- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Ez már, lehet, hogy ízlés kérdése, de nekem a Cryengine 3 jobban tetszik, engem a részletekkel lehet lenyűgözni, pl a fal teszellációtól hátast dobok annyira király, a másik technológia nem jut eszembe a neve amit a padlóra földre használnak, (lehet több technológia együttesen) az is fenomenális.
Itt ilyeneket nem láttam, szerintem ez egy összhatásban pofás grafikus motor amire azt se gondolom, hogy egy gép zabáló fenevad lenne, inkább egy úgynevezett jól optimalizált erős közepesnek mondanám ( Terémszetesen a legjobb grafikus motorok közül értem a közepest ) Egy Watch Dogs vagy Medal of Honor Warfighter részletesebb ennél. Utóbbiban is kiálltak a téglák a falból, nem tudom teszellálták-e vagy mást találtak ki rá, de nagyon üt.
Lehet, hogy GTX680-on futott ez a demo mert tellik nekik rá
,de nem gondolom, hogy ehhez feltétlen szükséges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest