Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Meridian #51 üzenetére

Ebben a videóban pont azt nem látni, amit kéne: vegetációt és növényzetet, de amúgy semmi mást se grafika téren, elég rondának tűnik a videón. Pár másodperc erejéig ugyan feltűnik, de egyrészt a videó annyira sz*r minőségű, hogy semmit nem lehet kivenni belőle, másrészt nem gameplay videó, továbbá totál ismeretlen címről van szó. Ami még szebb, hogy ez a játék meg sem jelent, legalábbis EU-ban biztos nem, annyira híres ,hogy angol nyelvű hivatalos weboldala sincs.
    Azt sem tudom, hogy honnan veszed, hogy Unreal Engine 3-at használ, miközben a neten erről sehol nem írnak.
    Amúgy az MMORPG-ek sose a grafikájukról voltak híresek, ez sem arról lesz az, ha híres lesz egyáltalán, amit kétlek.
    Egyszóval az általad linkelt videónak, illetve játéknak nem sok köze van, pontosabban semmi köze ahhoz, amit írtam.

On:

#61: "Na hogy a videóról is szóljak, nekem már halál unalmasak ezek a pokol szörnyek, meg diablo/Lotr stb. szörny karakterek. Miért nem mutatják meg egy leszimulálta városkán az engine tudását? Ha kellően élethű egy sétáló ember egy utcai jelenetben, nekem attól is dettó leesik az állam, minek ez a klissé halmaz?"

Ezzel tökéletesen egyet értek! (Egy nagyon szép példa erre a Watch Dogs, amitől tényleg leesett az állam.)

Új hozzászólás Aktív témák