Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz oO7 #149 üzenetére

Létezik a SZÁMÍTÓGÉP és annak lebutított/átalakított fajtái különböző perfériákkal, különböző használatra. A SZÁMÍTÓGÉP-ből nem lesz tapizós tablet, nem lesz telefon, nem lesz hordozható számítógép. A SZÁMÍTÓGÉP-et csak bővíteni lehet, lebutítani nem, mert ha lebutítod (akár az oprendszerrel, akár bármi mással, azaz konkrét típusú felhasználásra ösztönzöl) az nem SZÁMÍTÓGÉP lesz. A notebook az nem SZÁMÍTÓGÉP se billel, se tapizós képernyővel ácsi! A notebook az egy hordozható számítógép. Itt most a SZÁMÍTÓGÉP-ről, a durva nagybetűs számítógépről beszélnek sokan és én is arról beszélek és ott beszélsz el mellettük, hogy te egy felhasználási területről beszélsz, ami neked spec szubjektív fekszik, meg még sokmilliónyi droidnak, de attól még SZÁMÍTÓGÉP-re szükség van. MS-el vagy nélküle, de van, volt és lesz is, ha jobbat akarsz fejleszteni a konkurenciánál kedves mr. innováció, akkor tudj mindent, amit ő és bővítsél mellé. Nem érdekel senkit, hogy szerinted hogy jobb és mi felesleges bele.

• priti

addikt

Szerintem a Windows 8 legnagyobb kudarca a Windows 7 sikere. Engem semmi sem motivált a Windows 8 kritizálására, ahogy a használatára sem. Még az érdeklődésem sem sikerült felkelteniük. Ez nem a termék kudarca, ez a piackutatás kudarca.
    A virtualizációs technológia új lehetőségei tetszenek, de nem kompatibilis az alaplapom, de az integrálás remek ötlet volt. Pontot adnék érte, de még korán van. A csempék éritőképernyő nélkül nem szolgálhatják a praktikumot ebben a felfogásban. Ami árad belőlük az a marketing lehetősége, reklám csempészése az asztalomra, ami qrvára privát szféra és ellenérzetet vált ki belőlem, mert nem akarom egyetlen üzleti vállalkozás ajtaját sem bámulni az asztalomon. Ami elől a számítőgépre menekülnek az emberek, vagy ha ők nem is, én biztosan az a reklám. Undorodom az előre legyártott műsorfolyam konzervektől, az előre elképzelt életmódtól, amit meg kell zabálni és ahogy szerintük élni kell. Nem vagyok rá hajlandó. Nem érdekel hány biorobot droid szerint kényelmes a Store-ba menni és üzengetni non-stop a számítógéppel. Szerintem az "operációs rendszer felada" definícióhoz kellene visszatérni, nem a start menühöz. UFF.

Új hozzászólás Aktív témák