- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Egy kérdés: XEON-ok is érintettek?
-
Zotya984
senior tag
Na ez érdekes volt. Ám igazad van.
Még érdekesebb hogy az adatlapodon Inteles géped van.Nekem ezek az új platformok nem jöttek be. Volt Ivy, Sandy, meg AMD FM2+, FM1. Igaz középalsó vagy inkább alatta. Nem tettszett. Érzetre nem volt jó. Valahogy a reakció idő nem volt jó. Ezért léptem vissza a jól bevált C2Q platformra.
Most is ez van, és tegnap Öregezték le. Mondom igazad van. DE!!! mi az ami neked elfut nekem nem??? válasz: . . . . akkor is Öreg.Mindig is AMD-s voltam mert az intel borzasztó árazással ment. AMD ugyan azt tudta csak olcsóbban. Aztán jött C2Q és elbillent a mérleg. Szerencsére 1300ft-ért már lehet kapni jóféle i5 szintet elérő xeont (E0 ás L5408 @3200Mhz). No itt lett vége az amd-mnek. Ami viszont érdekes : RYZEN. Piszok nagy pofon az intelnek. És nem véletlen lesz az a következő gépem alapja.
-
Zotya984
senior tag
Megvan a megoldás!!!!
Guglizz rá : Add el pitlákba a szemetet és vegyél AMD-tbocs srácok nem tudtam kihagyni. Intel kínlódik mint malac a jégen. Remélem hamar megoldják.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged