Új hozzászólás Aktív témák

• wincmd32

tag

Sziasztok!
    En kb egy hete vagyok Umi Max tulajdonos. Belaktam, nyuzom sokat es azt kell mondjam hogy tulajdonkeppen semmi gond nincs vele. Olvasom itt a hozzaszolasokat es teljesen el vagyok hulve, bar ahogy neztem sokan nem is pont errol a modellrol irtak tapasztalatot..
    De meg kell vedenem ezt a modellt. A tobbi lehet tenyleg bajos, de nekem ezzel a max-al semmi bajom. Igaz h nem is premium kategoria nem is ugy allok hozza.
    De ezzel egyutt az osszeszereles minosege kivalo.
    A telefon mukodese gyors es stabil. A cikkben leirt multitask alkalmatlansagot nem ertem, nekem hibatlan.
    A kamera izles dolga, egy komolyabb telefon biztos jobb de sztem egyaltalan nem rossz.
    A gps legelso alkalommal gps test progival eleg harmatos volt, masfel perc alatt fixalt. De ez csak a legelso alkalom volt azota mindig 10mp alatt fixal.
    A kijelzo kepe tokeletes, a fenyereje jo.
    Az akku akkor is kibirja reggel 5-tol este 9-10-ig ha szinte egesz allo nap nyomkodom.
    2 aprobb negativum:
    A csengo hangszoroja lehetne hangosabb.
    Csorgeskor boven meghallani, zenehallgatasnal erzodik halknak, de legalabb nem torzit be.
    Ettol nagyobb baja ne legyen.
    A sulyat szokni kell. A fem haz es a nagy akku miatt nem konnyu de igazabol kibirhato meg zsebben hordva is.
    Osszessegebe nagyon meg vagyok vele elegedve en szemely szerint ajanlom az Umi Maxot :)
    Udv!

Új hozzászólás Aktív témák