- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Akuszázalékot nálam jól jelzi. Android 7 alatt a doze-al van próbléma ha jól tudom, ha rootolt a telefon akkor van rá program...mondjuk én nem rootoltam meg.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Kecsua
tag
nekem is jobban merül 7.0 óta
és előjött egy olyan hiba, hogy mintha beragadna az akku százalékos kijezője. megáll mondjuk 35 százaléknál nyüstölöm a telót logikusan már lejjebb kellene menni az akku kijelzésnek de nem. majd egyszercsak leesik 4-5 százalékra és ki is kapcsol. -
bagkri01
őstag
válasz ricsidealer #74 üzenetére
Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy 6-os Android alatt jobban bírta. Most olyan 5 órát bír nálam, hatos droidnálbez inkább 7 volt.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
cserhatisand
tag
válasz ricsidealer #74 üzenetére
Koszonom a valaszt
-
ricsidealer
tag
válasz cserhatisand #73 üzenetére
passz,most 3 óránál van és 50% az akksi,de egész délelőtt játszottam vele netes játékkal
Nokia 6.1
-
cserhatisand
tag
válasz ricsidealer #72 üzenetére
Kijelzo ido mennyi nalad?
-
ricsidealer
tag
válasz cserhatisand #71 üzenetére
ritkán nekem is behülyül és lemeriti éjszaka a telót,a párnapontai újrainditás segít 7.0
Nokia 6.1
-
cserhatisand
tag
Akkor nem tudom mi lehet az enyemmel. Egyebkent tapasztalatok? 3 napja van meg kb nekem. Nektek bevalt?
-
bagkri01
őstag
válasz cserhatisand #69 üzenetére
Nekem is jól működik.....néha hülyül be amikor sokat tapizom zsíros kézzel akkor letörlöm egy puha ronggyal és megint jó.
-
wincmd32
tag
válasz cserhatisand #67 üzenetére
Igen, jol mukodik
Igen, van, es teljesen jo -
cserhatisand
tag
Azt kerdeznem toletek, hogy az ujjlenyomat olvasotok jol mukodik? Android 7 van mar nektek is?
-
wincmd32
tag
válasz cserhatisand #64 üzenetére
Nekemnis van de elejtettem sajnos mikor vettem ki a zsebembol. Eredmeny: ha valakit erdekel torott uveggel es csak negyed reszben mukodo touch-al, alkatresznek elado
-
bagkri01
őstag
válasz cserhatisand #64 üzenetére
Igen....jelentkezem.
-
cserhatisand
tag
Van vki itt, akinek van ilyen telefon a birtokàban?
-
bagkri01
őstag
válasz ricsidealer #60 üzenetére
És igen jól teszi a dolgát...én csak a viszonylag nagy aku miatt vettem meg de nagyon kellemesen csalódtam. Ez az ma-s teszt kicsit elbizonytalanított....de elég erősen lehúzza a telót, akaptalanul.
-
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #60 üzenetére
Igen, nekem is jelezte reggel. Valaki felpattintotta mar?
-
ricsidealer
tag
elérhető a 7.0
Nokia 6.1
-
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #55 üzenetére
Koszi!
Sikerult -
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #52 üzenetére
-
wincmd32
tag
válasz ricsidealer #52 üzenetére
Koszonom
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
En kb egy hete vagyok Umi Max tulajdonos. Belaktam, nyuzom sokat es azt kell mondjam hogy tulajdonkeppen semmi gond nincs vele. Olvasom itt a hozzaszolasokat es teljesen el vagyok hulve, bar ahogy neztem sokan nem is pont errol a modellrol irtak tapasztalatot..
De meg kell vedenem ezt a modellt. A tobbi lehet tenyleg bajos, de nekem ezzel a max-al semmi bajom. Igaz h nem is premium kategoria nem is ugy allok hozza.
De ezzel egyutt az osszeszereles minosege kivalo.
A telefon mukodese gyors es stabil. A cikkben leirt multitask alkalmatlansagot nem ertem, nekem hibatlan.
A kamera izles dolga, egy komolyabb telefon biztos jobb de sztem egyaltalan nem rossz.
A gps legelso alkalommal gps test progival eleg harmatos volt, masfel perc alatt fixalt. De ez csak a legelso alkalom volt azota mindig 10mp alatt fixal.
A kijelzo kepe tokeletes, a fenyereje jo.
Az akku akkor is kibirja reggel 5-tol este 9-10-ig ha szinte egesz allo nap nyomkodom.
2 aprobb negativum:
A csengo hangszoroja lehetne hangosabb.
Csorgeskor boven meghallani, zenehallgatasnal erzodik halknak, de legalabb nem torzit be.
Ettol nagyobb baja ne legyen.
A sulyat szokni kell. A fem haz es a nagy akku miatt nem konnyu de igazabol kibirhato meg zsebben hordva is.
Osszessegebe nagyon meg vagyok vele elegedve en szemely szerint ajanlom az Umi Maxot
Udv! -
Szabmail
újonc
Nekem sincs semmi gondom vele! A kamerája abszolút használható, a gps pontos, melegedés nincs.Samsungról én is tudnék mesélni....
[ Szerkesztve ]
-
dutrás
őstag
Youtube nem melegíti sem az internet pedig jó pár ablakot nyitva tartok sőt két böngészőt is használok néha párhuzamosan. Az RR3 képes rá de szerintem elfogadható mértékben.
Egyszer bekapcsolva maradt a zseblámpa na az befűtött neki. Ki is írta hogy túlmelegedés miatt kapcsoljam alvó állapotba. Meg is ilyedtem hogy baja lett de hála az égnek semmi.[ Szerkesztve ]
P50 pro/Honor 200 pro
-
dutrás
őstag
Nem mondtam hogy rosszul használja vagy jól.
Viszont a tapasztalat egészen mást mutat. Nincs gond a multitaskingal. Rengeteg alkalmazást használok mobilon és sorban nyitva vannak a háttérben. Egyszer huszonegynéhányat számoltam össze mikor zárogattam befelé őket. Sorban meg is nyitottam az alkalmazás váltóban próbaképp és zökkenőmentesen ment mind.P50 pro/Honor 200 pro
-
jbauer05
tag
-
dutrás
őstag
Nekem sima Ironom van lassan egy éve.
Abszolute semmi gondom nincs vele.
Nem értem a tesztelőt hogy az istenbe használja a multitaskingot. Nálam 6753 proci van Mali T720 társaságában 3 giga rammal és semmi gond. Kismilió alkalmazás lehet nyitva és nagyon halványan vehető észre. RR 3 is tökéletesen fut.
Nem olyan rosz az Umi mint sokan leírják.P50 pro/Honor 200 pro
-
judas13
addikt
válasz Johnnyxy27 #32 üzenetére
Ahogy olvasni a többi hozzászólást is nem nagyon lesz....
------------BiP
Igen ezt vágom de èn a most következő új modell kapcsán értettem a tesztet
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
törölt tag
Volt már umi telefonom,senkinek se ajánlom.Csak gond volt vele,többet soha nem veszek az biztos.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Ú de szivemből szóltál. Asszem egyszer ROOTJOY-JAL egy hozzávaló elvileg hivatalos romot feltettem, és nem működött az érintőkijelző... alig tudtam valahogy visszatenni asztali gépről az eredeti romot...
-a mikrofon halk,
-a kamera hiába sony, ha SZAR...
-a mai napig nem kaptam a kérdésemre választ, hogy gorilla glass védelmes e a kijelző vagy nem
-van benne 4G, CSAK az én szolgáltatómmal nem működik...
-az ujjlenyomat olvasót a mai napig nem tudtam működésre bírni, pedig elvileg jó
-randomban fagy a teló, legalább hetente egyszer, pl. képernyőzárat feloldom, és fekete a kijelző resetig
-térerő akkor megy el, amikor pont nagyon kéne
-gps UGYANEZ!!!!
-az automata fényerő szabályzás annyiból áll, hogy sötétben NULLÁRA leveszi a fényerőt, vagyis kikapcsolja a kijelzőt!!! Az UMI IRON PRO egyéves "prémium" modell, de a mai napig bánom, hogy a SAMU NOTE2-t lecseréltem rá, még az is fényévekkel jobb volt! Ezt érdemes átgondolni."Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
paperboy
senior tag
A Rome-nál meg pofátlanul bekamuzták, hogy OLED kijelzős... többek között... Én megértem, hogy marketing, kicsit mondjunk nagyot, de ez már hülyének nézés keményen.
-
Turbobacsi
senior tag
-
jbauer05
tag
Akkor kifejtem jobban.
1. Hazudnak mint a vízfolyás.
A reklámjukban volt egy hatalmas félrevezetés és ezt csomó ember beszopta. Romokat ígértek, de közben kiderült, hogy csak a Rootjoy programjukat reklámozták abban a képben. A következő amit én is beszoptam, az a Wp 10. Egy csomó hihető oldalon láttam, hogy csinálják rá a romot. Mivel apám is egy hammert használt elégedettséggel, ezért megvettem. Persze a Wp 10-re azt állították, hogy ők ilyet nem mondtak, hogy készül, meg azok a kiszivárgott képek kamuk, de én meg megkerestem a cikk íróját, akinek a munkáját sok oldal átvette, és bevallotta, hogy tőlük kapták, sőt pénzt is kaptak a reklámozásért. Persze utána azt mondták, hogy csinálják a wp romot, de én már nem hiszek nekik.2. A telefont 40k-ért vettem, de ebbe benne volt a vámmentes posta. Ezért kaptam egy hardverileg jó telefont, ezt elismerem, de a kivitelezése szar. Először is a telefon rohadtul melegszik. Pl Nézek egy videót rajta 5 perc után már tűzforró, megy a kamera pár percet szintén tűzforró a telefon. És szerintük ez normális, amit meg nem hiszek el nekik. A gps-e rohadt szar. Kamerát nem tudnak csinálni. A telefonok 70% meg gyári hibásan lett kiküldve, mert befelhősödött a kijelző. Nem csak ezzel a telefonnal van baj. A Supernél valamit nagyon spórolhattak a kijelzőnél, mert ha nagyon alacsony magasságnál leejted már törik is a kijelző.
3. A customer serviceük rohadt szar. Engem pl tegnap banoltak a fórumukról, mert sokadjára kérdeztem meg, hogy mi a baja a telefonomnak. ( Hív engem valaki, a telefon felveszi a hívást, de a másik oldalon zaj haladatszik, a hívás listában meg nem látom, hogy valaki felhívott.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz Johnnyxy27 #30 üzenetére
Köszi!
Jön a mindenféle marketing szöveg a kedvező ár meg a látszólag tényleg egyben lèvő külső (belső?) sokan beugranak neki..Azután élesben otthon próbálva még a support hiánya stb... már mindjárt más lesz a történet.... sajnos felejtős tudom, de legalább ha majd lesz magyar teszt netán arra azért még kíváncsi lennék akkor.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Johnnyxy27
aktív tag
erős dobásnak, de hogy kamerát nem tudnak csinálni az is biztos. Aftermarket kamera szoftverrel egy leheletnyit jobb, de félóra, míg befókuzál egy képet, no meg hiába van rajta vaku, ha a képet később készíti...
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
no more
veterán
válasz ricsidealer #25 üzenetére
Írtam, hogy részletre véve, egy alap előfizu mellé... De tök lényegtelen, ugyanaz a kategóriás, mégis ég és föld.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
paperboy
senior tag
válasz ricsidealer #23 üzenetére
Az a baj, hogy 10-et se ér. ..
-
Wesder
félisten
válasz ricsidealer #25 üzenetére
Sokàig HTC-s volt, nàla ez a "picit"
Egyébként meg picit ràdobsz és Redmi 3s (van "béhúsz")
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
no more
veterán
válasz ricsidealer #23 üzenetére
Picit rádobsz és 80-ért T-nél A5 2016 nagyon olcsó előfizuban -természetesen részletre is-, ami körberöhögi ezt a telefont mindejn téren. Mellé 2 év gyári garancia + biztosítás... Ez a nem mindegy!
-
ricsidealer
tag
amikor itt osztjátok hogy milyen szar, azt vágjátok hogy ez a teló 40ezer...? itthon mit kaptok 40ért...
Nokia 6.1
-
veterán
Gyengusz...
-
Umi = himi - humi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Hallosz
senior tag
Hát. . . . inkább kihagyom.
-
Szilofon
aktív tag
A külső szép, és ennyi.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
embe
nagyúr
Nyomjunk egy semmitmondó hsz-t, legalább a 20 legyen már meg az első nap!
-
no more
veterán
Egy újabb kínai tucat szemét. Ilyen fotókat szerintem utoljára a K800i-vel lőttem.
-
ricsidealer
tag
jött ki hozzá frissítés,ami jócskán javít a kamera minőségén és sebességén,a teszt meg eléggé ehh néhány helyen
továbbá decemberben jön rá is a 7.0
[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
nyisziati
veterán
"Komolyabb játékok futtatásához, több oldal egyidejű kezeléséhez, multitaskinghoz azonban nem igazán alkalmas a hardver"
Ez elég durván hangzik, főleg, ha azt nézem, hogy az én Xiaomim is kb. 50.000 pontot gurít antutuban, de csak 2 giga ram van benne. Ehhez képest gyönyörűen viszi a multitaskingot bárhol (böngészőben is) és a játékokat is simán viszi (pl. Asphalt 8, Civilization Revolution 2).
[ Szerkesztve ]
-
-
jbauer05
tag
Egy jó tanács, meneküljön mindenki ettől a márkától.
Egy volt Umi touch tulajdonos
-
ZolkoW
őstag
vártam egy tesztet erről, sajnos hozta az apróságokat, amiktől féltem :/
pedig nekem pofásabb a tesónál.ja igen, és mint mindig, a renderképeken látott vastagságot szorozzuk meg kettővel, meg is kapjuk a valós dimenziót...
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
BiP
nagyúr
Ez a dizájn nagyon HTC-sre sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest