Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát azért egy aksi feltöltése nem csak annyi hogy bedugom aztán tölti. persze mehet más töltővel, mehet egy wind adapterről más vas is, de:
nem mindegy a töltési feszültség, az áram sem. ez akkutól és laptoptól függ. ha roszul van beállítva a töltő akkor simán hazavághatja a lapost, jobb esetben hosszabb lehet a töltési idő vagy az akku hamarabb megy tönkre. _szerintem_
(a jobb elemtöltőket is ezért lehet beállítani az akku igényeinek megfelelően)ezért mondtam hogy ha pl ennél többet eszik a noti akkor esélytelen ezzel tölteni, pl lemerült akku, gép 70-100W körül eszik, minimális töltést tud adni az akkunak, felmelegszik, idő után kuka. ami ez alatt marad az persze simán beleférhet
szerintem a gyártónak is érdeke hogy minél több lapos legyen a listán, minél nagyobb vásárlói réteget érdekelhesse. ha nincs rajta attól még mehet, sőt hosszú távon is jó lehet, vagy később bővül még, más kérdés hogy én ezzel nem kockáztatnék. de mindenki saját belátása szerint dönt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest