- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ebben a videóban pont azt nem látni, amit kéne: vegetációt és növényzetet, de amúgy semmi mást se grafika téren, elég rondának tűnik a videón. Pár másodperc erejéig ugyan feltűnik, de egyrészt a videó annyira sz*r minőségű, hogy semmit nem lehet kivenni belőle, másrészt nem gameplay videó, továbbá totál ismeretlen címről van szó. Ami még szebb, hogy ez a játék meg sem jelent, legalábbis EU-ban biztos nem, annyira híres ,hogy angol nyelvű hivatalos weboldala sincs.
Azt sem tudom, hogy honnan veszed, hogy Unreal Engine 3-at használ, miközben a neten erről sehol nem írnak.
Amúgy az MMORPG-ek sose a grafikájukról voltak híresek, ez sem arról lesz az, ha híres lesz egyáltalán, amit kétlek.
Egyszóval az általad linkelt videónak, illetve játéknak nem sok köze van, pontosabban semmi köze ahhoz, amit írtam.On:
#61: "Na hogy a videóról is szóljak, nekem már halál unalmasak ezek a pokol szörnyek, meg diablo/Lotr stb. szörny karakterek. Miért nem mutatják meg egy leszimulálta városkán az engine tudását? Ha kellően élethű egy sétáló ember egy utcai jelenetben, nekem attól is dettó leesik az állam, minek ez a klissé halmaz?"
Ezzel tökéletesen egyet értek! (Egy nagyon szép példa erre a Watch Dogs, amitől tényleg leesett az állam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest