Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz
t72killer #53 üzenetére
Elfogadom, de ez enyém az S6 eddig bírta. Van iPhone XR céges (amúgy sosem vennék) na az sem sokkal jobb. Engem nem érdekel, hogy mekkora nevek meg mekkora Hype van mögötte egyszerűen ezt tapasztaltam. Ez az Armor úgy látom többszinten visszalépés az enyémhez képest hiába viszonylag friss kiadás mind kijelzőben, hardveresen gyengébb ahogy látom.
-
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #28 üzenetére
Probaltam iphone kombot is igy se aksiba, homerseklet turesben elverzett gps kozben. Samsung Xcover szeria jo lenne, de annak is gagyi a burkolata.
Osiferi: Alap rendszer, eddig bug nincs, ugyan azok a beragadasok vannak firefox crome vagy face alatt mint a nagy gyartoknal, flir app q lassan tolt be, minen mas gordulekeny. Gpu harmatgyenge fullhd meg se kottyan neki nem verzik el atmeretezes kozben, kijelzoiv zavaro, kesztyuben es kezzel is jol hasznalhato beallitas kerdese.
SkyLine3000: etr a frissites hisztit sose ertettem, a cegesem android7. Mukodik, a Bv9800pro android 9. Meg van xp, es msdos is a rendszerben. Mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest