- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor még csak a teszt verzio volt elerheto ,kiprobaltam es probaltam is raszoktatni magam ,de tul sok a valtiztatas a guiban igy nehany het baratkozas utan bucsut mondtam neki, pedig tempo teren csak jot lehet rola mondani még gyenge gepeken is. Pedig a metro ui val semmi gondom, telefonon kellemes hasznalni,de desktopon valahogy nem fekszik... majd talan a kovetkezo nagy service packal hatha alakul valami, mert a mostanival nem hiszem hogy gyokeresen atformalnak a gui-t...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jelenleg semmi nem indokolja, hogy az olvasottak alapján erőltessem, mivel van egy nagyon jól bejáratott Windows 7-em, amit elégedetten használok. A 8-as viszont az eddigiek alapján nem győzött meg (amennyit használtam, meg amiket olvastam róla, lásd előbbi, már kipróbálás nélkül is igen idegesítőnek tűnő, napi szinten előkerülő dolgok).
Egyébként jó, ha valakinek beválik, nincs azzal semmi gond, sőt, örüljön neki, eddig a topicban inkább az váltotta ki a nagyobb vitát, ha valaki személyes sértésnek vette, hogy épp szidják a 8-ast, és elkezdett "dehát ez akkor is jó, akármit mondasz"-jelleggel védekezni, pedig sztem inkább valós, hasznos újításról mindenki szívesebben olvasna, mint arról, hogy de igenis tök szép a Metro UI, és "akkó is jobb, mint a 7-es".
Amúgy a senkire nem hallgatás nem biztos, hogy mindig jó döntés.
Legalább akkor nem lepődsz meg bizonyos dolgokon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest