Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
En kb egy hete vagyok Umi Max tulajdonos. Belaktam, nyuzom sokat es azt kell mondjam hogy tulajdonkeppen semmi gond nincs vele. Olvasom itt a hozzaszolasokat es teljesen el vagyok hulve, bar ahogy neztem sokan nem is pont errol a modellrol irtak tapasztalatot..
De meg kell vedenem ezt a modellt. A tobbi lehet tenyleg bajos, de nekem ezzel a max-al semmi bajom. Igaz h nem is premium kategoria nem is ugy allok hozza.
De ezzel egyutt az osszeszereles minosege kivalo.
A telefon mukodese gyors es stabil. A cikkben leirt multitask alkalmatlansagot nem ertem, nekem hibatlan.
A kamera izles dolga, egy komolyabb telefon biztos jobb de sztem egyaltalan nem rossz.
A gps legelso alkalommal gps test progival eleg harmatos volt, masfel perc alatt fixalt. De ez csak a legelso alkalom volt azota mindig 10mp alatt fixal.
A kijelzo kepe tokeletes, a fenyereje jo.
Az akku akkor is kibirja reggel 5-tol este 9-10-ig ha szinte egesz allo nap nyomkodom.
2 aprobb negativum:
A csengo hangszoroja lehetne hangosabb.
Csorgeskor boven meghallani, zenehallgatasnal erzodik halknak, de legalabb nem torzit be.
Ettol nagyobb baja ne legyen.
A sulyat szokni kell. A fem haz es a nagy akku miatt nem konnyu de igazabol kibirhato meg zsebben hordva is.
Osszessegebe nagyon meg vagyok vele elegedve en szemely szerint ajanlom az Umi Maxot
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó alkatrészekből összeválogatott, minőségi phablet érkezett hozzánk, de alapvetően ezen nem lehettünk meglepve, hiszen nemrég járt nálunk egy nagyon hasonló eszköz ugyanettől a gyártótól.
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest