- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
válasz cserhatisand #67 üzenetére
Igen, jol mukodik
Igen, van, es teljesen jo -
wincmd32
tag
válasz cserhatisand #64 üzenetére
Nekemnis van de elejtettem sajnos mikor vettem ki a zsebembol. Eredmeny: ha valakit erdekel torott uveggel es csak negyed reszben mukodo touch-al, alkatresznek elado
-
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #60 üzenetére
Igen, nekem is jelezte reggel. Valaki felpattintotta mar?
-
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #55 üzenetére
Koszi!
Sikerult -
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #52 üzenetére
-
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #52 üzenetére
Koszonom
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
En kb egy hete vagyok Umi Max tulajdonos. Belaktam, nyuzom sokat es azt kell mondjam hogy tulajdonkeppen semmi gond nincs vele. Olvasom itt a hozzaszolasokat es teljesen el vagyok hulve, bar ahogy neztem sokan nem is pont errol a modellrol irtak tapasztalatot..
De meg kell vedenem ezt a modellt. A tobbi lehet tenyleg bajos, de nekem ezzel a max-al semmi bajom. Igaz h nem is premium kategoria nem is ugy allok hozza.
De ezzel egyutt az osszeszereles minosege kivalo.
A telefon mukodese gyors es stabil. A cikkben leirt multitask alkalmatlansagot nem ertem, nekem hibatlan.
A kamera izles dolga, egy komolyabb telefon biztos jobb de sztem egyaltalan nem rossz.
A gps legelso alkalommal gps test progival eleg harmatos volt, masfel perc alatt fixalt. De ez csak a legelso alkalom volt azota mindig 10mp alatt fixal.
A kijelzo kepe tokeletes, a fenyereje jo.
Az akku akkor is kibirja reggel 5-tol este 9-10-ig ha szinte egesz allo nap nyomkodom.
2 aprobb negativum:
A csengo hangszoroja lehetne hangosabb.
Csorgeskor boven meghallani, zenehallgatasnal erzodik halknak, de legalabb nem torzit be.
Ettol nagyobb baja ne legyen.
A sulyat szokni kell. A fem haz es a nagy akku miatt nem konnyu de igazabol kibirhato meg zsebben hordva is.
Osszessegebe nagyon meg vagyok vele elegedve en szemely szerint ajanlom az Umi Maxot
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest