- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #5 üzenetére
Ezen én is meglepődtem. T400 sincs a listában
Pedig az X300 ott figyel és szerintem ugyanolyan a töltő csatlakozójuk.
-
törölt tag
hát azért egy aksi feltöltése nem csak annyi hogy bedugom aztán tölti. persze mehet más töltővel, mehet egy wind adapterről más vas is, de:
nem mindegy a töltési feszültség, az áram sem. ez akkutól és laptoptól függ. ha roszul van beállítva a töltő akkor simán hazavághatja a lapost, jobb esetben hosszabb lehet a töltési idő vagy az akku hamarabb megy tönkre. _szerintem_
(a jobb elemtöltőket is ezért lehet beállítani az akku igényeinek megfelelően)ezért mondtam hogy ha pl ennél többet eszik a noti akkor esélytelen ezzel tölteni, pl lemerült akku, gép 70-100W körül eszik, minimális töltést tud adni az akkunak, felmelegszik, idő után kuka. ami ez alatt marad az persze simán beleférhet
szerintem a gyártónak is érdeke hogy minél több lapos legyen a listán, minél nagyobb vásárlói réteget érdekelhesse. ha nincs rajta attól még mehet, sőt hosszú távon is jó lehet, vagy később bővül még, más kérdés hogy én ezzel nem kockáztatnék. de mindenki saját belátása szerint dönt
-
Öhöm! Aki azon van kiakadva, hogy az ő szépségét nem támogatja a cucc, annak van egy jó hírem. Támogat minden szabványos csatival rendelkező modellt, fej van mindenhez. A teljesítmény sem olyan nagyon fontos, az én Wind-emhez adott kis teljesítményű töltőm is sokszor segített már. Méghozzá úgy, hogy normál, a Wind-nél jóval többet zabáló notebookokat töltöttem fel vele, simán vitte eddig mindet, csak kicsit melegedett, nem volt vészes. Amúgy meg elég nagy az az érték, nem gamer notikhoz való, de egy átlag magyar notihoz tökéletes.
-
twollah
nagyúr
Acer Aspire 5710Z kilove, nem tamogatja a tolto.
-
-XadAnuX+
őstag
Nagyon hasznos kis szerkezet, de a külső is eszméletlen.
-
Stiky
senior tag
Nem vagyok egy 'töltő-expert', de szerintem ha van olyan csati amelyik illik a notiba (vagy akármibe) akkor mennie kellene, persze ha nemlépi át a készülék fogyasztása az említett 95 wattot.
Én egy US-ből való Belkin routert etettem egy itthon vásárolt 'sok az egyben' állítható feszültségű adapterrel és a belevaló csatifejjel, (amíg nem szereztem villás csatlakozó > to > european dugalj átalakítót). Gond nélkül ment.
Igaz, hogy az értéke nem ér fel egy notebookéval, de ha tönkrement volna akkor elmorzsoltam volna érte egy könycseppet. -
törölt tag
jah csak lehet hogy nem tud elég kraftot adni a töltéshez, főleg ha megy is a gép. valszeg ezért maradt le sok laptop. persze a kisebb fogyasztású cuccokhoz még mindig lehet hogy jó ha nincs rajta a support listán, bár én nem kockáztatnék ilyennel, lehet nem véletlen hogy nem került fel
-
Stiky
senior tag
Gyanítom valamelyik csati csak jó a listán nem szereplő notikhoz is...
-
venember83
nagyúr
Inkább megbízok a gyári cuccban. Különben elég vicces, hogy a Lenovo üzleti mainstream notija (R60, R61) nincs a támogatottak között.
-
bartucc
addikt
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Akkor már nem is kell, nekem az van.... De ötletes.
-
glutamin
őstag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Pl egy maszek kis számtechboltban, ahol egyszerűbb szervizes munkákat, telepítést stb végeznek, ott jó lehet.
-
Ötletes, és igen hasznos kis cucc. Én elfogadnám mindenképpen, főleg, hogy töltőből is jó lenne, ha lenne több darabom. Nem olyan jó 1, mert még azt is kell hurcolgatni mindenfele, netbook-nál meg kényelmetlenebb.
-
PowerBuldog
veterán
Megnéztem a listát, érdekes, hogy FuSi nem is szerepel rajta. Pedig szerintem elég elterjedt egy márka...
Az ötlet egyébként dicséretes, de sok értelmét nem látom. Laptophoz az ember úgy is kap töltőt, meg az USB-s eszközhöz is, ha épp olyan amit tölteni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest