Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Úgy kéne, ha már ennyire szeretik mostanában ezt a két gorilla/zafír üveget a telephabletek elő és hátlapján is, hogy lenne egy olvasásra/sima webböngészésre kiváló e-ink kijelző és a túloldalon ez a hybrid király kijelző minden másra. Az üzemidőre is nagyon jó hatással lenne az e-ink kijelző.
-
Dominó85
addikt
Az igazán jó az lenne, ha valahogy mind a két gyártási technológia előnyeit egybe tudnák gyúrni.
mrlujoak
UMI és egyediség? Elég ha az ember megnézi a korábbi telefonjaikat. Mind qrva nagy koppincs. Ezek ebből már csak névváltoztatással és/vagy logó újratervezéssel jönnének jól ki. -
Dominó85
addikt
Nos az újabb IPS-eknél már van olyan közel jó a fekete, mint az amolednél. Viszont utóbbi még a Samsung új Note-jában is ugyanolyan kékes... Láttam, hisz jó pár műszakis kollégámnak az van. Meglepő, hogy a lassan 1 éves Hongmim (aminek a fehérjér egyesek színvak módjára sárga jelzőt ragasztottak) látványosan fehér, mind min-közép-max fényerőn. Nem is tudom, ki az akit nem zavar az, ha néz egy filmet és az alapból fehér papírlap kap egy kékes árnyalatot... Mondjuk. Na de tényleg ezt egyéne válogatja és a tényen nem változtat nálam, hogy ez az Umi szó szerint egy nagy Zero.
-
Dominó85
addikt
Az egész UMI márka ott lett elbaxva, hogy lopás az egész. Már biztosan sokan leírták előttem, így nem emlegetem fel melyik gyártót majmolják. A(U)mi a legszomorúbb az egészben, hogy így is túl van árazva valamennyi telefonjuk és harmat gyengék (nem hardveresen). Ennek például nem hogy átlagos, de ritka vacak a kamerája. Az hogy még optimalizációra sem képesek normálisan és egy hasonló SoC-val szerelt Xiaomi Redmi Note (na csak leírtam) agyon alázza vagy 10 fronton és mindezt olcsóbban... Olyan ez az UMI, mint itthon a Navon MIZU-ja... alternatívák között is a hanyagolandó kategória. Az, hogy ráadásul még "Z" is lett egy vacak 1/3-ot sem védő toknak hála... röhej tárgyává teszi.
Bármilyen hihetetlen, szerettem volna elismerően véleményt nyilvánítani erről a telefonról, de a koppintás hegyek a csilivili körítés ellenére is felejtőssé teszik nem csak ezt a típust, de az egész márkát számomra.
dealerman
"főleg hogy MTK SoC" - aki normálisabb üzemidőre vágyik és nem hardcore mobil játékos, annak bőven elég az MTK is. Illetve a Qualcomm előnyének számító glonass műhód támogatás is a múlté, mert az MT6595-ben már az is van. Illetve az MTK jelenleg megjelenő MT67xx 4 és 8 magos 4G, 64bit SoC-i enyhén szólva is olcsóbbak és erősebbek a Qualcomm megoldásainál (410, 415, 610). Az MTK "hátránya", hogy sohasem fogsz rajta tükörtojást készíteni fél óra játék után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest