- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát azért egy aksi feltöltése nem csak annyi hogy bedugom aztán tölti. persze mehet más töltővel, mehet egy wind adapterről más vas is, de:
nem mindegy a töltési feszültség, az áram sem. ez akkutól és laptoptól függ. ha roszul van beállítva a töltő akkor simán hazavághatja a lapost, jobb esetben hosszabb lehet a töltési idő vagy az akku hamarabb megy tönkre. _szerintem_
(a jobb elemtöltőket is ezért lehet beállítani az akku igényeinek megfelelően)ezért mondtam hogy ha pl ennél többet eszik a noti akkor esélytelen ezzel tölteni, pl lemerült akku, gép 70-100W körül eszik, minimális töltést tud adni az akkunak, felmelegszik, idő után kuka. ami ez alatt marad az persze simán beleférhet
szerintem a gyártónak is érdeke hogy minél több lapos legyen a listán, minél nagyobb vásárlói réteget érdekelhesse. ha nincs rajta attól még mehet, sőt hosszú távon is jó lehet, vagy később bővül még, más kérdés hogy én ezzel nem kockáztatnék. de mindenki saját belátása szerint dönt
-
törölt tag
jah csak lehet hogy nem tud elég kraftot adni a töltéshez, főleg ha megy is a gép. valszeg ezért maradt le sok laptop. persze a kisebb fogyasztású cuccokhoz még mindig lehet hogy jó ha nincs rajta a support listán, bár én nem kockáztatnék ilyennel, lehet nem véletlen hogy nem került fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest