- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Az Ulefone Armor 6S Helio P70 - nel még mindig jobb pedig már két éves kiadás. Full HD kijelző plussz szerintem még hardveresen is erősebb. Nem tudom mi folyik a mobil piacon de mintha gyenge idejét múlt chipseteket próbálnának elsütni új köntösben és ez szinte minden márkára igaz az alsó- közép szegmensben. Ez a telefon visszalépés a korábbi kiadásokhoz képest. Ennyi pénzért jobbat lehetett venni.
-
motofi
aktív tag
válasz
t72killer #53 üzenetére
Elfogadom, de ez enyém az S6 eddig bírta. Van iPhone XR céges (amúgy sosem vennék) na az sem sokkal jobb. Engem nem érdekel, hogy mekkora nevek meg mekkora Hype van mögötte egyszerűen ezt tapasztaltam. Ez az Armor úgy látom többszinten visszalépés az enyémhez képest hiába viszonylag friss kiadás mind kijelzőben, hardveresen gyengébb ahogy látom.
-
motofi
aktív tag
Örülök a tesztnek jelenleg egy Ulefone Armor 6E mobilt használok több mint két éves eddig egy telefonom sem bírta nem fagy az akkumulátor még bírja biztosan egy napot. Érintés érzékenység, kijelző kiváló napsütésben is jól látható pedig IPS. Kamera gyengébb mint mondjuk egy Galaxy S6 vagy Lg V30 de bőven használható még működő videó stabilizátor is van benne. Hívásrögzítés ami nálam egy alap feature is működik. Összességében ez eddig a legjobb telóm pedig csak ULEFONE. Az viszont igaz, hogy megragadt Android 9 amivel kiadták, de így is jól működik nem fagyogat mint anno az S6 akinek az akksija egy év után már alig bírt egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest