- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz
t72killer #53 üzenetére
Elfogadom, de ez enyém az S6 eddig bírta. Van iPhone XR céges (amúgy sosem vennék) na az sem sokkal jobb. Engem nem érdekel, hogy mekkora nevek meg mekkora Hype van mögötte egyszerűen ezt tapasztaltam. Ez az Armor úgy látom többszinten visszalépés az enyémhez képest hiába viszonylag friss kiadás mind kijelzőben, hardveresen gyengébb ahogy látom.
-
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #28 üzenetére
Probaltam iphone kombot is igy se aksiba, homerseklet turesben elverzett gps kozben. Samsung Xcover szeria jo lenne, de annak is gagyi a burkolata.
Osiferi: Alap rendszer, eddig bug nincs, ugyan azok a beragadasok vannak firefox crome vagy face alatt mint a nagy gyartoknal, flir app q lassan tolt be, minen mas gordulekeny. Gpu harmatgyenge fullhd meg se kottyan neki nem verzik el atmeretezes kozben, kijelzoiv zavaro, kesztyuben es kezzel is jol hasznalhato beallitas kerdese.
SkyLine3000: etr a frissites hisztit sose ertettem, a cegesem android7. Mukodik, a Bv9800pro android 9. Meg van xp, es msdos is a rendszerben. Mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest