gondok.
Plusz azt gondolom, hogy eléggé törékeny lenne ekkora síkfelületnél. Kevéssé karcolódna, de hogy szép törésvideókat lehetne belőle gyártani az egészen biztos.
-
judas13
addikt
Újlenyomat hegyek?
Mondjuk baromira szerettem a szifonom üveghátlapját csak egy érintés után mind tudjuk hogyan is nézett ki....
De drukkolok egy faszergányos megoldáshoz!
Amúgy akkor a kerámia meg vetítés volt? Vagy rájöttek, hogy átállítani legyártani mindent rohadt sokba fájna.
-
Blyan
félisten
válasz
Sebhelyes #61 üzenetére
A kinézetet korábban sem Jobs tervezte, csak addig csesztette Ive-t, amíg olyan nem lett a Jony megálmondta eredeti elképzelés, ami neki a legjobban tetszett...
Az iránymutatása ezen a téren eléggé beépült a cégbe szerintem, pontosan tudják, hogy miféle irányba menne Jobs, csak az apró finomításokat nem tudják az ő perfektcionizmusával szemlélni. -
Sebhelyes
senior tag
Itt lenne az ideje, hogy Cookék szervezzenek egy szeánszot, és idézzék meg Jobs szellemét pár jótanácsért a jubileumi verzióhoz
-
voithandras
újonc
elkezdték ezt reszelni, és kiderült, hogy őrületes dolog lenne átállni kerámiára az iPhone esetében. sokkal lassabb gyártás, mint a fém, és a teljes gyártósort ki kéne kukázni. nem tartották valószínűnek.
az apple watch sokkal kisebb, és mivel az aranyat annyira nem vitték, ott muszáj volt lépni.
ráadásul bár erős a kerámia, amennyire én tudom, nem minden irányból(?) egyformán, tehát egy leeső mobil okozhat meglepetéseket. -
-Ben-
veterán
Irodában, zakózsebben szvsz a Jet Black se lesz gusztustalanul karcos. Az antenna csíkokat kellett volna valahogy strapásabbá tenni, mert azok viszont kegyetlenül néznek ki már néhány nap használat után is. És nem, nem olyan használatra gondolok, amiben benne van a betonra dobálás is...
-
-Ben-
veterán
Pont akartam írni, hogy a 3G/S is karcolódott, mint a fene... cserébe az még műanyag is volt...
De ez a jet black egyébként is szebb, mint anno a fekete 3G/S. Ez tényleg olyan már, mintha szinte üvegből lenne..(#53) Blyan: Áh... kerámiát ne.
Hosszadalmas gyártási idő és törik, mint a fene.... Inkább valami 4/4S szerű üveg akkor már..
-
nord_
veterán
Én szerettem a fényes fekete 3G-t is... Sőt, amikor bementem a boltba, egyértelmű volt, hogy a kiállított darabok közül az i7 Jet Black a legszebb. Sose akartam a mostaninál nagyobb telefont, de az nagyon megfogott... Szerencse, hogy az SE-vétel után voltam, különben simán elcsábulok.
-
-Ben-
veterán
Hát a húgoméknál valami nem százas, de JB kell nekik.
Majd egy év használat után rakok fel róla fotókat....
Egyébként az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy nem egy átlagos hátlapi fólia szedte le a feliratot, hanem egy „kotonfólia” (full body), ami még akár a matt feketéket is rongálhatja. Kopás leginkább az antenna csíkokon látszik, a többi (fekete rész) inkább karcos lehet. De ha nem teszed betonra és nem dobálod, szvsz nem lesz vállalhatatlan. Ettől függetlenül egyetértek, nagyon kényes, nagyon kell rá vigyázni és így is csak „szép állapotú” maradhat, makulátlan soha...
-
joey04
titán
Nem annyira gáz? Amikor maga a gyártó vallja be, hogy kopik még attól is ha ránézel? Meg egy fólia leszedi róla a feliratot? Nem az Apple-t hibáztatom, mert ők tudták, hogy ez egy ilyen modell, ami nem igazán használatra lett tervezve, csak kiállítani vitrinbe mint valami demót és erre fel is hívják finoman a figyelmet. De a helyén kell kezelni. Ez egy koncepció készülék amit meg is lehet akár venni, ráadásul felárral, mert csak 128-256 méretben kapható. Hülye lenne az Apple kihagyni egy ekkorra ziccert, de az sem százas aki megveszi.
-
Griff55
senior tag
Remélem az iPhone 4 és 5 formavilágát hozzák vissza. Ez a 6. & 7. széria számomra csúnyácska. Ráadásul ha ennyit képesek elkérni egy készülékért akkor nézzen is ki valahogy
-
-Ben-
veterán
Pedig valószínű, hogy lesz valami húzásuk almáéknak, ami kivágja a biztosítékot...
Engem egyáltalán nem lepne meg, ha ez lenne az egyik.
.Szaki.: Néhány gyártó elég magasra tette a lécet, nem tudom milyen dizájnnal tudják újra „különlegessé” tenni az iPhone -t, de kíváncsian várom. Messze van még szeptember.....
-
.Szaki.
addikt
Attól függ, ha tényleg minimális káva lesz, akkor kényelmes lehet a 4,7", de ha ezt nem tudják összehozni, akkor azért a tényleg kényelmes 4"-et kéne nyomatni. Mindenesetre valami új forma tényleg jöhetne, nekem az 5S/SE az utolsó alma, ami igazán szép. Gyanítom az i8-cal megint nagyot fognak virítani, ahogy az összes régebbi almával. Én nagyon kíváncsi vagyok, csalódás szerintem nem lesz.
Lami66: C, vagy D!
-
Nexave
tag
Ha lenne belőle 2-2,5" azonnal kellene. ÓMÁLYGÁS!!!!
-
-Ben-
veterán
„csökkenő eladások nem csak a konkurenciának, hanem a kb 3 éve változatlan dizájnak is köszönhető.”
Ezt próbáltam múltkor megmagyarázni, de akkor rendesen le lettem ugatva egyesek által...
Na sebaj, reméljük jön valami újdonság.(#40) joey04: Attól függetlenül, hogy a JB szerinted szót se érdemel (szerintem azért ennyire nem gáz..), ott sikerült a leginkább eltüntetni az antenna csíkokat.
-
joey04
titán
a hajlítás szép, de haszna nincs, a vezetéknélküli töltés pedig teljesen hidegen hagy. Viszont valami új design kéne. És nem azért, mert x éve a régi van, hanem mert már az első pillanatban is ronda volt. A jelenlegi kínálatból egyetlen készülék néz ki értelmesen, az i7 Plus matt fekete színben. Azért a plus, mert azon nem olyan ocsmány a kamera mint egy szemölcs, és azért a matt fekete, mert azon sikerült eltüntetni a csíkokat. a jet black szót sem érdemel. A 3 méret meg szerintem marad a mostani 3 méret, csak egy "családban". Vagyis 4 - 4.7 - 5.5 méretekben érkezik szerintem. Bedobták az SE-t teszt jelleggel, mint anno az 5c-t, csak ez bejött. És szerintem így viszik tovább. Az már érdekesebb, hogy csak az egyikben lesz amoled, mert van egy csomó olyan funkció, amit csak amoleden lehet megvalósítani, így a többin vagy béna lesz, vagy semmilyen.
-
Blyan
félisten
Rászorulva nincsenek, de azért a vásárlók örülnének valami újabbnak. És azért csökkenő eladások nem csak a konkurenciának, hanem a kb 3 éve változatlan dizájnak is köszönhető.
Platformon belüli verseny híján viszont tényleg nem voltak nagyon rákényszerítve semmire. A vásárlást alapjaiban eldönti az iOS vs Android különbözőség. -
-Ben-
veterán
Mondjuk jogos...
„Főleg azért sem, mert i6 óta még csak meg sem erőltették magukat a küllemet illetően.”
Minek?
Állítom, akkor is vennék 2017 -ben, ha 7S lenne, csak kellene egy jet blackhez hasonló verzió teljesen fehérben. Amíg 1-2 új színnel és minimális módosítással is veszik, addig valószínűleg nem törik magukat össze. De őszintén remélem, hogy nem lesz 7S.
-
Blyan
félisten
Az Apple viszont mindig is nagy figyelmet kapott, de gondolom ezt nem kell mondanom. Az elmúlt 3-4 évben mindent már a megjelenés előtt hónapokkal lehetett látni, hogy néz ki, mekkora kijelzője van, mekkora méretben készül.
A Keynote-okon nagy meglepiket nem tudtak okozni. Persze azért sem, mert i6 óta még csak meg sem erőltették magukat a küllemet illetően. -
Csak aztán legyen egy kis valóságalapja is a találgatásoknak. Az utóbbi fél év megnemvalósult milyenleszazújihone találgatásai....amoled kijelző.....kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó....kijelzőbe integrált hangszóró....teljes előlapot befedő kijelző....
Épp tegnap beszélgettünk róla, hogy még a héten lesz valami iphone-os cikk. Aztán miről szólna? kérdeztük... Hát mivel konkrétan nincs miről írni ezért biztosan valami találgatás jön, hogy milyen űberszuper kinézete lesz a következő iphone-nak. Nagyon érezhető volt, hogy valamiről kell írni iphone oldalról, mert lassan kikopik a köztudatból a márkanév.....miközben androidéknál már a másodvonalbeli kínai brand is a kézzelfogható, előrendelhető, kerámiaházas, minimálkeretes telefoncsodánál tart, lásd Xiaomi Mi MIX. De ne gondoljátok, hogy ez annyira új csoda, hiszen ezt már megcsinálta a Sharp is két évvel ezelőtt. -
Richie86
senior tag
Kíváncsi leszek, a 3 éves forma már valóban frissítésre szorul.
-
Blyan
félisten
IPhone 6 üveghátlappal azért már ciki lesz. Illene valami frisebbet csinálni.
-
juhasz22
aktív tag
4.7" es 5" között azért már van különbség bár tényleg nem annyi, hogy ezért egy új varianst letrehozzanak
Nem tudom mennyire életképes az az opció, hogy a 4.7" es kijelzot felvaltja 5" es.
Ill. Jöhetne FHD a kisebb mobilhoz is mert bárki bármit mond van különbség 300 valahany es 4-500 valahany ppi között
-
csongi
veterán
Még csak most jött kia 7-es de már a következőről mennek a fikciók.
Istenem! De én is egy nagy m...ha vagyok mert hozzászólok -
-Ben-
veterán
Remélem... már csak ezért is
-
És a plus változathoz adnak majd apple pen-t?
-
-Ben-
veterán
Ami viszont nem tetszik: már kezdetektől fogva (értsd: már i7 megjelenése előtt!) arról cikkeztek, hogy oled kijelzőt csak 1 modell fog kapni... Azaz valószínűleg a tepsiPhone, így a dupla kamera és 3 gb ram után már a kijelzővel - és még ki tudja mi egyéb mással - is a nagy telefon irányába lesznek rugdalva az emberek. Az i6/6S megjelenésekor pont az volt a szimpatikus, hogy nem volt nagy különbség a két modell között. Most viszont egyre nagyobb....
-
Wesder
titán
Illene màr tényleg vami forradalmit is csinàlniuk. Az talàn lendítene a piacon fejlődés szempontjàból.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gondolom akkor a korábbi iPhone-okat nem ismered.
Zolom89: Szerintem se lesz, illetve nagyon bízom benne, mert értelme nem sok van annak a kijelzőnek.
-
Tuti nem lesz 5"-os. Felesleges. Szerintem lesz 4 4,7 meg 5,5
-
blueMerle
veterán
iEdge? What a revolution!!!
-
Kasya
nagyúr
En meg nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy a Samsung a kovetkezo evekben meglepheti a keramia hazas S szeriat. De ugyanezt az Apple csak brutal felarral tenne meg...logikusan.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Csak újratervezik.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Na apple majmolja a samsungot?
-
arminlok
senior tag
Ha az egy centis kávát eltűntetik és marad a 4.7 " akkor még lehet jó is lehetne. 4.7 és 5? Eléggé logikátlannak hangzik.
-
nord_
veterán
Nem örülnék, ha a 4" eltűnne a kínálatból...
-
Zolom89
senior tag
Ezt a cikket meg sem írtam volna... csak találgatás és semmi de semmi alapja, még egy kamu kép se.
Abban mindenki biztos lehet hogy nem fog edge ívelt kijelző jönni iphone-ba. Erre fel merném tenni a házamat.. -
leslieke
Jómunkásember
Engem az 5 hüvelykes készülék érdekelne.
-
Próféta
tag
Akkor már inkább 4,7; 5,2; 5,7 legyen. Ha kicsit faragnak a káván, akkor nem is lesz nagyobb a Plus, a 4,7-es meg kisebb lesz, mint a mostani. A kompakt méretek rajongói szerintem örülnének.
-
b.kov
senior tag
Tényleg ráférne már egy dizájnfrissítés a sorozatra, kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem kizárt, hogy az új iPhone már három méretben készül és teljesen új dizájnt kap.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest