- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
-Ben-
veterán
Pont akartam írni, hogy a 3G/S is karcolódott, mint a fene... cserébe az még műanyag is volt...
De ez a jet black egyébként is szebb, mint anno a fekete 3G/S. Ez tényleg olyan már, mintha szinte üvegből lenne..(#53) Blyan: Áh... kerámiát ne. Hosszadalmas gyártási idő és törik, mint a fene.... Inkább valami 4/4S szerű üveg akkor már..
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Irodában, zakózsebben szvsz a Jet Black se lesz gusztustalanul karcos. Az antenna csíkokat kellett volna valahogy strapásabbá tenni, mert azok viszont kegyetlenül néznek ki már néhány nap használat után is. És nem, nem olyan használatra gondolok, amiben benne van a betonra dobálás is...
-
voithandras
újonc
elkezdték ezt reszelni, és kiderült, hogy őrületes dolog lenne átállni kerámiára az iPhone esetében. sokkal lassabb gyártás, mint a fém, és a teljes gyártósort ki kéne kukázni. nem tartották valószínűnek.
az apple watch sokkal kisebb, és mivel az aranyat annyira nem vitték, ott muszáj volt lépni.
ráadásul bár erős a kerámia, amennyire én tudom, nem minden irányból(?) egyformán, tehát egy leeső mobil okozhat meglepetéseket.[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
Itt lenne az ideje, hogy Cookék szervezzenek egy szeánszot, és idézzék meg Jobs szellemét pár jótanácsért a jubileumi verzióhoz
-
Blyan
félisten
válasz Sebhelyes #61 üzenetére
A kinézetet korábban sem Jobs tervezte, csak addig csesztette Ive-t, amíg olyan nem lett a Jony megálmondta eredeti elképzelés, ami neki a legjobban tetszett...
Az iránymutatása ezen a téren eléggé beépült a cégbe szerintem, pontosan tudják, hogy miféle irányba menne Jobs, csak az apró finomításokat nem tudják az ő perfektcionizmusával szemlélni.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
judas13
addikt
Újlenyomat hegyek?
Mondjuk baromira szerettem a szifonom üveghátlapját csak egy érintés után mind tudjuk hogyan is nézett ki....
De drukkolok egy faszergányos megoldáshoz!
Amúgy akkor a kerámia meg vetítés volt? Vagy rájöttek, hogy átállítani legyártani mindent rohadt sokba fájna.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Blyan
félisten
Sokba is kerülne, de főleg macerásan nehéz akkora tételben előállítani. A kerámia Watch is esetében vannak ilyen gondok.
Plusz azt gondolom, hogy eléggé törékeny lenne ekkora síkfelületnél. Kevéssé karcolódna, de hogy szép törésvideókat lehetne belőle gyártani az egészen biztos.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
szupermacs
veterán
Újabb topic a találgatások és pletykák miatt? Hihetletlen, hogy ennyi komment és egy cikk is született ezzel kapcsolatban. Valamit nem akartok kitalálni még az iPhone 15-tel kapcsolatban, vagy a Galaxy S32-ről?
-
Kasya
nagyúr
Igen, a torestol tartanek en is. De a tobbseg ugy is tokba teszi, az meg takarja a toresvonalakat
Ugyanakkor szeretem a keramiat, tobb mindennapi hasznalati termekem is tartalmaz keramiat, igy engem mindenkepp lenyugozne. Bar volt korabban is keramias telefon, az megsem gyozott meg teljesen, hogy valtsak.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz szupermacs #67 üzenetére
te is elolvastad és kommenteltél
valamint kb. az összes külföldi híroldal lehozta. -
arn
félisten
teljesen trendkovetove valt az apple, jokora csuszasokkal. az uveg hatlap a legszarabb hasznalatnal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-AD4M-
tag
válasz whatwhatwhat #9 üzenetére
Sőt! A végén még beperlik a samsungot, hogy másolják őket
Allons-y!
-
arn
félisten
es azota jobb lett az uveg hatlap? mongy en tobbre becsulnem, ha kicsit rondabb, de joval praktikusabb kulsot csinalnanak, amit nem kell tokba dugni.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Potrien
senior tag
Túl sok itt a találgatás, ki tudja milyen lesz!
Ami biztos:kénytelenek lesznek lépni a xiaomi tegnapi telefonja után! -
Pálin(t)ka
tag
Neked vagy neki? Nem akarok beleszólni, de 2 éve mindenki sír, hogy milyen szélesek a kávák az Iphoneokon...a kezdetek óta vannak bizoynos arányok, a gombok mérete, a felső/alsó terület aránya a kijelzőhöz...hiába a nagy felhajtás, nem hinném, hogy ezen változtatni fognak. Edge to edge, vagy ezzel kacsolatos kijelzőt meg pláne sose várjunk, nem is kéne bele, így egyedi, ahogy van!
-
Pug
veterán
válasz Pálin(t)ka #84 üzenetére
A kérdésed nem értem, én hol írtam le a saját nézőpontomat? Segítek, sehol.
De most akkor leírom.
Szinte borítékolható, hogy 10. évfordulóra valami merőben új design fog érkezni.
És igen, ez az én szubjektív véleményem. -
arn
félisten
válasz Pálin(t)ka #84 üzenetére
en erre nem vennek merget... az ipadnel is varialtak a kavakkal. majd hatalmas innovaciokent naluk is jonni fog.
-
Blyan
félisten
Eddig is voltak ilyen elvárásaik, megannyi ehhez hasonló koncepció született már, amit iPhone-ra álmodtak meg, és mint elég sokszor kitárgyaltuk, két éve létezik ilyen telefon a valóságban is.
Ha azt hiszed a Xiaomi most csinált egy negyedik ilyen készüléket, akkor az iPhone-nal szembeni elvárások nagyobbak lesznek?
Ne már... Arról nem is beszélve, hogy Apple-re ez meg extrém kényszerítő hatással lesz?Az elmúlt három-öt év termései, csak úgy random. Vajon melyikre érezte úgy az Apple, hogy ezt most rögtön a vásárlók kezébe kellene adni?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Mellesleg ezek mind ocsmányak...
-
Blyan
félisten
Amúgy a 2017-es iPhone valószínűleg gyártás közeli stádiumban van (de legalább is 95%-os végső állapotban van), nem esélyes, hogy bármi revolution dolog, amit ma, tegnap, vagy a jövő héten látnak az majd hatással lesz arra.
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Szokásos éves álmodozás...majd a megjelenéskor a kellemetlen ébredés
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Ha nem lépnek vásárlókat fognak veszíteni, szerintem.
-
Blyan
félisten
Biztosan fejlesztik, ahogyan a Samsung is már a Note 8-at hegesztené, ha nem sült volna be a mutatvány (vagy a S8 utódot tervezik, mert az S8 is már közel készen van, sőt).
Gondolom láttál már roadmapot, pl videókártyák vagy processzorok esetében (ahogyan a 2018-as Exynos, vagy az A12-esen is agyalnak már egy ideje). Ott is előre lehet látni két vagy akár több évre, hogy mi várható.
Nincs ez másként a mobilgyártóknál (csak nem kötik egymás órára). Kivéve persze az olyan legóművészek esetében, mint mondjuk a Xiaomi, amely hardverfejlesztéssel nem igazán foglalkozik.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Ne teljes készülékben gondolkozz, bekapcsológombtól a legalsó káváig, hanem koncepciókban.
Nem a mobilarénát nézegetik, hanem nyakig benne ülnek az iparágban, pontosan tudják, milyen kijelzőfejlesztések folynak (a Samsung, LG, stb pl maga is fejleszti ezeket), milyen kameramodulok, milyen SoC vagy egyéb félvezető (ARM, Qualcomm, Samsung, TSMC), stb irányok várhatóak a következő években, jóval azelőtt, hogy itt csak pletykálnának róla.Így pedig elképzeléseik és terveik vannak arra, hogy ha az xy akármi (SoC, kijelző, rádiós egységek, bármi) eljut arra a szintre, amit már fel tudnának használni, akkor valóban felhasználhassák, ne csak üljenek és vakarják a fejüket, hogy na most ezzel a hajlított kijelzővel mi frászt kezdjek?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Elképzelhető, főleg hogy elég nagy durranást vár a világ a jubiláló iPhone-tól. De akármi is lesz, arra nem igazán van hatással az idei év szinte bármilyen történése, kivéve ha saját maguk futnak valamivel vakvágányra.
-
-Ben-
veterán
Viszont ez esetben lehetnének már fotók korábban is... ha viszont még csak mosz fejlesztik az i8-at, ahogy az a „mérnök” nyilatkozta, akkor nem tudom hogy mennyire lesz ebből szeptemberre telefon.. sántít ez. Ezek szerint vagy nem i8 jön, vagy nem fejlesztik, hanem már gyártásra készen áll.. fene se tudja.
Mr.Silkó: » hát... hidd el, én is lefagytam
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Lejárt a szerkesztési idő..
Amúgy az összehajtható mobilt is mindig pont a következő évre ígérik (mindegy is most melyik gyártók) már mikor olvastam az első hírt erről nem is tudom.
Na az nagy durranás lenne nem kicsit nagyon.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Adam_97
csendes tag
Helyesbíteném, hogy nem a következő mivel már köztudott, hogy minden új iPhone-t az "s" követ. Szerintem nem nehéz maximum úgy lehetne írni, hogy az új széria, nem következő.
Vöjksztéjsün.
-
janeszgol
félisten
+1
Mindenki várja a nagy hűhát, mert jubileum, de elképzelhető, hogy nem lesz semmiféle "hátas dobás".
velosolex: Az Intel pl 10 évre előre tervez, amikhez ki kell alakítani majd az infrastruktúrát is. Direkt fejlődnek a kijelzők, a hangchipek, hogy pár (akár 5+) év múlva beszereljék. Nem csak véletlen találják az utcán ezeket.
Aztán lesz, mai a kukában végzi, vagy átalakítva felhasználják. Ilyesmi lehet egy K+F. Szóval ne térdelj le a Xiaomi vékony kávái előtt (bár szép a telefon), mert a hangminőségre panaszkodnak a Sharp ilyen telefonjainál is. És a Xiaomi sem különb, mert gondolom erre egy büdös kanyit nem szánt.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?