Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
válasz
cserhatisand #67 üzenetére
Igen, jol mukodik
Igen, van, es teljesen jo -
wincmd32
tag
válasz
cserhatisand #64 üzenetére
Nekemnis van de elejtettem sajnos mikor vettem ki a zsebembol. Eredmeny: ha valakit erdekel torott uveggel es csak negyed reszben mukodo touch-al, alkatresznek elado
-
wincmd32
tag
válasz
ricsidealer #60 üzenetére
Igen, nekem is jelezte reggel. Valaki felpattintotta mar?
-
wincmd32
tag
válasz
ricsidealer #55 üzenetére
Koszi!
Sikerult -
wincmd32
tag
válasz
ricsidealer #52 üzenetére
-
wincmd32
tag
válasz
ricsidealer #52 üzenetére
Koszonom
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
En kb egy hete vagyok Umi Max tulajdonos. Belaktam, nyuzom sokat es azt kell mondjam hogy tulajdonkeppen semmi gond nincs vele. Olvasom itt a hozzaszolasokat es teljesen el vagyok hulve, bar ahogy neztem sokan nem is pont errol a modellrol irtak tapasztalatot..
De meg kell vedenem ezt a modellt. A tobbi lehet tenyleg bajos, de nekem ezzel a max-al semmi bajom. Igaz h nem is premium kategoria nem is ugy allok hozza.
De ezzel egyutt az osszeszereles minosege kivalo.
A telefon mukodese gyors es stabil. A cikkben leirt multitask alkalmatlansagot nem ertem, nekem hibatlan.
A kamera izles dolga, egy komolyabb telefon biztos jobb de sztem egyaltalan nem rossz.
A gps legelso alkalommal gps test progival eleg harmatos volt, masfel perc alatt fixalt. De ez csak a legelso alkalom volt azota mindig 10mp alatt fixal.
A kijelzo kepe tokeletes, a fenyereje jo.
Az akku akkor is kibirja reggel 5-tol este 9-10-ig ha szinte egesz allo nap nyomkodom.
2 aprobb negativum:
A csengo hangszoroja lehetne hangosabb.
Csorgeskor boven meghallani, zenehallgatasnal erzodik halknak, de legalabb nem torzit be.
Ettol nagyobb baja ne legyen.
A sulyat szokni kell. A fem haz es a nagy akku miatt nem konnyu de igazabol kibirhato meg zsebben hordva is.
Osszessegebe nagyon meg vagyok vele elegedve en szemely szerint ajanlom az Umi Maxot
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jó alkatrészekből összeválogatott, minőségi phablet érkezett hozzánk, de alapvetően ezen nem lehettünk meglepve, hiszen nemrég járt nálunk egy nagyon hasonló eszköz ugyanettől a gyártótól.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest